FILE YOUR CLAIM

27 comments
MicroSoft Sweepstakes Promotion,
Customer Service.
Your Batch No: 2011/19803/CMT
Your Reference No: SHK/SMO/0829

OFFICIAL WINNING NOTIFICATION.

We are pleased to inform you of the release of the long awaited results of Sweepstakes Promotion organized by MicroSoft  Corporations, in conjunctionwith the FOUNDATION FOR THE PROMOTION OF SOFTWARE products, (F.P.S.) heldthis October 2011, in London. Where in your email address emerged as one of the online Winning emails in the 2nd category.

Your e-mail address attached to ticket number:16474620545188 with Serial number 5268/02 drew the lucky numbers:4-7-9-11-15-30 (bonus no.25) and therefore attracted acash award of £1,000,000.00 Pounds (One Million British Pounds Sterling) and a Toshiba laptop. To begin your claim, do file for the releaseof your winning by contacting our Foreign Transfer Manager immediately.

For claims send the above reference number and batch number and fill the form below for verification and release of winning prize.

YOUR FULL NAME:
RESIDENT ADDRESS:
OCCUPATION:
AGE:
SEX:
POST CODE:
CITY:
STATE:
COUNTRY:
MOBILE-TELEPHONE:
FAX NUMBER:
WINNER EMAIL ADDRESS:
REFERENCE NUMBER:
AMOUNT WON:

Agent Name: Mr. Parry Cole
Tel: +44 704-571-0545
Email: msp.payout@yahoo.cn

The Micro-Soft Sweepstakes Internet E-mail Promotion Awards is sponsored by former CEO/Chairman, Bill Gates and a consortium of software promotion companies.The Intel Group, Toshiba, Dell Computers and other International Companies. The Microsoft internet E-mail draw is held periodically and is organized to encourage the use of the Internet and promote computer literacy worldwide.

Congratulations!!
Sincerely,
Mrs. Anna Williams
Co-ordinator Microsoft Promotion


********************************************************************************

ada sesape yang dapat email macam kat atas tak..?hoho..kalo dapat korang jangan lupa tau kat rakan2 blogger ni..kaya korang..tengok berapa riban duit dia nak kasi tu...

jangan ada diantara korang yang betul betul amek serius dengan benda ni..email ni adalah email yang palsu..entah..kebelakangan ni kerap je email yang macam ni..hari tu siap dapat dengan email menang loteri..

taktik diorang macam biasala..isi semua maklumat kita dan hantar kat diorang..pergh..zaman sekarang..semua orang bila nampak duit..dah tak pikir panjang da..pandai jugak diorang buat umpan..mungkin dalam berjuta2 orang dia send..dapat sorang dua pom dah jadikan..

korang yang dapat email macam ni..terus delete yer..tak yah baca sampai habis..rugi masa rugi mata sebab kena sinaran dari skrin laptop tu..makin hari makin rosak je kan..last2 pakai contact lens kaler biru..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

27 comments:

  1. ni jadi kayap cepat nih....

    hehehehe...bukan senang nak kaya

    ReplyDelete
  2. selalu dpt..1st time mmg baca. lps tu direct ke kotak spam la..delete.

    ReplyDelete
  3. aku xpna bce email yg ade kt inbox email aku.. mlain kn email 2 dr name kwn2 aku

    ReplyDelete
  4. alamak... tak check emeil pun... ignore jer...

    ReplyDelete
  5. kite tak pernah pakai contact lens warne biru.. :p

    ReplyDelete
  6. ignore je..akk bc email yg pntg je....huhuawk sht?

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum H.J...

    mama pun pernah dpat dulu tapi mama x layan pun tahu mmg pembohong n palsu...:)

    ReplyDelete
  8. tu la takkan la org senang senang je nak bagi duit cenggitu. thinks twice and wise.

    ReplyDelete
  9. ahahh.. ade gak dpt.. xpenah bca pn.. delete trus.. haha

    ReplyDelete
  10. selalu gak dapat email ni.bila delete jer..lepas tu esok lusa ada email baru plak...rasa geram jer dapat email cm gini.memenuhkan inbox je kan..waaaaa header baru! sweet 20 la sangat kn..he3

    ReplyDelete
  11. kak sokmo buleh email gini.. kade2 dio hantar BM tapi kito sndiri pun tok pehe dio tulis gapo..gna google translate le tuu...jgn ado tertipu sudah

    ReplyDelete
  12. hehehe..sape le nk bg duit senang2..nak masuk toilet pun berbayo...bukan pree sume skrg..

    ReplyDelete
  13. baca tajuk je terus delete..hehe~

    ReplyDelete
  14. me..klu mu kayo..jnge lupo ko aku..haha

    ReplyDelete
  15. Wuuuuuhuuuuuuuuu bila lak nak dapat betul2...

    ReplyDelete
  16. sedak doh wase .. haha
    delete teruh lah xyah simpan wat saka

    ReplyDelete
  17. klu buleh terus delete jah..'hahaha

    ReplyDelete
  18. haha. berlambak kot dapat email macam ni.

    ReplyDelete
  19. penah dpt emel dari MATBANK2U.com
    kemain...

    dari mana lagi..seberang lah..kata menang cabotan bertuah ke hape..
    tapi terpadam plak.baru nak uar2 dlm blog..

    huhuhuhu

    penipu depa semua..

    ehemmm lama tak nampak..busy ker

    ReplyDelete
  20. kalo mata rosak sekalipun, tak perlu kot nak pakai contact lens kaler biru,haha. selalu je dpt emel cmni. spam kot.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia