upgrade android gingerbread

24 comments
hari selasa dah nak habis wei..esok hari rabu plak..panjang umor dapat la jumpa hari rabu esok..sesape yang ada date dgn kekasih hati tu.jangan konfirm sangat korang confirm akan jumpa esok..dalam sms last tu taip la.."insya Allah yang, esok kita jumpa yer..."

cakap macam orang ada pengalaman jek..anak tokey alaf 21 tak guna sms la..dia guna aplikasi whatsapp yang heboh dalam kalangan pengguna smartfon. aku..?bulan Mac lepas angkat smartfon yang paling low dalam kelasnya..samsung galaxy ace..tak leh lawan samsung galaxy tab iffah tu..haha

kekorang yang ada smartfon menggunakan aplikasi android tu..aku cadangkan supaya korang upgrade je bila ada updatenya..time beli bulan tiga hari tu..nset aku pakai android versi 2.2 Froyo..bila dapat tahu android ada kuar update versi official..terus je update ke versi 2.3.4 Gingerbread.

update tu pandai2 korang la search gugel macam mana nak buat..bila update tu..korang akan rasa nset korang akan rasa smooth sikit..lag pom korang..bateri pom tahan lama..

ps : best woo guna whatsapp..ada smiley yang unik.ehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. hahaha...korang gado la.....aku kawen kan nty baru taw!

    ReplyDelete
  2. salam H.J...dah lama mama x dengar H.J ngan iffah bergurau senda la...

    skg H.J dah mula menyakat iffah balik...suka mama...:)

    ReplyDelete
  3. iffah? ehem3...

    org pakai hp behsa ja...ahhah

    ReplyDelete
  4. ak pki fon y stkt tuk sms ngn kal je hahaaha

    ReplyDelete
  5. ambo pakai enpon cap ayam jah..hehe

    ReplyDelete
  6. update guna kies ke? kat m'sia dah ada update ni ke?

    ReplyDelete
  7. x fhm... ::smbil belek hp nokia::

    ReplyDelete
  8. fon aq biasa2 je..takde app tu..hee~

    ReplyDelete
  9. msg kau mcm tu,,euw2,,haha
    kidding

    ReplyDelete
  10. masih x mampu untuk memilikinya

    huhu

    ReplyDelete
  11. aq masih gune hp cap ayam SE tu je..

    ReplyDelete
  12. toringin nk pakai smartfon huhu

    ReplyDelete
  13. ada natang tu, tp cm sms, call n men game..

    whatsapp pun mcm hdp segan mati xmo.. xde sape nk whatsapp dgn MK.. muahaha

    ReplyDelete
  14. jeleznyer..
    ble la mampu nak beli ni.huhu

    ReplyDelete
  15. huuuuu
    bilooo la den nak pkai nset cenggini
    hehehehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia