header orang bagi jer

31 comments
korang ada terperasan dengan header baru ke..?itu bukan header aku yang buat..ada orang kasi..dia kata header aku yang sebelom ni buruk je..

sampai hati dia kata header aku buruk dan tak de penyeri..nak masuk blog pom malas sebab tengok header buruk semacam ni..so, aku mintak satu header dengan dia..dengan baik hatinya dia bagi header ni yang cool gini..

bila festime tengok tu..rasa macam was was je nak letak sebab takut nanti ada orang kata header baru ni lagi buruk and dull dari header sebelom ni.tapi disebabkan orang yang dah bagi header ni dah berumur..aku tak nak dia kecik hati..letak je la kan...hati orang tua dari kita kena jaga kan..?

aku tengok ok je header ni..sebab aku tak tengok pom blog aku..komen pom aku tengok kat dashboard je..jarang sekali kat view blog ataupun klik link blog sendiri..segan rasanya dengan blog sendiri..haha..terima kasih ye kak jue bagi header ni..haha..

ps : kak jue jangan amek hati dengan entry ni yer..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

31 comments:

  1. header orang muda....

    hehehheeee

    ReplyDelete
  2. bila masa aku cakap header ko yg sblm ni buruk
















    uwaaaaaaaaaaaa..ini fitnah

    ReplyDelete
  3. ok je cuma bab bergetah tu tak tahan .. bukan bergetah dah ni .. bertali-tali haha

    ReplyDelete
  4. owh baru punye... =D
    Ayat dalam header tu....mmm...kelakar... hehe
    siap promo diri... =)
    Tapi tak buruk pun,...

    ReplyDelete
  5. nice jugak header ni HJ...yg penting FREE!!!

    ReplyDelete
  6. org bg free.....buruk pon amik jugak..

    erkkk..sowwi kak jue../ jue...gurau jek...

    ReplyDelete
  7. cantik..buat sis nak dtg hari2 kat sini.

    ReplyDelete
  8. salam H.J...wah cantik header baru H.J org dah bagi kenalah amik kn....:)

    ReplyDelete
  9. wahhh... cantik header baru tu,... bertuahnya badan... nak gak ler... hehehe

    ReplyDelete
  10. aha...yang dulu memang buruk giler..hahaha...nasib lew ada owg tolong wat header baru..

    ReplyDelete
  11. lepas ni kenalah buat sendiri...baru best!

    ReplyDelete
  12. wuhuuuuuuuuu wajah baru..........

    ReplyDelete
  13. baru nk tegor header baru..
    comey la hj,
    nk mitok kak jue tu wat so buleh?? hehehe

    ReplyDelete
  14. ehem2...header baru la..lama xnampak...lupa akk la tuuu

    ReplyDelete
  15. baik kan hati kak jue hehe..aritu pun dia bg header free utk sy..

    ReplyDelete
  16. kuning nye!
    b'sinar-sinar kte tgk...hihi
    menyerlah la cket an...

    ReplyDelete
  17. oi saket mata aku!!!!!!!! buta terus!

    ReplyDelete
  18. aku yang tak retib uat apa apa hanya akan komen je. hahaha..

    habis la kau jue merajok.. hati orang tua kene jaga ko tau.

    sebenanya dia pening nak fikir buat header ikut tema kaler blog ko. risau tak tido die seblum bg kat ko header ni.

    ReplyDelete
  19. aku skrg dh xpkai header lgsung.. aku mmg nk the simplest !! tp cool.. mcm aku la.. kih3 :p

    ReplyDelete
  20. Bg aku tlisan tlalu bnyk

    aku ske y lme. Sbb knl blog ko pon header tu

    ReplyDelete
  21. haha.. cantek header bru.. terang benderang..

    ReplyDelete
  22. wahhh.. kuning kemain! nape rase mcm dah lame tak singgah blog ni eh? heee..

    ReplyDelete
  23. ehehe,lucu entry ni,dan2 je ngutuk kakak tu,ape pun header ni ok je,comel :)

    ReplyDelete
  24. ko tak baca betul2 mn nak paham
    nmpk sgt tak baca! haha

    ReplyDelete
  25. jampi ayat per sampai jue tu bagi header free?? hahaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia