tak tahu nak letak tajuk

24 comments
ini entry wordless..aku tak nak cakap banyak..memandangkan malam ni team feveret aku nak beraksi..aku saja nak wish kat player - player supaya diorang bermain dengan bersungguh - sungguh..

kalo tak nak bermain bersungguh - sungguh..buat apa orang bayar gaji ko kan..?lebih baik suh pemilik kelab tu bayar gaji kat aku je..aku teringin je nak bermain bola secara profesional..tapi..tak pe la..tak pandai main..sape nak amek main kan..?

tapi serius..memang cite2 aku dulu nak bermain dekat emirates..tapi..masalahnya,,time tu hidup aku dikontrol oleh ayah dan ibu aku..diorang yang menentukan hala tuju aku..time tu baru masuk alam sekolah menengahkan..?tak leh nak memberontak sangat..tengok2 diorang hantar aku kat sekolah agama..

hancur luluh hatiku..tak tercapai cita cita aku nak jadi pemain bola sepak yang profesional..haha..tapi..terima kasih mak dan ayah sebab hantar kat sekolah agama dulu..tahfiz plak tu...nampak alim sikit..kalo tak memang susah nak jadi orang sekarang ni...mungkin jadi gangster kot..

ps : ayah dan ibu aku tahu yang aku bakal menjadi gangster kalo tak dididik dengan baik..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. Tgk profile pic tu da de gaye gngster

    ko xlayak.

    Sbb tu mak ayh ko suh blaja agme

    takot ko kcewe ngn kgagaln ko

    bola bkn best pon weh

    ReplyDelete
  2. ni panjang lebor dh ni..bukan wordless dh aih..

    ReplyDelete
  3. come to Emirates for selection.
    deal?

    ReplyDelete
  4. mang bagus pon ko dok dalam arena pak ostad ni weh =]

    ReplyDelete
  5. 'kun faya kun'....eheheeee...

    selamat malam hj...zzzzzzzzzz :D

    ReplyDelete
  6. maen jela smbl2...
    ustaz maen football...
    wahhh!kls gitewww!

    ReplyDelete
  7. muka suci cm ko, xleh jd gangster

    ReplyDelete
  8. xpe..nt dh hbs blajo blh laa p try2 audition msuk emirates..ahaha :P

    ReplyDelete
  9. Ok lah msk skolah agama dlm masa yg sama kot2 suatu hr nanti ko leh maen bola kat emirates, solat jgn lupa lak. Mn tau ter alpa. Ko gangster luaran, dlm hati ade bunga hohohoho

    Hanie ckp dia x pueh hati ko panggil dia kak hanie tp aku ko panggil jue hahaha

    ReplyDelete
  10. weeewit tahfiz la adik H.J ni. beruntung la ko terdidik dgn sempurna masuk sekolah agama. dapt pulak blajar kat madinah. senang je nak buat umrah ke haji ke. org lain belum tentu dpt.

    tgk tu jue dah kuar ceramah agama walaupu dia non muslim.

    ReplyDelete
  11. bersyukur lh dgn pe yg kite ade :)

    ReplyDelete
  12. salam H.J...bagus apa jadi anak yg baik n mendengar kata org tua nyer moga sentiasa mengingati jasa kedua2
    ibubapa yer...

    p.s sesekali jadi pak ostad rock apa salahnya...heheheh...:)

    ReplyDelete
  13. bgus la. nnt bleh jdi ustaz. makn ayah kan nk buat yg terbaik utk anak2 dia. kan kan?

    ReplyDelete
  14. Aku x kisah memn je. Kak jue ke aunty jue nenek jue ke..sbb org msh sama hohoho Gelaran je mbezakan hihi

    ReplyDelete
  15. Tak pe bro yg penting happi...huhu

    ReplyDelete
  16. bagos2..
    jadi alim jauh lagi baek dari jadi gangster..hahahaa

    ReplyDelete
  17. ayah....HJ nak mak baru...cari mak yang lawa yea...hikhikhik..

    ish! anak teruna nie tak bangun tidur...

    ReplyDelete
  18. huhuhuuhuh, ustaz pon leh main bola pe...

    ReplyDelete
  19. beruntung ada emak ayah macam ko.. belajar rajin2 yer dek.. hohoho..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia