wordless wednesday

34 comments

ps : nampak macam kamera DSLR tak..?haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 comments:

  1. alalala....anak sape la ni..sesuai jadi calon menantu..huk3

    ReplyDelete
  2. promotion! promotion!...heheee....

    p/s: Nway, nampak d edit sket...kasik blur2 kat blakang tuh cam dslr...

    ReplyDelete
  3. salam H.J....H.J ke ni kalau yer alhamdullilah mama dpt tengok rupa paras org yg bernama Hafizin Jamil ni....hehehehe...:)

    ReplyDelete
  4. akak takde adik pompuan...adik laki pn xde,tpi akak ada ank sedara pompuan..... hehehehe

    ReplyDelete
  5. tak pun !! hahaha

    ni entry nk promote diri ke ape ni? haha :p

    ReplyDelete
  6. pehhh.. dh lama seyh xmsuk sini.. :)

    ReplyDelete
  7. wah wah, promote diri nampak. nak terus nikah ka? haha

    ReplyDelete
  8. hahahahhaa........ xpe baru sweet 20 kan.........

    ReplyDelete
  9. siap wat iklan lgi.. leh tk nk print tmpal kat stesen2 bas ke kat tiang2 letrik.. hehe

    ReplyDelete
  10. tambah la kat situ...

    and AVAILABLE

    hihi

    ReplyDelete
  11. singe x bermakna available kan.. :p

    ReplyDelete
  12. lah. tu ke motif nya? hehehe :p

    ReplyDelete
  13. ini dah mcm gambar utk ibubapa pilih calon menantu..mcm dolu2. *__*

    ReplyDelete
  14. eleh..padahal nk ltk pic die tp segan..kan,kan,kan???

    ReplyDelete
  15. belajar lu

    buang masa cinta cintun ni

    kehkeh

    ReplyDelete
  16. cm pna lalu je kt cni ..tp bler ek :)

    ReplyDelete
  17. stail siut pix ni
    kalau time tu tgh ngadap depan smbl wat muka cool
    mesti lg g lg lg cool!

    ReplyDelete
  18. :)
    gamba kat madinah ke?cantik..

    ReplyDelete
  19. gmbr edit ni...he3, pakai apa yg akhi?

    ReplyDelete
  20. errrr... HJ ke ni? macam bukan je.. lain je muka... huhu~

    ReplyDelete
  21. elleh. soalan cover line je kan "nampak cam camera dslr tak?". sebenaya nak bagi tau "i'm single....and available." kan.kan.kan.

    ReplyDelete
  22. desperado ke HJ??

    xyah la...muda lagi tu.
    suruh parent carikan

    ReplyDelete
  23. alaaaa..kenal. saje buat buat tak kenal. weeeekkk...

    ReplyDelete
  24. aku xpnah pung ckp dlm pix tu ko weh *.*

    ReplyDelete
  25. hahaha..
    bakpo keno ada ayat tu tow.huhuh

    ReplyDelete
  26. acehh ceehh...promote diri ke kata single tu.. haha..

    :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia