khamis spontan

31 comments
penampilan tak penting..yang penting otak genius, dalam poket ada duit..


ps : member aku bagitau #
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

31 comments:

  1. tapi jangan sampai tak jaga penampilan langsung.. nak cari kerja.. penampilan pertama tu penting..

    ReplyDelete
  2. agree ! kalau muke jee cantekk , otak xde , tak gune jugak :)

    ReplyDelete
  3. penampilan tu penting jugak..takkan ko nak g interview minta kerja..pakai pakaian selekeh...heee~

    ReplyDelete
  4. uittt, guano tuh, nak menunutut jgk...

    ReplyDelete
  5. duit byk tapi kaki pompuan, tak guna jugak. -_-'

    ReplyDelete
  6. iya saya setuju... gaya lebih habuk tarak buat apa kan... ehehe

    ReplyDelete
  7. betul tu tp dlm situasi luar waktu kerja la..klu kerja selekeh mmg nak kena buang kerja lah tu.

    ReplyDelete
  8. aku krg setuju.. penampilan juga penting kdg2.. ce gi jumpa bakal bapak mertua pakai mcm org gila ? agk2 bakal bapak mertua terima tak? sama jugak msa nk interview keje..

    ReplyDelete
  9. poket ade duet tu... erkk no last la^^

    ReplyDelete
  10. hati juga mau baek laaaa hj..duit poket saje penuh dgn otak pndai pikir j, rase mcm xlengkap :P

    ReplyDelete
  11. Class gitu!!!

    Sebab tu,tua kerepot pun tak apa..yang penting poket tebal dengan duit!!hahhahahhaa :P

    ReplyDelete
  12. penampilan yg tak selekeh..itu penting.
    Lagi-lagi kalau nak buat suami, nak la yg sedap mata kita memandang.

    ReplyDelete
  13. ayat kena power.. hensem tak hensem blkg kira.. huhu

    ReplyDelete
  14. mak ckp budi pekerti plg penting..

    ReplyDelete
  15. mata berduit atau mata duitan??? ehheheee

    ReplyDelete
  16. salam H.J....otak genius,wet banyak itu yg kena ada penampilan kemas....

    sejuk mata memandang serba serbinya cantik n elok...:)

    ReplyDelete
  17. maybe it should be :
    RUPA TAK PENTING.. bukan penampilan tak penting :)

    penampilan penting kot, even tak hemsem, kalau appearance tiptop, ppl around respct you :)

    #Allah itu cantik dan sukakan kecantikan^^.

    ReplyDelete
  18. Pnampilan main pranan gak tp mesti mau tau la kmampuan dr sndri
    Jgn smpi poket kosong =)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia