tima kasih semua

12 comments
aku nak ucap terima kasih kepada yang join segmen tak seberapa tu.terima kasih bebanyak.. bukan apa.. segmen tu suka sesuka sambil memperingati kembali hadis nabi di bulan ramadhan ni.dalam buat entri..kita tak lupa kepada nabi kita kan?so..sambil buat entry sambil tambah ilmu.."sampaikanlah dari aku (nabi Muhammad saw walaupun satu ayat..

aku tak cari pemenang pom. tak layak aku nak jadi panel nak nilai sape pemenang..sesape yang nak baca tazkirah pendek/panjang..cuba terjah link ni..terjah semua pom tak kesah sebab diorang ni ada ceciri ustazah..hehe


p/s : tima kasih u alls.aku ingat dah takde nak join..balik semalam terus tido.ni plak baru bukak dell merah aku
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. hehe, segmen yang saling mengingati :)

    ReplyDelete
  2. alaala.. saya pun x sempat nak join.. huhuhu.. melepas.. anyway izinkan saya terjah kawan2 baru di link atas tu ya..

    Salam kunjung mengunjung
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  3. wahh awatnya ceq taktau ni? >.<

    ReplyDelete
  4. baik. ^^

    nak join semalam, tapi macam tak reti. sobs.

    ReplyDelete
  5. thanx utk segmen
    maaf saya join tp tajuk lain.
    segan la pulak.huhu
    terima kasih ustaz :)

    ReplyDelete
  6. Bagus segmen ni lain drp lain.Bukan sekadar dapat trafik tp paling atas, ilmu pon dapat,pahala berganda-ganda juga..Insha Allah:)

    ReplyDelete
  7. Ramai gak yang masuk ni... serang!

    ReplyDelete
  8. Salam HJ, sori, sy x smpt nak join smlm.lepas terawih, ngantuk n tidur;D.lain kali sy join yea;D Nama penuh saya dan nama ayah saya bermula dgn H dan J. ;D jd singkatan utk buat kertas kerja msti ada nama HJ Dekat footer;D

    ReplyDelete
  9. bestkan berkongsi hadis nie.. dari yg kita xtau terus tau.. =)

    ReplyDelete
  10. wewiitt..
    cik pulau ketinggalan bot..haahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia