beza waktu Saudi dan Malaysia

32 comments
hari ni dah hari selasa wei..maksudnya pagi nanti di waktu malaysia mesti ada kipas susah mati bola sepak berjaga malam..ada match Champion League malam ni..arsenal pom malam ni..blh la try streaming test power internet aku ni..

tapi tak pe..kat sini tak perlu berjaga macam tu sekali nak tengok match bola.. kat sini malam masih muda lagi..kira sendiri la..Saudi lewat 5 jam dengan Malaysia..kalo korang kat sana kol 12 pagi..kat sini baru je pkol 7 malam..

itu pasal la aku susah nak hapdate belog..nak publish tu kena selaras dengan waktu malaysia..kena pilih time yang spesifik..kot2 aku publish entry...time tu korang tengah syok tido lagi..rugi wei..mungkin terlepas peluang anak tokey alaf 21 nak nilai ayat sastera aku..

itu pasal la kes sebelom ni bangun kol 4 pagi terus je update belog..time tu anak tauke alaf 21 yang dok mesia baru je nak kuar pegi kelas.siap pakai baju kurung hijau muda lg.so, sempatla dia tengok belog cikai ni...hoho

ps : anak tokey alaf 21, jangan sengih yer baca entry ni..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 comments:

  1. wah rajin nyo update blog jam 4 pagi...hi3...mesti ank toke alaf 21 terharu..ki3

    ReplyDelete
  2. amboi...update blog ikut time mesia yek?camtu akak kena bgn kul 4 pagi ler br dpt baca blog ubi gak, hehe

    ReplyDelete
  3. xpe.....janji update kan???

    kami tetap menyokong ubi badok stoko.....hehehe

    ReplyDelete
  4. heheehe.. kb ad kwn kat sana.. selalu confius masa , sb dia selalu tepun time kn da tdo..

    ReplyDelete
  5. wahh..sggup bgn awal demi anak tokey alaf 21 hehe

    ReplyDelete
  6. amboi,bkn men erk,sanggup bangun semata2 nk hapdet blog heeee

    ReplyDelete
  7. sedap la demo.
    tak keno jago male nak tengok bola..

    sapo weh anak tokey alaf tu?.
    kawe nak kenal.

    ReplyDelete
  8. anak tokei alaf 21 pakai bah=ju hijau muda?.... sapo tuh?

    ReplyDelete
  9. cehh! kau ckp psl ucl cup! kuangajaaakk!

    ptot la ak tetibe pending ape pasal plak ade game mlm nie.. hahahaa

    ReplyDelete
  10. x bape nak sastera la...

    :P



    anak tokey alaf 22

    ReplyDelete
  11. nak bagi tau HJ prihatin dengan waktu mesia ey?? hahaaa

    ReplyDelete
  12. wahhhhhh rumput dalam taman dh mula nk menghijau.... hihihihihi

    ReplyDelete
  13. maknanya kita siang dulu, dekat saudi masih subuh lagi yer? tapi raya baru ni saudi dulu ke raya?

    ReplyDelete
  14. update bile2 pun tetap ada pembaca setia der.. hehe..

    ReplyDelete
  15. xabis2 ngn ank tokey alaf 21 hhahhaaha

    ReplyDelete
  16. salam H.J...bila2 update pun mama n yg lain2 tetap dtg baca jgn takut...:)

    ReplyDelete
  17. ahaa tetap datang baca sebab apa tau, ads blogger blogwalking guna dashboard. So, blog yg die follow semua akan update dari dashboard kann..macam kita BW by dashboard..hehe, bukn anak alaf 21..

    ReplyDelete
  18. olos la...sapo la anok tokey alaf21 tu..pewit!

    ReplyDelete
  19. wawawaaaa.... setting bro jgn xsetting! hee =)

    ReplyDelete
  20. ni msti jam tangan tak ikut wktu sana kn..hehe

    sape lah ank tokey alaf21 tu

    ReplyDelete
  21. seronoknya duk di perantauan ..
    adik study sana ke ??

    ReplyDelete
  22. perghhhh cyup tahu lagi kannn ank tokkey alaf 21 pakai bju kaler hijo hahahaha

    ReplyDelete
  23. haha...anak tokey alaf 21 punya pasal..sanggup bangun 4 pagi update entri..huhu~

    ReplyDelete
  24. hehehe
    ala
    anak tokey jemari seni(JS) la weh
    bru bes...hehehe =]

    ReplyDelete
  25. aku lah anak tokey alaf 21 tu!! haahhaah
    tak memasal je,.=p

    ReplyDelete
  26. harap2 anak tokey 21 tu baca entry ni...hahaha

    ReplyDelete
  27. hahaha.. rajin gile kot updet ikut waktu malaysia.. eh, alaf 21 tu yg novel2 tu kan? ngee..

    ReplyDelete
  28. Ohh! mcm tu haha...bro, jom tukar link, dah masukkn blog ni dlm bloglist...nanti masukkn blog sy jg boleh?..hehe

    ReplyDelete
  29. aku tertinggal ni, siapa anak toke tu?hehe

    ReplyDelete
  30. mmg la waktu saudi n malaysia lain. Uk pon lain jgk.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia