entry pertama

24 comments
dikala entry di tengah malam di waktu mesia..di sini baru je pkol 7.45 malam.. baru lepas maghrib nak masuk isya..korang  kat malaysia ada lagi ke yang tak tido..

entry pertama aku di kala sampai di saudi..haha..ni pom baru sambung internet.. sem ni aku ambik internet 1mb untuk aku sorang jer..haha...lantak la mahal pom..terpaksa.. aku bayar 820 Saudi Riyal untuk 6 bulan + 1 bulan free..kira-kira 7 bulan la..

haha..lepas ni boleh je nak berblog walking sambil - sambil layan internet baru ni.. biasanya awal-awal bulan ni laju je internet..masuk bulan ke dua ketiga..nantilah macam mana..biasanya lembab...macam maxis broadband je.haha

kaw kaw kutuk maxis kan..?bukan salah maxis la..mungkin salah umah aku yang tak de coverage..tadi aku dah kontek member aku suh tolong terminatekan maxis bb aku..maaflah akak maxis sbb saya tak telefon sndiri akak..hehe

ps : jadual kuliah aku dah kuar da..hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. selamat sampai..alhamdunilah :)

    ReplyDelete
  2. fuh dah sampai tu..:D

    aku tak tido lg..

    kat sane guna line ke broadbnd?

    ReplyDelete
  3. kat sini da 1 pagi da..haha...
    aq tak tido lagi ni..nak angkat tangan bukannya ko nampak kan..hee~

    aq pon dulu pakai modem maxis setahun je..tak sanggup wooo....slow3..haha~

    ReplyDelete
  4. sekarang jam 1.15am hehe
    tggu HJ update entri..lepas tu baru dpt tido :P

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah selamat sampai.
    sile ber-blogwalking sampai lebam ye?
    :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah..smpai gk die :)
    gud to hear that :)
    hek9!~

    eh, teruk sgt ke new look blog nuru??

    ReplyDelete
  7. belajar rajin3 yer di sana...hehe

    jangan asyik berblog jah...ngeh3..

    ReplyDelete
  8. Syukur dah slmt smpi, msh jetlag x beb? Cni dah kol 2.17am weh. Mata xdpek tido..mau smpi pg tjaga ni. If sok pagi msh tjaga, mmg den g jogging la nmpk gayanya

    Xpun g psr pagi beli bekfest nc lemak hohoho

    *jgn la jeles =)

    ReplyDelete
  9. selamat menyambung stadi....


    puas dah raya ? hahahha

    ReplyDelete
  10. untungla.. x yah bayr tax topup ! hahahahahaha

    ReplyDelete
  11. balik sekoloh dh eh...cepat teh cuti... keno ngaji molek la tuh..

    ReplyDelete
  12. Dah sampai rupanya, maxis brdband lum terminate ke..lalala, slmt menjalani sesi pembelajaran disana!

    ReplyDelete
  13. belajar rajin2.. jangan nak blogwalking aje.. hahaha..

    weh.. doakan aku dapat jawab exam pagi ni dan ari senin ni dengan tenang dan jayanya.. orang kata doa2 dari orang di tanah suci lagi makbulkan..kan..kan..(taip dengan muka penuh pengharapan..^^,)

    ReplyDelete
  14. wewitttt..
    hj.. pulau laju jah maxis..
    lalaa~

    ReplyDelete
  15. wah...sampa sana kutuk maxis yea...balik sini nanti puji maxis lak..hahahaaa

    ReplyDelete
  16. salam H.J....alhamdullilah dah selamat sampai H.J kat saudi yer...mama doakan semoga berjaya dlm pelajaran di sana...
    selalu lah lawat mama kat sini yer...:)
    lama dah mamam x dengar komen n celoteh dr H.J...
    selamat belajar ...:)

    ReplyDelete
  17. salam... em... selamat sampai ye... kesian kt kak maxis tu kan...

    ReplyDelete
  18. sy pon maxis laju je huhu
    lagi laju dari line lain waa

    ReplyDelete
  19. beruk peliharaan aku yang bnama maxis nih laju jew...
    cuma nk hjung buln tuh lmbp la sbb da smpi limit wawawawa..

    ReplyDelete
  20. wah, bayar sekaligus..

    tak rasa mcm mmbazir ke klu byr sekaligus? sb kan ada tempoh yg diorg bg guna free lepas dah cukup sebulan tarikh bayar broadband.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia