baru ku sedari # 2

25 comments
baru tersedar dari tido..entah ke berapa kali tersedar..sedar je teringat entry seorang blogger...mulakan dengan sedar dari tido itu dengan syukur alhamdulillah sambil cuba mengukirkan senyuman..

cuma senyum mampu merawat hati yang rawan..hati yang sengsara dengan pelbagai tomahan dan cacian..body je nampak fit dan lincah di luar..tetapi, hati ini sudah layu..tiba masa untuk gugur..

aku tersedar lagi..tersedar dan tersedar..entah..kebelakangan ini asyik je tersedar..tersedar yang entry blog ini cuma merapu...merapu dan mengarut dan membosankan..iye, aku berani menerima kritikan..

tersedar dan tersedar..eh, tersedar lagi!!!aku sedar yang aku patut minta maaf dengan korang semua kerana entry - entry yang di postkan telah banyak membazirkan masa korang..nasib baik aku tak ping kat fb..kalo tak makin banyak sumpahan seranahan yang aku dapat..aku sedar siapa diri aku..

ps : aku sedar yang aku kena bersiap untuk ke kelas.. #
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

25 comments:

  1. lorhhh, takda la buang masa.. tulis blog kan hobi kau..kalo sedar, siap lah cepat2 pegi kelas.. babaiii..

    ReplyDelete
  2. Aku juge tersdr aku bknla sebaik mne

    err aku.mmg ske sentap

    ReplyDelete
  3. nasib baik sudah sedar, klu tak confirm skip kelas hari ni..ahakss

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. bnyk betul tersedarnya ehhh

    ReplyDelete
  5. baguslah kalo da bnyk sedar...
    kalo ta sedar ingt td nk tumbuk je kasi sedar...hehe

    ReplyDelete
  6. Tersedar dah pun taip komen kat sini..tersedar utk sedar !

    ReplyDelete
  7. salam H.J...nasib baik sedar tadi kalau x naya kena skip klas plak....

    jalani hari2 mu dgn baik di sana yer...:)

    ReplyDelete
  8. baguslah kalo dh sedar

    cepat g kelas!!!

    ReplyDelete
  9. X ksah sapa, mesti pnah punya wat entry mrapu hahaha so be cool..normal la tu

    Cuma jgn krap sgt kang mcm sengal lak hahaha tp ko retis, update ape pun org ttp komen! Hahaha

    Pgi klas cpat! Eeeee rugi aku anto ko blajo jauh2

    ReplyDelete
  10. ada ke blogger lain yang kutuk entri2 di sini? aku tengok ok je pun,,.. semuanya bermanfaat untuk dikongsikan bersama...

    ReplyDelete
  11. aku pun tersedar jugak, tp buat bdo je lah.. harap-harap tak bodo betul2 kui kui kui

    ReplyDelete
  12. banyak lah kau punya tersedar woihh hahhaa

    ReplyDelete
  13. aku dah lama sedar entri aku banyak yang merapu merapan..

    p/s: ko HJ lah.. sapa lagi.. tu pun nak tanya ker..

    ReplyDelete
  14. nasib baik tersedar daripada tak sedar lansung! syukur...

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah..tersedar dan masih bernafas...

    kalau tak sedar macam mane?? heheeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. Merapu itu tanda hati bhgia.. Hahha..

    ReplyDelete
  17. gagagagga
    aiisshh
    kene mkn pil sdar sokmo nii
    kang lupe lagi =p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia