resipi nasi air

44 comments
entry ini ditaip dengan mata baru je bangun tido..pukol 4 a.m. bukak mata tengok ada orang tak tido lagi..dia cakap nak tunggu waktu sahur..? haha..terbaik la.

sebab apa terbaik..?aku tahu plan dia...ni mesti time siang ni dia nak tido habisan..baru terasa hari hari yang berlalu macam tu je..bangun bangun rasa macam dah separuh hari da untuk solat zohor..pusing pusing bilik lepas solat, pastu nampak tilam..mesti tido lagi..terasa dunia aman je..

tapi..yang terbaiknya ada makanan sahur wei..diorang siap tolong masakkan lagi..tapi sebelom nak tido diorang dah backup da.kol 12 a.m.kot2 tak terbangun..makan nasik air wei..patut la body2 diorang ni kembong semacam je..jadual makan main bedal je..

nasi air yg dimasak akibat lebihan masak berbukak..ehe

haha..yang pentingnya ..itu pasal aku lepak bilik senior...senior aku best woo..caring secaringnya...ni best lepak kat bilik diorang ni..teriima kasih yer senior..selamat berpuasa mana yang berpuasa hari ni..

ps : entry dengan tahi mata..jangan nak marah sangat..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

44 comments:

  1. jarang sungguh senior lelaki nak masak untuk junior.. untunglah dapat senior yang macam tu :P

    ReplyDelete
  2. sedap sungguh.....

    kata orang kat luar negara sana makan jadi sedap sebab susah nak dapat. HEHEHE

    ReplyDelete
  3. nasik + air je ke? bubuh garam..pastu?.... makan dgn apa..??

    ReplyDelete
  4. Bubur ngan nasi air lain eh ? Hehe

    ReplyDelete
  5. nasi air? bubur?



    p/s : err...blog ni xboring pun sb ad lam bloglist kb.. :P

    ReplyDelete
  6. ooo ko menempek je la kan.. kih3.. aku rasa aku juga seorang senior yg baik.. keh3

    ReplyDelete
  7. bubur ke beb! hihi
    bole aku jd junior ko?

    'apa pun tak bole apa pun tak bole' haha

    beb, aku urm pinjam nama ko utk entry baru aku ^^

    ReplyDelete
  8. alo...sorry lor **smbl wat muka seposen haha**
    len kali ctrl+F hahaha

    ReplyDelete
  9. ko sgaja bg aku serba salah kan eeeeee

    aku mencik ko mencik! **ala2 drama lak kan** haha

    ReplyDelete
  10. cam best jer.. tp kn belajar msk nasi air ni..hehe

    ReplyDelete
  11. aduhhh... dah lama tak makan bubur nasi sentosa kat JB... bubur nasi double trouble... mmg terbaek...

    ReplyDelete
  12. fuyyoo..sahur nasi air.
    hahaha

    slamat berpuasa..

    ReplyDelete
  13. nasi air tu macam bubur ke nasi campo air tambah garam. dahsyat nye. camane nak makan. senior ko nak accept junior lagi tak.

    len kali wat story psal k je. jue janji. hahahhaha

    ReplyDelete
  14. wah.. best r macam ni.. real life of student.. sama r cam aku.. tp aku tak tidur r malam... hehe..

    ReplyDelete
  15. member gua banyak laki kat mesir. kau ade kenal?

    ReplyDelete
  16. aku nak cakap. len kali buat story pasal ko je. ala tu pun xboley agak.

    bos tgh jalan jalan cari pasal tadi tu yang taip laju laju.

    ReplyDelete
  17. nasi air buh beras buh air bykk2 lah , pastu buh lah cebisan2 ayam sket buh garam gula .. sodap jugakk hahaks

    nak duk sana gak r .erk

    ReplyDelete
  18. tak dapat la nak kim salam kat bos. bos aku bukan muslim. awek depan aku ni cute macam smurfette.

    ReplyDelete
  19. mmg kau dah komen banyak kali. haha kau takde chatbox tu mcm susah sikit daa

    ReplyDelete
  20. tak pernah seumur hidup aku makan nasik air betapa kesiannya kan ? srott srottt

    ReplyDelete
  21. ooo..ko dgr awek cute laju je kan.

    aku baru tanya. ala..awek tu dah adae bf la.

    ko ni.awek arab punya cun melecun kat sana tu. takkan tak sangkut kot...

    ReplyDelete
  22. eceh, membodek senior lah ni. ekekeke ;p

    ReplyDelete
  23. nasi air tu bubur kan? mcm pelik je pkataan nasi air tu.. huhu

    ReplyDelete
  24. meh la dtg klcc kitorg belanje ko kek secret resepi kitrg.hahahaha

    ReplyDelete
  25. sedihnyee... masak nasi pun fail! hakhakhak

    skang pompan crik somi pndai masak nasi taww! okay tipu!

    ReplyDelete
  26. wah... bagus senior 2.. ade ciri2 suami idaman...hihihi

    ReplyDelete
  27. entri taik mata pun, taik mata lah! asal saje ada entri, Acik baca ... and komen! :)
    selamat berpose ye!

    ReplyDelete
  28. alolo. bunyik cam merajok je. fb bukan aku tak nak korang add.. aku ni pemalu orang nya. tak caya tanya jue.

    ye la ko tak datagn cni camane nak banje ko yang jauh bebatu batu tu.. kat madinah sana.

    ReplyDelete
  29. nasik air tu gapo?? bubur nasi tau la....hahahahahaha

    meh sini kejap....

    http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

    ReplyDelete
  30. nasi air?peliknya hehe

    selamat berpuasa HJ

    ReplyDelete
  31. oh..bubur nasi??igt pe td..hurmm senior ko ni baik kan..nak kenal la..lalalala

    ReplyDelete
  32. resepi untuk orang bujang jeehh..hehe..untungla bakal wife nty....hahaha..
    * untungla jadi junior kat sane heherheh

    ReplyDelete
  33. hehehehhee
    nasi air pon nasi air la yeee
    hehehee

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia