minta doa kalian semua

21 comments
Assalamualaikum. tengok tajuk macam ada kes emergency je kan..? tapi, rasa-rasa macam emergency jugak la.. bukan apa..esok final exam untuk sem ni. start esok dan berakhir pada hari Ahad ni. minta maaf jugak kepada sesape yang tinggal komen kerana tidak dapat menjejaki belog - belog kalian. *ayat bajet + poyo

so.. sambil - sambil korang yang dok baca entry ni.. doalah sekali untuk aku agar dapat jawab exam dengan terbaik ye. terlintas dalam hati pom tak pa...haha.. mana tau kot kot ada makbul doa dari kalian. islam juga galakkan umat dia supaya sama tolong menolong.

tapi tak guna jugak kalo korang dok doa tapi aku dengan selamba je tak membaca ye...? so, skang ni aku dok tengah baca ni..struggle gila2 sampai ada kalimah typo dalam ni pom aku tak tahu...yang entry sebelom ni bertajuk wordless tu, mati2 aku ingat yang ari tu adalah hari rabu.. tu la.dok dalam zon selesa sangat.. last2 minit baru nak baca..

untuk entry wordless tu..ada je gambar aku..kalo perasan aku pakai baju tshirt biru gelap and biru cerah.. baju orientasi time kat UIA tu.. kenangan time aku dok sana untuk 3 minggu je... akhir kalam selamat hari Sabtu untuk warga blogger semua. ada jodoh kita jumpa kat ruangan komen kamu semua..hahaha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. good luck HJ :)

    lama dah tak singgah sini ^__^

    ReplyDelete
  2. saya doakan anda dan kita semua berjaya dengan cemerlang di dunia dan akhirat..
    btw sy follow blog anda.
    :)

    ReplyDelete
  3. good luck...semoga dapat menjawab dengan tenang dan baik...:)

    ReplyDelete
  4. adk sy terrrr...wt molek deh..insyaAllah..good luck bro =)
    chaiyok2!!!

    ReplyDelete
  5. semoga dpt mumtaz..eh, betol ke? ^_^

    *salah le tekaan akak klmarin ya..

    ReplyDelete
  6. gudluck abam ubi !kehkehkeh..

    ^^ buat elok2 exam.. knyit mata sikit kt pngawas exam..

    ReplyDelete
  7. gud luck !!!
    wish u all the best !!!
    :)

    ReplyDelete
  8. goodluck...semoga hati tenang masa jawab exam =)

    ReplyDelete
  9. hahahhaa..
    emergency neh..
    good luck hj..^^,

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum H.J....selamat berjaya yer moga Allah sentiasa membantu hambanya yg berdoa padaNYA...InsyaAllah...:)

    ReplyDelete
  11. Baik aku doakan
    demi abaya aku haha

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya HJ.
    Buat yg terbaik ok. :)

    ReplyDelete
  13. haishh gud luck^^
    semoga tenang bila jawab exam ya^^jgn lupa bc doa^^

    ReplyDelete
  14. gud luck ^^
    semoga jawab exam senang,mudah dan tenang ... ^^ kiter doa and amin .

    #ahahaha "kiter"

    ReplyDelete
  15. Good Luck okehhhh :D

    Buat yg the best. Haha, ok cemana boleh tak perasan yg tu bkn hari rabu? -.-

    ReplyDelete
  16. Bittaufiq wannajah fil imtihan..

    eh betul ke ayat tu?

    hehehe.. semoga berjayalah..

    do your best!.. ^^,

    ReplyDelete
  17. alaaaaa x sempat aku nk tlg doa ko dh exam kan? pape pown semoga dipermudahkanNya.. Amin

    ReplyDelete
  18. ala slh teka..rupanya y sblh pkai kain pelikat tu..;p

    good luck!buat yang terbaik..mudah2 an cemerlang..

    ReplyDelete
  19. Laa, tak taw pulak kata UIA...

    Anyway, all the best!

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia