Spontan Khamis

42 comments


hari-hari makan nasi dengan ayam golek pada pukul 12 malam..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

42 comments:

  1. gila 12 malam kot .
    memang terbaik .
    hahahaha . ^_^

    ReplyDelete
  2. lelaki mmg makan banyak kan?..

    ReplyDelete
  3. lepas tu tidur pasti perot makin membonciitttt!!

    dkn atolong sambung ayat tu... :D

    ReplyDelete
  4. untung laaaa,sblm tidur perut kenyang.

    ReplyDelete
  5. fuyoooo! selero molek dio loni =)

    ReplyDelete
  6. abisla..muda remaja tapi dah boroi..

    ReplyDelete
  7. perghh ayam golek ! lama2 org yg mkn tu pn bergolek-golek la.. haha :p mcm mna nk jd adk ipar ni.. hahaha

    ReplyDelete
  8. salam H.J....alhamdullilah dapat juga mkn kat somalia tu langsung x ada makanan kn...:)

    ReplyDelete
  9. jange sapa jadi tong jatuh tegolek deh

    ReplyDelete
  10. sedapnya=hari-hari mengumpul lemak..hihihiihih

    ReplyDelete
  11. hah!! 12 malam...
    kenapa mesti 12 malam..

    nak try juga lah :)

    ReplyDelete
  12. nasib baik dia kurus.. heheh~~

    ReplyDelete
  13. mmg membesar bgai juara la ko lepas nie..hahahah

    ReplyDelete
  14. b'syukur...
    i'Allah tade sekeping da pasni ble blk M'sia.

    ReplyDelete
  15. aku pon skang nih asal tengahmlam mencarik nasik.hari tu kul 1 pagi duk godak2 dapur lagi.keh3

    ReplyDelete
  16. tengah malam..tengahari takpe la jugk..haishh

    ReplyDelete
  17. saiz pinggang ada naik ke trun? hhaaa

    ReplyDelete
  18. tegolek ekonomi pocket kalau gitu,

    ReplyDelete
  19. selamat berbadan sehat...
    hahaha
    org kata sehat tu cntik...:)

    ReplyDelete
  20. ayam golek tu best, klu setiap hari mesti nampak comel pas ni

    ReplyDelete
  21. maka tergolek la h.j macam ayam golek tu lepas makan. haha.

    ReplyDelete
  22. ahahaha.. makan jangan tak makan... eke

    ReplyDelete
  23. tapi badan macam tue jugak.. tak naik naik... mkn je kuat!! bahahaa

    ReplyDelete
  24. hebat2, ade lgi kedai bukak pkl 12. kat sini pkl 5 town dah tutup. kekekeke.

    ReplyDelete
  25. ko dh nape asek mkn ayam golek je..

    ReplyDelete
  26. sedapnyer..12 mlm lak tu study smpi lwt mlm eh?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia