virus ym

38 comments
bila aku bukak ym..selalu je member aku yang sorang ni dok tegor aku...dalam bahasa inggeris plak tu...aku tau la yang memang dia terer english..tapi, jarang je tegor aku macam tu...

dah banyak kali da..first  mesej popup yang  kuar "hey..u around..?"..haha, ayat english tu..kalo member aku tu pompuan..konferm je aku layan..tapi..dah berbulan dah..bila aku bukak ym..mesti dia tegor..kesian pom ada gak..

so, aku pom layan je la..padehal aku dah syak dah yang ym tu berbaur virus..kalo tegor..last2 dia akan kasi link suh kita klik..haha..aku siap printscreen lg conversation antara aku nga dia.. kalo korang tengok..jangan kata aku kejam plak bila balas ym macam tu..






so, korang kalo dapat ym yang meragu2kan..jangan dok main tekan link wei...silap2 diaorang dapat korek semua maklumat dari lappy korang..nanye tu...haha..sapa ada ym bagi aku wei..nak tambahh kenalan ni..kalo segan segan..add la ym aku : besi_buruk41@yahoo.com .

ps : jangan gelakkan english aku kat atas tu...haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

38 comments:

  1. akak kalau dah ada baur2 mencurigakan tuh mmg da tak layan...wat jahanam komputer ja watpe..huhu

    ReplyDelete
  2. dulu..virus fb..dah terkena..ne virus dari y pulak..

    ReplyDelete
  3. macam2 cara orng nak hack akuan peribadi orang...

    ReplyDelete
  4. rara mmg lame dh tak on ym.malas giler.

    ReplyDelete
  5. semua tempat yg boleh chat virus tu nak pergi kan. ish2.




    kena bayar tak weh kalau add? :p

    ReplyDelete
  6. haha..virus terbaru lak ye..tak habis2 lagi ke..hari tu fb..ni ym pulak da..

    ReplyDelete
  7. mu nk buko link gapo benanyo..ehehe

    ReplyDelete
  8. haishh..mcm2 hal la dunie tenet skang.. grrrrrr

    ReplyDelete
  9. memang tak layan kalau cam ni..dah sah2 bkan member kita

    ReplyDelete
  10. nyampah tul kalo on9 ym....skang ni pn pesbuk pn sama...



    nk gelak gak... muahahahahhahahahahAHAHHAHAHAHHAHAH

    ReplyDelete
  11. woh....power english orang kelantan ni...hehehe

    gelakkan dia niena...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  12. ngeeee....ym pon ada virus. aku gunua google talk je. jangan cakap GT pon ada virus gak. memang aku tutup je sume kang.

    ReplyDelete
  13. hi dik

    jom follow akak

    jap akak follow kamu jugak

    ReplyDelete
  14. it means a lot to me <-- haha bole lgi ckp cm tue.. haha serious kelaka jgak virus nie kekadang..

    ReplyDelete
  15. macam2 cara hackers sekarang ni..mereka buat semua tu utk kepuasan diri..pelik2...takder cara lain nak cari kepuasan...aku takder ym bro..huhuhu

    ReplyDelete
  16. ahahh.. naseb bek gua pakai mac.. selamat sket dr virus2 segala.. ym ade je.. nah add ! gua malas bab2 nk meng add ni..

    mic_key9489@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. salam H.J....mcm2kn zaman skg...

    yer la betul ckp harrazdani kat atas tu H.J x ada shoutbox la....
    kalau x mama nak jerit jer kat shoutbox H.J....:)

    ReplyDelete
  18. haha. rajin pulak melayan kan dah tau virus.

    ReplyDelete
  19. dunia it semakin maju,otak yg pencipta it pon nak maju gak,semua nak kasi virus,sembelih jugak lah,huhu *teremo jap,muahahahaha :D

    ReplyDelete
  20. erk ym pun da jd mcm tu

    huhu

    xnah lg

    jom ym

    haha

    ice_blanded88@yahoo.com

    =_=

    ReplyDelete
  21. keh3..jangan org kata tak layan kan..virus pun virus lah..kih3..

    ReplyDelete
  22. oh shitt.. kenapa aku turut mencarut? hahaha

    ReplyDelete
  23. hahaha...nak kata guna A.I pun tak jugak..

    ReplyDelete
  24. selalu je ade gnie..tapi tak pernah layan..huuuu..

    ReplyDelete
  25. hehehhee
    virus cinta sama ym
    hahhaaha
    okeh dh add dah..aiyaaaaakkk

    ReplyDelete
  26. insyaAllah nnt add..
    tp ak jrg bkk ym hahahaha

    ReplyDelete
  27. kalo tak kenal tak perlu layan, simple kan hehe


    perghhh..dah lama la sy bersara dlm dunia YM

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia