segan rasanya

44 comments
salam semua..blog dah tak update dalam 2 3 hari..segan rasanya nak menaip balik..dalam tak update..dalam tu jugak tak pegi jenguk member2 blogger sekalian..segan rasanya..

musim haji. makin ramai jemaah haji yang datang malaysia..ada saudara mara yang kenal tu nak jumpa..nak minta temankan beli barang..nak postkan barang..tak sedap jugak kan dia datang tempat kita, kita buat derk je kan..tolong la selagi yang termampu..

baru semalam baru teman sorang tok penghulu pergi shoping..nasib baik lelaki..senang je nak beli..masuk satu kedai cakap nak jubah yang saiz macam ni..nak berapa helai semua..tapi ada sedikit bantahan daripada isteri dia..nak pilih patern la..nak tengok dulu la..tapi, dia tak endahkan..haha..

tengok..kan senang beli macam tu..tak cerewet sangat..nak yang penting je..saiz and bilangan..kerja membeli pom sebentar..nak buat ibadah lain pom senangkan...?

ps : segan rasanya bila tak update..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

44 comments:

  1. segan rasenye nak baca blog ni. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. segan rasanya nak comment kat blog ni. haha

    ReplyDelete
  3. awatnye nk segan2...biasa la tu...
    sy ada sedara tinggal kat sana...tp klu time org dtg haji, dorg g duk jordan...

    ReplyDelete
  4. hee..nak segan2 pulak ko kan...post je macam biasa..bw kat blog2..biasa la tu..kalau bz..nak mengadap blog pon takde masa kan...heee~

    ReplyDelete
  5. Segan rsnya bila ko update, byk lak ko tulis skali dgn pgajaran yg tselit. Bgsla dik mat, sesekali berbakti bila diperlukan

    ReplyDelete
  6. Seganlah juga..
    perenggan pertama macam kena dengan diri sendiri pla..heee

    ReplyDelete
  7. ala..sekali sekala kalo da bz tu apa ley buat kan..x perlu segan2.. ;p

    ReplyDelete
  8. bagus la..boleh tolong org kg pulak.

    ReplyDelete
  9. huhuk.. betul la kan.. perempuan ni cerewet.. ergkk aku perempuan. -.-"

    ReplyDelete
  10. segan rsnye nak komen kt blog nih ahakzzz..

    ReplyDelete
  11. kalau segan duk diam2..jangan nak heboh2...hahahaaaaa...

    macam sekut chipmore...kejap ada...kejap tak ada...pastu sibuk duk segan silu...ekekeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. segan tutup muka dlm selimut lah hehek

    ReplyDelete
  13. segan ek?
    nah amek tudung saji ni wat cover muka.

    ReplyDelete
  14. salam H.J...biasalah tu kalau dah x sempat atau busy biarkn jer semua org ada masalah masing2kn...bila sempat update la balik yer...:)

    ReplyDelete
  15. segan rasanya dengan abang hj, hihi

    ReplyDelete
  16. aku pun dh lama x update blog
    hari ni paksakan diri
    tp aku xsegan pun..

    lalalala~

    ReplyDelete
  17. segan rsnya nk bgtau abg hj salah tulis.dtg malaysia ke dtg dr malaysia.hehehe.

    ReplyDelete
  18. segan lah sngt kan...:P

    p/s:pompuan mmg cerewet ok..hahaha

    ReplyDelete
  19. dtang malaysia bkn dtg madinah ke HJ? hihihihi

    aku nk order kt ko la buleh :D

    ReplyDelete
  20. memang senang pon teman lelaki pergi shopping.
    chemay ekot abang chemay beli baju raya.
    kejap jee.
    mask 2 3 kedai.
    dah dapat semua barang2 yang dia nak.
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  21. lelaki dia suka yg ala kadar sahaja..they're not like girls..too addict shopping.

    ala, buat apa segan nak update, this is ur blog. so, u can do whatever u want to do. PEACE!!

    ReplyDelete
  22. senang!tap nafsu diri yg membatkan diri tu lomaaaah je
    hehe
    aiyoo
    baguihhh nye pokcik niii

    ReplyDelete
  23. patut pun.. lama juga tak singgah sini... heee

    ReplyDelete
  24. datang malaysia ke datang dari malaysia?

    ReplyDelete
  25. ..bini tok penghulu tu nama eh..mcm kenai jew..

    ReplyDelete
  26. jgan risau la bro.. relex sudah..
    ko blajaq ape kat mesir?

    ReplyDelete
  27. haha apa la yg hendak di segankan...

    ReplyDelete
  28. segan jugak nak minta jubah selaiiiii!!!

    ReplyDelete
  29. sejak bila entah budak ni pndai segan.. hehehe!!!~


    errr... nk shopping dgn saya senang je.. dh dapat saiz dan berkenan, terus ambil.. huhu~~

    ReplyDelete
  30. dah lame tak update jugak. segan rasenye nak dtg blogwalking. =.=

    ReplyDelete
  31. ish x payah la nak segan...

    rumah sendri kot

    hehe

    ReplyDelete
  32. segan pulak nak singgah blog ni... heheh :D

    ReplyDelete
  33. erkkkkk segan lak nak cakap......nti bwk balik buah tgn...ikikikikiki

    ReplyDelete
  34. sabtu n ahad mmg x update blog pun..bila tiba isnin laju jer nk tgk blog rakan2 hahaha

    ReplyDelete
  35. saya pun lama tak jenjalan di sini. segan pulak rasanya. haha.

    ReplyDelete
  36. yg dok segan memanjang ni apesal.. tak faham aku.. perkataan segan ni ada dua maksud bg org utara.. 1. malu-malu 2 malas.. pilih.. hat mana satu.. hahahah

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia