wordless wednesday #5

58 comments

p/s : pikir guna otak kanan yer
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

58 comments:

  1. tak paham aku gnn ko..makin hari ko makin mengherankan

    ReplyDelete
  2. blur kejap tgk wordless ko ni..haha~

    ReplyDelete
  3. nak promot bangku kosong ke?? HAHA

    ReplyDelete
  4. terkelu nak komen apa dah tak tau..memng wordless ah =D

    ReplyDelete
  5. 5minit gakla aku pk ape mksd kau ni. tp setelah di pk2, sebenarnya gamba tu lg cantik kalau aku yg duduk sekat situ. haha kbai

    ReplyDelete
  6. mana 'tumbuh' dulu ni? kerusi ke pokok?

    ReplyDelete
  7. erm aku rase kusi kosong utk diisi

    mknenye ko cr jodoh wakaka

    ReplyDelete
  8. tunggu someone..eh kat bangku tu..hmm,,xbest hri rabu..no word..

    ReplyDelete
  9. knape kerusi tu termasuk dlm tu haaaa....

    ReplyDelete
  10. ala....kerusi nampak macam dah buruk.. So tak ramai yang duduk kat kerusi itu...

    Kerusi berasa amat sedih sekali....
    Hahaha =D

    ReplyDelete
  11. kerusi wujud dulu sebelum pokok ditanam.. betul tak? ke.. terbalik?

    ReplyDelete
  12. nampak sgt org xmo kerusi tu sedey jer...

    ReplyDelete
  13. MAYA RASE LAH KANN.... RIMBUNAN POKOK YANG TAK DIPOTONG HINGGA MENENGGELAMKAN NILAI ESTETIKA BANGKU BESAR TU.

    ye lah, nanti kalau orang duduk sittu, kene geget ulat bulu. hah. kan susah.

    ( erk. betul ke =,=' )

    ReplyDelete
  14. dengan aku aku sekali terwordless...hehheh.polo~

    ReplyDelete
  15. ika pk guna otak kanan pun blur,guna otak kiri lg blur muehehe,cmne eh :P

    ReplyDelete
  16. speechless. tak tau nak cakap ape.

    ReplyDelete
  17. blurrrr...

    tp sian pokok tu sbb pertumbuhannya terganggu.. hehe

    ReplyDelete
  18. assalam..

    klu sy dok kt kerusi 2..

    mst cntik kn per,ndgn kt c2...huhuu

    ReplyDelete
  19. kaki bangku..sbb lama dh x men bola..bijok tak otak kanan sy??haha

    ReplyDelete
  20. cntik gmbr tu..pandai tuan pnya gmbr tu shoot..he

    ReplyDelete
  21. jangan biarkan parents kita yang dah tua menanti kepulangan kita..

    errrr :D

    ReplyDelete
  22. tak nak pikir pakai otak..nak tengok pakai mata :D

    ReplyDelete
  23. jgn smpai daun tu panjang, baru nk potong

    ReplyDelete
  24. err..bangku tu ala2 myorok dalam semak.tapi orang still boley duduk atas tu..

    maknenye, macam someone yg sntiase mrendah diri.
    die buat baek ikhlas.tak mnunjuk.
    kirenye die tak mnyerlah ar.tapi
    die mberi manfaat kpd org ramai.
    muahahahah

    hebat tak otak kanan aku..=p

    ReplyDelete
  25. hahaha komen jiji takleh blahhhh...


    aku nak buat pangkin kat depan rumah aku nanti...buat tempat lepak2 dgn laki..hahaha... aku pikir guna otak kanan n kiri...power ??

    ReplyDelete
  26. kira camne nih?? mangkuk hayun cam bangku ke?....hehehehe

    jgn mare ye

    ReplyDelete
  27. gambar tu akan lebih cantik kalo saya yg duduk kat kerusi itu..ngeee :D

    ReplyDelete
  28. semak samun dah penuhkan kusi tu.. haiyaa.
    err.. tak tau guna otak mana pikir..hahaha

    ReplyDelete
  29. konpim tuan blog nak tidor kat situ..tol kan ?? haha =)

    jom jenguk ww ninie kali ni (n_n)
    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-7-hey-cutie.html

    ReplyDelete
  30. ade kenangan erk kat situ.weeee..

    ReplyDelete
  31. otak kiri mengatakan gambar tu kuning..

    otak kanan pun mengatakan gambar tu kuning..

    dah gambar tu kuning.. so kesimpulannya suasana tu warnanya kuning..

    lawa pic.. aku suka pic macam ni.. ko ambik eh?

    ReplyDelete
  32. kerusi tu dh lme wujud even dh di naiki semak die tetap ade kt situ lagi untuk memberi khidmatnye agar mnusia boleh duduk hahahaha..-----> ayat mcm ape ni?

    ReplyDelete
  33. erk??

    napa xdk org duduk neh...mai gua duduk...haha

    gua otak kiri...ehhe

    ReplyDelete
  34. otak kanan aku hari ni doesnt work..hahaha

    ReplyDelete
  35. Hurm... kalo gun otak kiri cmne? kahkah

    ReplyDelete
  36. knape eyk dgn kerusi tu? yg dtumbuhi pokok kn..ade ape kt ctu?

    ReplyDelete
  37. wah kerusi tu..banyaknya daun di belakang..hehe

    ReplyDelete
  38. cantik kerusi tu..tapi sayang tak ada orang mau duduk..

    apa lagi,kerusi tu minta awak duduk la tu..ehehe.. :)

    ReplyDelete
  39. -- tumbuhan kat blkh kerusi tu da makin mbesor.. xlama lg, dye mkn kerusi tu plak..

    ReplyDelete
  40. bngku tu
    best
    empuk
    sesuai buat landing

    ReplyDelete
  41. wordless tgk bangku tu..

    otak kanan jem...hahah

    ReplyDelete
  42. otak kanan kurang berfungsi.. lalalaal..

    ReplyDelete
  43. yg penting jangan biarkan hidup kita ni macam kerusi tu.. kbai~

    haha..

    ReplyDelete
  44. otak knn ak x bfgsi la haha..
    slmt x nk duduk kat bangku tuh?? nmpk buruk...hehe

    ReplyDelete
  45. errr...bangku panjang bangku kosong..

    heee..^_^"

    ReplyDelete
  46. tu maknanye, tukang kebun x buad kerja..tu pasalla daun pokok sampai tumbuh celah celah kerusi..


    haa..betoi kan ? homaiii~ >.<

    ReplyDelete
  47. wordless terus..

    takut nak duduk kat kerusi tu..

    ReplyDelete
  48. sape dduk kat kerusi ni mesti rimas sebab kat belakang ade pokok yg mencucuk badan .
    haha bukan main pnjg lagi ayat :P

    ReplyDelete
  49. cantik? tumbesaran?segar? cantik tapi bermakna?okay,meaw wordless dah,haha!

    ReplyDelete
  50. otak kanan ? otak kiri ? mana satu logik ntah ? konpius lak..

    ReplyDelete
  51. bangku itu bakal bertukar menjadi pelamin yg indah dan bermakna kau tgh tgu seseorang utk naik atas tu dgn ko nanti . *erkkk oke x imaginasi aku ? haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia