Keroro Tanya Wishlist Gadget 2011 Saya

23 comments
sesape nak join klik gambar alien

korang nampak tak gambar di atas tu..mesti nampak kan..? sergeant keroro buat segmen.. walaupun aku ada hutang 2 lagi entry untuk segmen sarjan sbelom ni..aku buat muka innocent nak join gak..haha

aku tak nak citer panjang pasal gadget yang aku nak untuk 2011.. tapi hakikatnya..aku memang tak  banyak gadget pom..ala kadar je..tak macam sorang tu..siap ada ipad 2 lagi untuk update blog..aku hanya mampu jeles je..tapi tak mampu nak beli..

aku wish nak PS3 yang 320 GB je.. ini pasal sebab aku ada janji dengan member aku.. kitorang ada buat deal yang mana aku angkat PS3 dan member aku ni angkat satu tivi nipis dengan ukuran 42 inci..? adil tak..? aku paksa dia angkat yang jenama SONY gak..baru adil kan..?deal tetap deal..

gambar cilok gugel


aku dah survey dah harga..tapi..mungkin tahun 2012 baru aku boleh bawak balik Mesia..haha..tapi, aku harap2 yang baca entry ni adalah anak tokey PS3..boleh aku mengayat..mana tahu kot2 single lagi ke..boleh dapat PS3 separuh harga pom dah ok..hehe

ps : kalo anak tokey PS3 baca..sila tinggalkan email yer..hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 comments:

  1. aku rasa lepas ko balik mesia, xde dh ps3..ps4 lak..hee

    ReplyDelete
  2. anaktokeyPS@yahoo.com
    kesian lak .. pape hal email k .. lalala

    ReplyDelete
  3. haha..sama dalam wishlist aq la..(^^,)

    semoga dapat bawa balik Malaysia nanti..hee~

    ReplyDelete
  4. nak gak... bw blk la kt kito sama... hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau dapat ngorat anak towke, beli lebih2 ye, tompang 2 kaki...ki3

    ReplyDelete
  6. haha da bli nnt bgtau.. ak nk join men lalalala

    ReplyDelete
  7. saya bukan anak tokey psp saya nk mngorat awk boleh? HAHAHAHAHA kidding..

    ReplyDelete
  8. aku bukan anak tokey PS3. boel komen ke ni. err bole ke.

    au pun tak mampun nak beli iPad2 .tapi aku lagi prefer galaxy tab.

    ReplyDelete
  9. Patut la den tsedak pg td hupenya ada org yg tgh myebut hihihi eh jap, den kah tu? Hohoho

    Den bkn anak tokey ps3 tp den ada ps3, camne tu hahaha

    ReplyDelete
  10. nak ps3 ke? meh aku belanja! nak berapa? 8 cukup x? ahahhahahaa

    ReplyDelete
  11. tokeyPS@yihaa.com.


    hehehhehe.. :D

    ReplyDelete
  12. haaa...ni anak tokey kedai sony ni hah..weehehee :)

    ReplyDelete
  13. aku nak pegi cari anak tokey semua gadget la~~

    ReplyDelete
  14. Napo jang. Xcaya ke hahaha
    Pnah main GOW kat psp? Punca ps3 dibeli sbb kna main kat ps3..hrus ko beli game ni nanti pas ada ps3 tau =)

    ReplyDelete
  15. salam H.J....wah H.J nak mengayat anak tokey ps3 yer...hahahah...

    mama doakn semoga dpt apa yg diidamkn tu...:)

    ReplyDelete
  16. hope impian tercapai yer H.J..klo ade kaler pink bez lg...hahaha

    done follow sini

    ReplyDelete
  17. PS 3 baru je beli, tapi tak termain, hehe. Semoga tercapai :)

    koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/09/keroro-tanya-wishlist-gadget-2011-saya.html

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia