wordless wednesday #6

46 comments

p/s : kredit gambar untuk member aku.. saudara Naim.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

46 comments:

  1. apekah??

    kasut curik ke, ape tu ?
    atau xde tmpt nk smpn kasut??hahaha

    ReplyDelete
  2. rumah kedua bagi kasut2 tu agaknya..rak da penuh kot..haha~

    ReplyDelete
  3. perghhh.. rak kasut bergerak namanya.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. kete perempuan mmg camtu..tu x tgk lg kat seat belakang, bonet sume..hehe

    ReplyDelete
  5. erkk..kerete pempuan lah nie kasut banyk..grr

    ReplyDelete
  6. org keje memang mcm ni..same la ngn mak ak @@ hohoho

    ReplyDelete
  7. hahaha.. alamak terkena kat batang idung sendiri.. :)

    kereta pompuan.. biasa lh..

    laki2 jgn jeles..huhuhu

    ReplyDelete
  8. standard ah kete pompuan.. keh3

    ReplyDelete
  9. ape yg ko nak tunjuk ni??kreta bsepah??
    huhu

    byknye kasut..tu kreta ke rak kasut??
    hahahah

    ReplyDelete
  10. ni kete ppuan single ke apa nie, lau ppuan dh madam lain lak caranyer... hehehe

    ReplyDelete
  11. sah keta pompuan......hehehehe
    suka sgt ltk kasut dlm keta.....

    aku pun...hahaha
    kasut main badminton, kasut bola....

    ReplyDelete
  12. hehehe kereta lelaki tapi penoh dengan kasut pompuan....adeh... :P

    ReplyDelete
  13. haha. tak beragak. at least lah susun dekat boot ke, seat belakang ke.

    ReplyDelete
  14. kahkahkah..kasut bnyk giler ore tino..ni lah reality

    ReplyDelete
  15. wahhh . bertimbun harta karunnnn . heheh :D

    ReplyDelete
  16. kasut raya ke ape tue? haha

    S a l a m r a m a d h a n~
    Jum hayati di sini (^o^)
    balik KAMPUNG!!

    ReplyDelete
  17. orang tu bz sangat. tu yg ada byk kasut. hehe :p

    ReplyDelete
  18. hahahhaa..
    org pmpuan memang camtu..
    kadang2 penuh bonet kete ngan kasut..
    keh3

    ReplyDelete
  19. oke fine

    aku ngn membe aku pon sme je

    ReplyDelete
  20. kete bkn setakat jdik medium pegangkutan, tapi jugak almari kasut..
    2 in 1 kot ahahahaha

    ReplyDelete
  21. kete sy pun penuh kasut camni..he3

    ReplyDelete
  22. bese la pempuan.. kasut nk drive lain.. kang turun kete, tukar kasut lain plak.. ngee..

    ReplyDelete
  23. hahahhahaa..pempuan memang cmni :p

    ReplyDelete
  24. patut r selipar qaseh ilang .. ek cabutt

    ReplyDelete
  25. motif gambar nie maybe sebab nak tunjuk die nie pemalas. ehhehhe

    ReplyDelete
  26. oo mak aii..hahaha..no komen..spare part tu,,

    ReplyDelete
  27. kasut perempuan tu???errr..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia