mama maszull tanya

26 comments
entry kosong baru ni mama telah komen...komen yang mengandungi soalan..baiklah mama Maszull ni..selalu je jenguk blog anak dia ni..ehehe..nanti nak jawab soalan mama..

soalan mama : umur berapa?

tuan blog baru berumur 20 tahun mama..masih lagi di alam remaja..biasanya umur macam ni masih kuat berangan angan..ehe

soalan mama : belajar apa kat sana?

kat sini belajar dalam bidang Syariah Islamiah mama..baru tahun 2..kat sini, bidang syariah adalah bidang yang paling ramai pelajar..antara course yang dipandang rendah kat sini..pelajar dia sering je buat masalah..ehe

soalan mama : bila habis belajar?

insyaAllah dalam 2 3 tahun lg mama..paling lama pom 3 tahun lg..sama sama doakan mama..

soalan mama : suka makan apa?

semua suka je mama..asalkan ada nasi..tak jumpa nasi dalam sehari..gelisah je jadinya..

soalan mama : dah ada calon isteri?

calon tu ada je mama..ramai sangat..tapi, calon je..calon yang kita nak tu, dia tak senaraikan plak kita dalam calon dia..macam mana tu mama..paham ke..?haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 comments:

  1. ai...tang calon tuh tak boleh nak terima...ramai??banyak mana? satu kelas...satu kuliah? heehe

    ReplyDelete
  2. salam H.J...wah jawapan yang memberansangkn dr H.J anak angkat mama ni.......suka hati jer kn nak angkat2 jd anak die....hehehehehe....

    mama kat sini mendoakan semoga H.J selamat disana dan dpt menghabiskan pengajian Syariah Islamiah tu dgn jayanya dn pulang ngan kejayaan yer........

    p/s berbangga dpt anak mcm H.J...sejuk perut ibunya....:)

    ReplyDelete
  3. ecehh.. budak mentah lagi kau nie rupanya... keh keh keh

    ReplyDelete
  4. wah..mcm artis kena interview la pulak!

    ReplyDelete
  5. hehehe.....kira tahap adik lagi ni....

    kumpul duit dulu bari citer nak kawin ye. HAHAHA

    ReplyDelete
  6. hahaha...akak nk tanya lagi..kt sana senang ke dpt nasik?

    ReplyDelete
  7. jap!! nah...amek tisu lap hingus...budak kecik lagi nie...hahahaaa :)

    ore klate meme tak lepas dari make nasik...tak kiro duk mana pon, nasik tetap no 1

    ReplyDelete
  8. Lme lg nk bis. Tue da tu

    ayt last tu aku blur haha

    ReplyDelete
  9. Ayat akhir tu..
    calon yang kita nak tu, dia tak senaraikan plak kita dalam calon dia..

    Hahaha..Tak pe2x..muda lagi dik...Eh, tetiba beradik plak.. Muda lagi H.J..
    (^______^)

    ReplyDelete
  10. soalan mama memang awsome... ehehe

    ReplyDelete
  11. wuhuuuuuuu cam artis la plop....hihiihih

    ReplyDelete
  12. aku termasuk dlm list calon ker??

    hahaha

    ReplyDelete
  13. ala comelnya ...20 tahun ...masa ni mmg sedang gila2 ni...hehe

    ReplyDelete
  14. adik... belajar molek2 ea... jangan nakal2.. adik ni baik je.. akak yakin adik akan dapat calon yang terbaik untuk diri adik.. akak sentiasa doakan adik.. insyaAllah :)


    dari akak angkatmu:
    Bella Bell..



    hahhaha.. suka2 hati je panggl diri sendiri akak angkat :P

    ReplyDelete
  15. ayt xleh blah...

    "x disenaraikn..." hahahahah

    ReplyDelete
  16. haha
    alolo

    comel je cara menjawab dekat mama.

    semoga berjaya!
    even dipandang rendah. tiap2 course ada kelebihan tersndri :)

    ReplyDelete
  17. woh...header baru.....
    HJ nak kayu kauka madinah, saja je join lulu...tgh bosan ni

    ReplyDelete
  18. wahh syariah islamiah. hebat! saya doakan h.j cepat habis belajar. boleh berbakti kat malaysia. =)

    ReplyDelete
  19. kekekekkee
    adik H.J comei lagi bergetah la nii
    weee
    semoga adik comei lagi bergetah berjaya di sana ye!
    weee

    header baru sudah
    pewiiitttt..hehhe

    ReplyDelete
  20. amboi siap kna interbiu gitu..ni mesti dr entry yg ko soh tanya hr tu kan

    amboi byk calon..part sedey bila calon tu x senaraikan ko dlm list diaorg hahaha

    weh yg p perak tu kak Hanie, bkn aku LOL

    ReplyDelete
  21. cehhh

    ok la tu bidang tu

    balik2 ku akan pndg ko.. haha

    lama lagi tu xpe teruskan mencari

    hehe

    ReplyDelete
  22. wahh ramai calon ye?hehehe...akak gi sana klu ada rezeki nnt bw akak jln2 tau.

    plan nak ziarah puas2 kli ni kat sana.

    ReplyDelete
  23. akk letak blog awak dlm list...

    ReplyDelete
  24. baik anak jwb soalan mama tu.. anak sapo la ni

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia