akhirnya

35 comments
selamat petang sabtu..macam mana sabtu..?isi bebaik yer..nanti ada yang bocor..rugi hari minggu tu..kalo aku jadi ezad skytech tu..sah2 aku tido sampai malam..hobi tu..kena manfaat di hari minggu ni..ahaha

haha..entry sebelom ni adalah pasal citer menantu tu kan..?ramai yang meminta sambungannya.. tapi, maafla.. memang tak de sambungan..memang macam tu je citer aku dapat..haha..nampak benor aku menipu...

tapi..seriyes..hujung entry aku tu la penamat ceritanya..itu pasal sumber cerita aku habis sampai situ je..takkan aku nak pandai2 tambah..ehe..time tu aku dapat sms, aku tak dapat fokus apa yang penyumber cerita itu sampaikan..last2..tak tahu jugak macam mana pengakhirannya..

kalo sape2 rasa dia tu ada bakat dalam penceritaan ataupun ada pengalaman seperti di atas..korang tulis la..buat kat entry korang..nanti aku p baca macam mana penyudahan kisah ini..haha

ps : esok kena pergi kelas da..seminggu dok bersantai
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

35 comments:

  1. owhh patutlah terhenti ceritanyaa..
    duk tergantung je. haha :D


    selamat berkuliah:)

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    xdop sambungan deh..

    selamat berkelas esok.. lalala~

    ReplyDelete
  3. sama la dengan dang..
    kuliah pun dah mula..

    selamat belajar !!!!



    peace

    ReplyDelete
  4. sementara ko duduk bersahaja tue pe kte ko smbung cite tue.. hihihi

    ReplyDelete
  5. Dalam kelas sokikir la sambungan nya....

    ReplyDelete
  6. alooo die suruh kite sambung pulakk .

    err gud luck study :)

    ReplyDelete
  7. er.. belum baca cerita yg lepas.. nk g bace la ni.. :P

    ReplyDelete
  8. hahahaaaa..padan muka kene masuk sekolah..lalallalaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  9. Alaa, buat je sambungannya. Tak puas baca, hikhik ;p

    ReplyDelete
  10. salam H.J....selamat belajar kembali ye...belajar elok2 kat sana k...:)

    ReplyDelete
  11. Tpu xkn xde. Wargh nk aku wat smbgn x? Hehe

    tgk td ko xg kls pon kn adoi

    ReplyDelete
  12. Tpu xkn xde. Wargh nk aku wat smbgn x? Hehe

    tgk td ko xg kls pon kn adoi

    ReplyDelete
  13. aiyaaaaak
    soh owg smbg plak
    pat smbggg!
    hahahaha

    ReplyDelete
  14. Owos? Gtu jek cerite die? semangat saya dok nunggu...;p

    ReplyDelete
  15. sudaka ya sy baca?hoho


    selamat berkuliah yerr dekkk haha

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Xde mls2. P kuliah cpat. Hahaha
    Ooo..ko tipu rupenye...eee aku ptt bc dua kali entry ni tau..grrrr

    ReplyDelete
  18. xnk tau sambungan.. aku nk buat ending sndri.. hehehe..


    p kuliah! jgn malas2.. hahaha.. good luck :D

    ReplyDelete
  19. kte wat ending sndirila...
    mak die pilih yg pkai kapcai tu sbb itu motor die sndiri...pastu kt umah die sbnrnye ade ferrari sebijik...bmw sebijik...porsche sebijik...kancil 10 bijik....sje die g naek motor sbb tanak menunjuk...
    yg bwk merc tu plak sbnrnye drebar je...cilok keta bos die =p

    ReplyDelete
  20. aku teringin nak mengarang.. tapi cam maleh lah... hahaha... aku nak tau sambungan yang sebenar..

    ReplyDelete
  21. masa cuti ni la nak berjalan je..huhu~

    haha...aq ingatkan ada sambungan lagi...(^^,)

    ReplyDelete
  22. huhu, selamat menunaikan tanggungjawab la yoo..

    ReplyDelete
  23. rajin2 belajar yer...ingat pesan mak ayah! he3...

    ReplyDelete
  24. aku nk ko jgk yang sambung..hehe

    selamat belajar..err...tapi maksud 'kelas' tu pe yer??keh3

    ReplyDelete
  25. kalo cm tu, nk pilih yg moto honda tp skandal nan pkai merc.. boleh??hahaha

    ReplyDelete
  26. opss... x baca lagi citer tu, kena baca dulu :D

    ReplyDelete
  27. ending tergantung!hahah.rase nak siku!

    ReplyDelete
  28. haha btl2... sok dah stat kelas.. :(

    ReplyDelete
  29. kenapa aku miss entry tu. ok. baca sekarng.

    act. weekend aku penuh dengan jemputan open house. sekrg kene sore throat sebab byk makan makanan berminyak + air sejuk. adeh, suara tenggelam timbul je ni.

    ReplyDelete
  30. aku pon dah seminggu tak baca blog ko, so aku pon tengah baca skg ni, tapi tak sampai lagi entry yang dimaksudkan tu~ :P

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia