khamis yang spontan # 5

50 comments
"aku kena reject"

ps : still single..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

50 comments:

  1. wordless wednesday???err...

    haha..kena reject eh?kesian...

    ReplyDelete
  2. sgt ringkas tp mendalam mksudnya...

    ReplyDelete
  3. hahahha, ayat tak cukop power tuuu..

    ReplyDelete
  4. salam H.J kenapa boleh kena reject plak ni...

    x apa lah bunga bukan sekuntumkn...
    byk lg kat luar sana yg suka , jgn risaulah ....

    mama doakan agar dpt pengganti yg baru dan lebih baik lg...:)

    ReplyDelete
  5. yke?? kesian..huhu..xpe2..bunge byk agy kt lua neh..jgn riso ye? chill bro..slmt ary raye hek9!~

    ReplyDelete
  6. dkna ada..dkna ada...dkna ada...hahahaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. lerrr...kene reject pulak..hahhaa..iffah kan ade...:P

    ReplyDelete
  8. xpe, cikgu ipah ada setia menunggu, wakaka

    ReplyDelete
  9. sape rejek ko yang BAIK ni..wakaka

    ps: Keroro ngn pie ni MENGADA! haha

    ReplyDelete
  10. wOOOW! kena reject tapi ramai tawarkan diri disini hahaha...untung arr bro

    ReplyDelete
  11. Cr pown still single lagi, tapi Taken.. hehehe...

    ReplyDelete
  12. saje je bgtau tang 'singe' tu ye..iklan!

    ReplyDelete
  13. apekah konspirasi yang berlaku ni. saja buat gossip la tuh. :D

    ReplyDelete
  14. haaha.kau kene rejek dgn spe nih doll

    ReplyDelete
  15. banyak makna disebalik ayat itu...

    ReplyDelete
  16. reject kerja?reject dengan si gadis?reject dengan bakal mertua?reject proposal?reject assignment? reject apa ni?grrrrrrrrrrrrr! *kan dah teremo,haha

    ReplyDelete
  17. ok pe single....hahaha?
    reject leh laku lagi..kan kan...

    ReplyDelete
  18. lek la..kena reject ngan sape pun yg pasti cube lagi..:)

    p/s:ramai setuju, ko minoriti..hihi..tp xpe aku buat bukan autoplay..:D

    ReplyDelete
  19. dia nak ckap dia single tak berpunya lagi. anyone?

    ReplyDelete
  20. huhui. orang kate ade lah tu jodoh kau. bukan dia. kbai

    ReplyDelete
  21. sabar ye.takpe, gi carik laen.haaha

    ReplyDelete
  22. kena reject itu indah...hehehhe :P

    ReplyDelete
  23. wowooo,kene reject?,..istighfar banyak2,..ade slapnye tu,..

    kite bley buat 1 club single ni,.hehe,.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia