wordless wednesday #7

60 comments

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

60 comments:

  1. mcm gambo ostad geli-geli je tuh.. :-)

    ReplyDelete
  2. ni solat ke x ni???

    dok amik2 gmbr ni

    haha

    ReplyDelete
  3. hoi smayang..takyah dok sibuk nk snap gambar plop..

    hahaha
    :P

    ReplyDelete
  4. dan dan jep . hihi . tok ime mano tuh ? :)

    ReplyDelete
  5. gambar maso maye tarawih ko ni?.

    ni mesti kes tok iman nak tahiyat..berlari dok tahiyat jgak..pastu ambik gamba.
    hehe..gurau jah bos.

    ReplyDelete
  6. sempat pulak duk snap gambar haha

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... tpi camane leh sempat snap pic ni..

    ReplyDelete
  8. haihhhh sempat lagi ambik gmbr hehe

    ReplyDelete
  9. jijila tu

    ko kan pminat stie die..

    ehem HJ mcm mne request aku ritu?

    da buat belum?=P

    ReplyDelete
  10. try describe kaki siape le tu?

    p/s: scholarship uitm..ngan KPT..young lecturer scheme

    ReplyDelete
  11. semakin pose nak pergi, semakin berat diri nak beribadah. huks, semoga diberi kekuatan oleh Allah ... amin!

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...anak sapa la ni.blh wat menantu..

    ReplyDelete
  13. adekah kamu yg kt ats 2?? lau kamu yg kt tas 2.. nk suro ckgu iffah tunjuk gmbr nie kt mak dye ahaahahhaha........... :P

    ReplyDelete
  14. oooww...nak bagi tau solat subuh ey?? hikhikhik... :D

    ReplyDelete
  15. gamba spe la dicurik nie.. keh keh keh

    ReplyDelete
  16. solat jgn tak solat~
    =)
    sape tu weh

    ReplyDelete
  17. selamat ahri raya..raya buat biskut ubi ke??? =,=
    gurau jerr..selamat hari raya..

    ReplyDelete
  18. NIE SAPER SKODENG NIE ..
    org tuu x semayang yeeee :)

    ReplyDelete
  19. amek gamba tok ime tow...
    hehehe..

    jiji??

    ReplyDelete
  20. suweeett sangat maya lihat...

    ReplyDelete
  21. sejuk perut mak mengandung 9 bulan..weeee

    ReplyDelete
  22. ibu jari tu bukan kene lipat ke. menghala ke kiblat.

    ReplyDelete
  23. ni demo ke bebetul ni? baguss... anok sapo la nie

    ReplyDelete
  24. ape kehe tngkap gmbar blkang, x macho lew. tngkap gmbr dpn stail..haha

    ReplyDelete
  25. org yg snap pic neh tak solat sekali ke?

    keh3

    ReplyDelete
  26. oo,ni yg gmbo bile die dh beso ek,.td kt entri pak ostad jiji,gmbo HJ mse kecik 'kot',.err,malu disitu,.

    ReplyDelete
  27. jadi menantu aku weh hj..
    sejuk mata aku tgk..haha

    ReplyDelete
  28. eceh...apekah itu?adekah kau nak jd calon laki mtihali malaya

    ReplyDelete
  29. aku nak tackle orang dalam gambar ke yg tukang amek gamba ek? *pk*



    kah3 kbaiiii

    ReplyDelete
  30. moga ikhlas amalan..^^

    apa snap2 gambar time solat nie~~

    ReplyDelete
  31. sempat lagi tu snap2 gambor..hahah

    ReplyDelete
  32. sempat lagi makmum kat blkg snap gambar ye...:)

    ReplyDelete
  33. solat tiang agama..selamat hari raya

    ReplyDelete
  34. solatlah anda sebelum anda di solatkan..ehheh

    ReplyDelete
  35. salam...alhamdullilah syukur...

    sejuk perut ibu yg mengandungkan nya...

    semoga menjadi anak n insan yg soleh...amin...:)

    ReplyDelete
  36. p/s: aku guna kamera cap ayam kg je... hahaha..

    Nikon D3000 ajelah.. kdg2 pic tu aku touch up sket nak nmpk clear..

    ReplyDelete
  37. solat tu tiang agama =) alhamdulillah.

    ReplyDelete
  38. erkkk..solat sambil snap gambar ke? lol...:P

    ReplyDelete
  39. uittt, amek gmbr sndiri kew...hi3

    ReplyDelete
  40. tak kusyuk semayang, tangah act tuh..kantoiii.

    ReplyDelete
  41. terawikh lg 4 mlm je ni..huhu

    ReplyDelete
  42. eh.macam salah je cara dia solat tu.kaki nyer tu.huhu

    ReplyDelete
  43. huhuu..betul ker..sorry jika silap..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia