entry tanpa tajuk # 5

36 comments
sibuk...hari ni mungkin sibuk..nak buat sedikit urusan haji..tahun ni kena p jugak haji sebab tahun lepas dah terlepas da..minta sama-sama doakan...

first aku kena ambik tasrih haji kat idarah safar (pejabat permusafiran) hehe...time nak ambik ni kena bagi dia sekeping gambar and lepas dapat tasrih haji tu..kena p cop dengan bos bahagian dia..biasanya arab kalo orang ramai2 yang buat urusan..dia main lepas je..tak nak cop..

second aku kena p spital..kena injection..sakit ke..?tak yah nak sakit la kalo bergelar jantan kan..?pastu kasi fotostat kad pelajar dan ic kad sini..lepas tu hantar kat sorang guru kat sini..pergi dengan guru kat sini best skit..kemudahan tu banyak...

sesape yang ada pergi haji tahun ni bagitahu la..blh kita pergi sama-sama ke mekah..sape yang datang madinah pom..bagitau la..nak suh aku belanja ke...ehehe

ps : tengah sibuk ni #
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

36 comments:

  1. salam H.J...wah best nyer dpt buat haji tahun ni...selamat menunaikan haji yer mama doakan dr sini dan mama mohon H.J doakan mama juga yer...:)

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillahh... wahh... best ler time study dh blh p haji.... bila la agaknyer giliran kita lak.... hehehe....

    ReplyDelete
  3. Jantan tak boleh takut injection haha..

    ReplyDelete
  4. syukur atas peluang yg diberi-Nya..
    sibuk-sibukkanlah diri dgn Allah ya!

    ReplyDelete
  5. Jeles sgt2, muda2 da dpt buat haji.... moga sume urusan berjalan dgn lncar...

    ReplyDelete
  6. bestlah die dpt pgi haji muda2 lg...
    jeles lah!

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat pergi haji di usia muda...alhamdulilah hj diberikan rezeki tersebut...

    masih ramai yang menanti saat untuk ke sana...

    p/s doa untuk dkna murah rezeki yea :P

    ReplyDelete
  8. weeeee
    seronoknye ko weeehh
    alhamdulillah
    huuu
    bes2!

    ReplyDelete
  9. sangat seronok dpt g Haji HJ! semoga dipermudahkan~

    ReplyDelete
  10. ini yg untungnya kalau belajar di sana setiap tahun buat haji.....:)

    ReplyDelete
  11. untunggg lahhh. have a nice trip . semoga mendapat haji yang mabrur :)

    ReplyDelete
  12. bestnye,muda2 lg dah pg haji...
    semoga dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  13. alhadulillah rezeki tu...ramai yg nak pegi...buat haji betul2 tau...:)

    ReplyDelete
  14. wah..turn bila lah turn aku plak.hu3

    ReplyDelete
  15. sibuk2 sempat je hapdet belog kan.. hahaha.. perghh.. pi haji.. bestnya..

    tolong doakan aku dapat jodoh dengan jejaka yang beriman..

    p/s: aku tak minatlah nubhan tu.. cuba caya cakap aku.. sekeh jugak budak ni kang..

    ReplyDelete
  16. muda muda dah buat haji.. jelesnya

    ReplyDelete
  17. Smoga mdpt haji yg mabrur kawan..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...muda-muda lg dah berpeluang buat haji..semoga segala urusan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  19. beruntungnya peluang ni datang cepat.... teringin juga...

    ReplyDelete
  20. alhamdullilah..syukur la HJ muda2 lg dapat peluang ni :)

    ReplyDelete
  21. untungnye dah nak pergi haji.
    chemay dah kerja nanti.
    nak hantar parents pergi dulu.
    then baru chemay pergi pulak.
    insyaallah
    :)

    ReplyDelete
  22. untungnya ko dapat pegi haji muda muda lagi. dekat pulak tu.
    semoga dimudahkan segala urusan. doakan kami semua di sini. =)

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah
    semoga dapat lah tunaikan haji hndaknya ye!

    ada yg g haji.
    my parents :)
    but not me lah.

    semoga mendaoat haji yg mabrur :)aminn

    ReplyDelete
  24. best nye dapat g haji..bile la giliran anis kan..dah tua t gamaknye..

    ReplyDelete
  25. jelesnye dengan dia.. untung tau belajar kat sana.. :)



    doakan saya ea HJ ^^

    ReplyDelete
  26. best giler!
    jeles...

    doakan aku boleh?mintak2 aku pon murah rezeki nak kesana dlm usia muda cm ko.

    ReplyDelete
  27. bagus la muda2 dapat pergi haji. doakan saya dapat pergi sana masa muda jugak ye. =)

    ReplyDelete
  28. seronoknya.. untung berada di sana :)

    ReplyDelete
  29. slmt mnunaikan haji. hargai peluang yg diberi. ada yg msh mnunggu turn nak p =)

    **aku pun kena injection smlm ><~

    ReplyDelete
  30. Doakan sekali kemakmuran kita saudara sesama Islam yang skang nie banyak negara tengah bergolak....

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia