erti penyesalan

31 comments
salam jumaat..minta maaf bebanyak ada blog yang tak sempat aku kunjung walaupun nak kunjungi..blogger wanita cun datang singgah pom aku buat derk je..liyana zahim datang komen blog aku la..aku pom tak caya..haha

minggu ni aku buat urusan pindah asrama..dari blok ke  blok yang lain..tak tahan der dengan blok sebelom ni..tandas sering aja problem..kalo tandas sering problem..aku mmg down la nak mengaji..haha

blok yang lama aku dok tingkat 2 je..tapi,bila pindah ke blok baru ni..tingkat 4 wei..tinggi..kalo dok kat beranda tu..boleh nampak menara masjid nabawi..fuhh..sangat indah bila dihadiri dengan malam..

tapi, hari ni member aku gembira sangat..dia dapat jumpa dengan ajib wei..dia pom tak caya..terpegun seketika..korang yang tengok KL Gangster tau la ajib tu rupa dia macam mana..nampak otai wei..sebagai bukti..member aku kasi aku tengok gambar ajib yang dia snap...terus je aku upload.

ajib versi red sea ke ni..?
ps : banyak lagi barang tak kemas ni..fuh...letih
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

31 comments:

  1. adoi..tak paham la. apa kaitan tajuk entri ni dgn isi entri ni?
    ajib pun sape ntah..°~°

    ReplyDelete
  2. aku tengok jugak kl gangster..

    tapii.. ajib? sape tue?

    ReplyDelete
  3. tunggu apa lagi..cepat2lah kemas tuh..jgn malas..jangan tangguh2..^^

    ReplyDelete
  4. abes ar jadi lidi pah ni...hi3

    ReplyDelete
  5. lawat la blog aweks tak cun macam dkna tu haaaaa..boleh wat semak kat sana...terasa rindu lak tak dapat kutukan dari HJ..hahaaaa...

    p/s setakat tingkat 4 bukanya tinggi sangat haiiiissshhh..dkna duk tingkat 9 lagi tinggi tapi naik lif laaaa :)

    ReplyDelete
  6. patutlah senyap sepi..bz memunggah nampaknya

    ReplyDelete
  7. kasihannnn..aku plak pindah dari tingkat 4 ke tingkat 2..hehehe

    ReplyDelete
  8. bestt ape ddk tingkat ats.. hehe

    ReplyDelete
  9. salam H.J...berpindah asrama rupanya....

    mesti seronok dok kat beranda tu waktu mlm kn H.j...:)

    ReplyDelete
  10. Liyna tu sape?

    Ajib pon xknl

    romntik pe dok brnda

    ReplyDelete
  11. iffah - tak kenal liyana zahim?aissshhhhh bahaya tu.hehehee.

    nk tolong ke ubi?

    ReplyDelete
  12. Liyana zahim? bagi la link bro haha :) tingkat atas pun ok jg..

    ReplyDelete
  13. tingkat 4 je ke paling tinggi...ada tinggi lagi tak..huhu~

    ReplyDelete
  14. ehehe.. mesti sibuk sana sini kan.. tempat rg memang banyak cabaran.. study bbaik bro... jaga diri

    ReplyDelete
  15. perasan jadi ajib lettewwww... geget kang! hehehehe..


    heyyyy.. cepat kemas bilik! jgn main2... hoho~

    ReplyDelete
  16. gmbr yg lgsg tade kna mengena ngn tjk entry...hahaha

    ReplyDelete
  17. oooO rumah baru, jaga-jaga ada hantu Arab (camne tuh hantu arab?)

    ReplyDelete
  18. err, duduk tingkat empat jugak skang ni. baru 3 minggu dah turun 3 kilo. huhu...

    ReplyDelete
  19. di mana ku liat gambar tu tadi ya...

    ReplyDelete
  20. kemaihh laaa slow2..lame2 siap laa 2 :P

    ReplyDelete
  21. bilik baru e-kon ok tak? hehe..

    eh tu pic ko ke pic kawan ko?

    ReplyDelete
  22. tgkt 4? ada lif tak?

    ajib mane lak ko post pix ni. tak sama pon. tak otai pon.

    ReplyDelete
  23. dah tu ?? ape kaitannye dgn erti penyesalan pulak ni ? hahaha letih terlampau mcm gini la jadiknye ekk.. :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia