kek lapis sampai di Saudi

42 comments
salam sabtu..harap kekorang semua sihat je di hari minggu ni..hari minggu korang kena sentiasa hayati..baru tak cepat rasanya bila hari senin nanti..dlm kepala tu set.."hari ni adalah hari sabtu.."

hehe..merapu je tu..mintak maaf semua sebab bilik aku tak habis kemas lagi..nak jejalan pom tak sempat..maklumla..orang laki + bujang kemas bilik macam mana..?nasib baik hari ni saudi cuti..hari negara katanya..

entry ni aku nak ucap terima kasih kat senior aku sebab bawa kek lapis dan perkenalkan kek lapis kat aku yang jakun ni..serius, sebelom ni aku main makan je kek tu..tak tahu pom apa jenis kek yang kaler2 gitu..rasa pom sama je kan..?

then, bila aku jejalan blog blog di alam maya..baru aku tahu apa itu kek lapis sarawak..bila try, terus rasa lain.rasa sedap je...padehal sebelom ni tak de plak rasa macam tu..hoho..terima kasih yer senior.terima kasih abang Yazid..

kek lapis sarawak yang berjaya sampai saudi

abang yazid..terima kasih yer..ehe

ps : kek atau biskut raya baru bermakna apabila makan di perantauan..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

42 comments:

  1. kim salam kat abg yazid ye kihkihkih.

    semlm pun baru dpt merasa kek lapis srwk mmg sedap..harga pun sedap nok!

    ReplyDelete
  2. rindu ko mu eh jamil. haha. bilo lg stat klas?

    ReplyDelete
  3. kek lapis sarawak memang terkenal kesedapannya. Tapi bila timbul isu tentang butter yang digunakan tu, kesian pulak pada pengusaha kek kat Sarawak..

    ReplyDelete
  4. sedakkk ohhhhhh, wat balik kirim ko yazid wat blk klate ckit nti...hihihihi

    ReplyDelete
  5. sedaknyoo..jauh kek lapis terbang ke soudi..

    ReplyDelete
  6. yg sebelah tu kek lapis srwk.. yg sebelah lagi tu nmpk mcm kek batik.. huhuu.. tetiba mengidam nk mkn kek batik..

    ReplyDelete
  7. eh H.J..cite yg bersambung tu x de smbungan lagi?

    ReplyDelete
  8. kawe sokmo kirim kek lapis kalu member balik sarawak.
    hehhe.
    kawe berehi bena kek lapis ni.

    ReplyDelete
  9. slmt menjamu selera kek sarawak tue!

    ReplyDelete
  10. ciannya..baru tau tu kek lapis ya..

    tp kek tu mmg sedap, cuma mahal sikit. yg murah kurang sedap. sbb mahal..org potong kecik2 je bila bg tamu mkn.

    ReplyDelete
  11. perghh... kek lapis.. sedapnyaa.. harap2 time abg aku kawen ngan org sarawak nant ada kek lapis bertingkat-tingkat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  12. haishhh...kesian pulak kat adik aku sorang nehhh...

    ReplyDelete
  13. kem salam kt abg yazid..single lg tak???

    ReplyDelete
  14. Aku suka mkn kek lapia swk. Hrslah suka prduk kluaran negeri sndri. Sdap giles. Laksa swk..oh nyum nyum

    ReplyDelete
  15. paling suka kek lapis evergreen. bestt brooo ;D

    ReplyDelete
  16. suka mkn kek lapis keww?hehe

    senior tu org srwk ekk?

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah selamat :) hihihihi
    mesti sedap ^^

    ReplyDelete
  18. salam H.J....wah baru pertama kali tahu kek lapis ker....

    alorrrr cian nyer...bila dah mkn baru tahu sedapkan...:)

    ReplyDelete
  19. sedap nyee kek lapis serawak !

    ReplyDelete
  20. Beb, aku plan nak kasi ko header tp nak tanya dulu, ko nak ke xnak

    Ko nak vlog?i loike u all hahaha

    ReplyDelete
  21. erghh kemain jauh nun diperantaun.. huhu kesian kat kek lapis tu. bru kenal ye?? hehhe

    ReplyDelete
  22. baru feeling kan makan kek lapis kat perantauan..haha~

    ReplyDelete
  23. A'ah mmg nak bg. Nanti aku email ko eh

    ReplyDelete
  24. bru kau tau hargai biskut raya... kihkihkih

    ReplyDelete
  25. hahahahaha.... untunglahhhh dapat makan.. dah lame weyy tak makan kek serawak huhuhu

    ReplyDelete
  26. hew2..kek lapis..sedap2..yg choc lg best :P

    ReplyDelete
  27. wa. ak paling suker kek niehh.. nak2 seket.. huhu
    solat ke belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

    ReplyDelete
  28. kek lapis sarawak memang sedap!!!

    kalau sudi nak join sama ke...:

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

    ReplyDelete
  29. hahaha baru ko tau kuih raya dan kek lapis tu sedap bial makan di perantauan. lagi lagi kalau kuih dari kampung sendiri.

    baik betul senior ko kan. dia nak junior baru tak?

    ReplyDelete
  30. wauuuu...!nak sikit....ke daa habis daaa?

    ReplyDelete
  31. ahaa sgguh nikmat !! gua setuju 200% ! :p

    ReplyDelete
  32. eh eh kenape kalo kat perantauan je bermakne kue raye n biskut raye??

    >.<

    ReplyDelete
  33. makan sore..
    tok bg doh pulau sikit..hahha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia