exam Quran

30 comments
Alhamdulillah..hari isnin, dengan baiknya aku dapat melalui exam Quran. exam Quran tak de yang bertulis kat sini. Semuanya oral. disebabkan oral la aku rasa cuak sikit time nak masuk dan bersemuka dengan panel penanya soalan. sukatan hafalan adalah surah Ali Imran. Banyak ke...?

Tapi, apa - apa pom alhamdulillah. dah lepas kan..? tak de la sampai tak masuk exam di sebabkan tido. Seawal 7.40 pg lagi member aku mesej suh p kelas untuk exam. Setahu aku, exam pukol 8. Jadi..cepat - cepat sarung jubah terus p kelas.

macam yang aku jangkakan..sampai awal pom bukan terus start exam. last - last, aku antara orang yang terlast amek exam. hampir pukul 11 baru aku start kena soal. ni pasal malas beratur la.sape nak awal, beratur untuk tunggu giliran. yang bujang macam aku ni..bab beratur dan tunggu menunggu ni memang leceh la. lebih baik dok borak - borak sambil tunggu orang sikit kan..?

melangkah masuk dalam kelas utk exam tu.. seram sejuk je rasa..kot - kot tak leh jawab..kot - kot tersangkut ke.. tak dapat skor markah full 100 kan..? haha.. target seratus tu..hampeh. tapi, macam dijangka.. seram sejuk ni confirm la ada sangkut kan..? nasib baik satu je yang sangkut.. harap - harap panel kasi jugak markah seratus..

**ayat takleh blah kan kat atas tu...?aha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. salam
    baiknyer kwn ingatkan suh gi exam..hehe.amin.moga dpt 100

    ReplyDelete
  2. ok la tu..
    1 je sangkut..tp dh cover yg lain kan??
    yang penting tawakal je..
    good luck

    peace

    ReplyDelete
  3. blh plak g tu ye ;p malas beratur..
    tpi bnyi smngat nk ambk exam..siap dtg awl lg..moga kputusan yg terbaik dgn hasil usaha anda ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah..lah dah selesai ezam ..huhu

    ReplyDelete
  5. perghh.. semngat abg ubi kehkehkeh..

    Gudluck !

    ReplyDelete
  6. ok la tu al imran je...insyaAllah akk doakan dpt fullmark eh

    ReplyDelete
  7. wahhhh... mesti dapat fullmark tuuu...heee~

    ReplyDelete
  8. weee
    dlm ketaq pon dh usai jawab kan
    kekeke

    semoga dpt 101%
    ehhh
    hehehe :p

    ReplyDelete
  9. hee..smoga dpt 100 markah..:)

    psss : Jangan terasa tau dgn entry Ira tentang teori 3 hala tu..heeee..HJ xtermasuk kannn..heee :D

    ReplyDelete
  10. hehehe.. owh mcm tu ye exam nya.. ehe teringt masa kt sekolah kelas hafazan selalu tergagap akibatnya rotan di tpak tgn.. uhu

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, dah selesai exam.
    cayalah bro HJ ( :
    err, ole-ole ka ?
    mai la amek kat rumah. (^^.)

    ReplyDelete
  12. mesti sedap n mendayu2 kan ko baca al quran kan?

    insyAllah exam kamu di permudahkan tu

    =_=

    ReplyDelete
  13. hmm..nak amik exam pun kena beratur.

    smoga dipermudahkan-Nya!

    ReplyDelete
  14. Ko buat nvel mmg best weh

    ayt sastera abiss

    ReplyDelete
  15. errkk; mcm mne tau org duk mutah nih? huhu. ambik syariah. sila2 dtg2. huhu

    ReplyDelete
  16. ok r tu.. satu je sangkut.. memang hafiz r ko ni..? terbaik.. haha

    ReplyDelete
  17. antara yg last sebab malas ambik nombor ke?hu3.tak brape boleh grab sangat macam mana exam dia sbenarnya.anyway,semoga result kuar nanti osem. :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum H.J....moga sentiasa berjaya dlm apa jua bidang yg dilakukn...:)

    ReplyDelete
  19. may Allah ease whatever you do..amin..inshaAllah..;) bestnya exam Quran..teringat masa sekolah dulu..now study teknikal ja..;(

    ReplyDelete
  20. moga Allah bagi yang terbaik untuk kau..

    nak ingat kalam Allah bukan mudah.. tahniah2..^^

    ReplyDelete
  21. peningnya baca ayat tu . banyak perkataan sangkut je ni . haishh . semoga panel bagi 100 walaupun banyak sangkut . haha

    ReplyDelete
  22. waaahhh...bagus2

    moga berjaya ya :)

    ReplyDelete
  23. kagumnya... mesti rohani awak jarang sakit, kan...?! :-)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia