aku bukan lelaki jambu

30 comments
merujuk kepada entry wordless tadi..ramai je pengomen pengomen yang kata gambar tu adalah gambar aku..bila gambar aku..mesti ada blogger kata aku nak promote diri..

ingin aku ucapkan yang gambar tu bukannya gambar aku..itu adalah gambar member aku..nama dia azfar..kalo korang tak caya..klik la link ni untuk terus ke facebook dia..tak sanggup aku nak mengkhianati yang tersayang dengan mengatakan aku sekarang ni masih lagi single..

tapi..nama lagi wordless kan..?masing masing ada tanggapan dan andaian masing masing kan..?sape suh letak gambar macam tu kan?..gambar tu aku yang snap..tuan dia pom tak tahu bila masa aku snap gambar dia..tapi..dia dah tahu aku buat gambar dia macam tu...siap ucap thank you lg..

so..jangan kata aku nak promote diri lagi..dan gambar tu bukan gambar aku..haha..aku tak jambu..dan aku jugak tak kacak nak letak gambar kat sidebar and tepek besar besar..malu la aku kalo buat macam tu kan..?bajet artis korea nak tepek gambar besar besar kat sidebar..hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. alahai..rendah diri plak si HJ ni.

    ReplyDelete
  2. hahahaa..dengki la tu blog dkna ada gambar dkna besar gedabak!!

    kalau bukan jambu, pink ker??? hahahaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. oh lupe ko retis malaysia..hihihi

    ReplyDelete
  4. ta sggup m'khianati yg t'syg?
    wahhhh...setia lah ni...bgs2!

    ReplyDelete
  5. :) tahu HJ tampan dan gagah......

    bilo nak balik klate nih?

    ReplyDelete
  6. HJ dah mcm retis dah skrg ni..ramai peminat..hehe.

    akak tak sempat lg nak email awak.bkn nak bw ke qatar la air zamzam tu..ke malaysia la.air tuk kami dah cukup kot kat sini.nnt akak ada masa akak email

    ReplyDelete
  7. hahah dah name pun WW mmg ramai ada tanggapan sendiri^^

    ReplyDelete
  8. Aku tau muke ko lain
    Tp mmg ko cr jodoh kn
    malu2 plak

    ReplyDelete
  9. Aku tau muke ko lain
    Tp mmg ko cr jodoh kn
    malu2 plak

    ReplyDelete
  10. Aku tau muke ko lain
    Tp mmg ko cr jodoh kn
    malu2 plak

    ReplyDelete
  11. Aku tau muke ko lain
    Tp mmg ko cr jodoh kn
    malu2 plak

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. hahaha...ingat gambo awak...

    ReplyDelete
  14. ala... xde pun gambar azfar tu... hehe

    ReplyDelete
  15. tu la..len kali letak siap2 nama pemilik gambar..^__^

    ReplyDelete
  16. tu la da tau tu bukan kamu

    haha

    komen wa pun x ckp tu kamu

    just bg pesanan je

    =_=

    ReplyDelete
  17. p/s: anak sedara akak tu dh berpunya tpi jgn risau masih ada sorang lgi...dh umo setaun..

    ReplyDelete
  18. Yg pastinya aku bkn org yg ckp dlm pix tu adalah ko hahaha
    Lubang idung mu ku kenal..petah lg gambo tu hahahaha

    ReplyDelete
  19. salam H.J...la yer ke kene tipu la ni...mama ingatkn H.J tadi...:(

    ReplyDelete
  20. kalo camtu, kirim salam kt empunya diri gmbr td tu yerr

    ReplyDelete
  21. eh2 siapa yang poyo komen entry kamu yg kata nk promote diri tu.. dia jeles kot.. :)

    wah suka ayat nie :

    ReplyDelete
  22. bagus2.. setia ! jgn curang2.. hee :p

    ReplyDelete
  23. prof pix nampak lain ngan kat FB badge kat sidebar tu.

    ReplyDelete
  24. wahhh gitu..
    bukan single tuu..
    eceeehh

    ReplyDelete
  25. harus x sanggup mengkhianati yg tersayang,kan~ ^^

    ReplyDelete
  26. tak minat lelkaki jambu-,- tapi weird , ramai remaja perempuan skrgni suka jejaka k-pop muka jambu, kan? haha.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia