lelaki unik

30 comments
time aku cuti kat mesia tu, ramai je aku jumpa memember aku...tak sangka ada sorang member aku ni...pergh..memang unik..unik dan eksotik katakan..

disebabkan keunikan dan keeksotikannya itu lah aku salute dia habis habisan..?dia ni ibarat tok nenek moyang kita berzaman dahulu yang hidup di zaman sekarang..pasai apa..? sebab, kehidupan seharian dia berdasarkan amalan amalan orang tua zaman purba dahulu.

pergi kat kedai mamak...bila pelayan datang ambik order.. "bang, minum apa..?", selamba je member aku jawab.."tongkat ali panas ye dik..". haha..kaw kaw la..asyik tongkat ali panas je bila kuar dengan dia..tak kira waktu..pagi, petang dan malam..nak kata dah kahwin..muda lagi..tua skit dari aku je...katanya tak elok minum air batu

yang tu part minum air..yang aku salute lagi adalah time raya..dia macam tak de nafsu langsung nak makan..orang lain dok makan pelbagai jenis nasi..nasi kerabu, nasi dagang, nasi minyak nasi goreng, etc... tapi dia tak..bila aku coll utk beraya dia cakap dia busy...lastly aku p tengok apa dia buat..jeng jeng..dia tengah buat ni wei..

ooo..abang buat apa tu..


ps : idola aku ni..ehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. jaga badan untuk hari tua ke?? hahahaaa..yang pasti mesti hj jeles ngan kawan dia ha...:)

    ReplyDelete
  2. Tak best gak mcm tu..tak rasa nikmat mknn yg sdp2.

    ReplyDelete
  3. rasanye kalau tgk gmbr HJ tak yah la wat cm2, kang tinggal tulang...hi3

    ReplyDelete
  4. errr nak jadi taff lettew :)

    bagus amalan beliau . hee

    ReplyDelete
  5. air batu memang tak baik di amalkan sebenarnya..

    tapi alia bedal jugak..

    ReplyDelete
  6. perhhhh..
    aku pntang jumpa air batu neh..hahha

    ReplyDelete
  7. wahh hebatnyer dia,akak pun nak jadikan idola gak la.sgt menjaga kesihatan rupanya dia.

    UBI dah smpi sana ye?akak pun br sampai qatar ni

    ReplyDelete
  8. perh.. salute kat kawan kau.. gigih sungguh..
    kalo aku jangan harap la nak gi bersenam time2 raya..

    ReplyDelete
  9. Ni mmg jenis mjaga ksihatan. Cam bos aky. Slim molim. Husband dia lg la. Diaorg dua mmg x mcm org anak 5. Anak dah bsr lak tu

    Kalau diaorg jln bdua, org akn ingat diaorg msh muda =)

    ReplyDelete
  10. hahaha...nak perut ketak2 la tu...hehe

    ReplyDelete
  11. wah,gile tabah hidup tanpa air batu,hehe,.good job to him ;)

    ReplyDelete
  12. jga kesihatan ek.. :)
    bgus2.. jga makan ngan senam..

    ReplyDelete
  13. kim salam kat dia ye (muka gatai) haha

    ReplyDelete
  14. boleh lah ni . boleh lah jadi laki gua . cakap kat dia gua mintak no phone kihkih

    ReplyDelete
  15. ape eh rasa tongkat ali? macam nescafe ke, sirap kee.

    ReplyDelete
  16. naseb baik dia tak mintak kacip fatimah. haha ;p

    ReplyDelete
  17. bagus la jaga kesihatan dari sekarang ni..nanti da berumur takde la mudah kena serang penyakit..hee~

    ReplyDelete
  18. hoo? bestnya kwn hangpa...


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. hoo? bestnya kwn hangpa...


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. jangan jadikan dia idola je. ikut la amalan die sekali.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia