terima kasih awak.. sayang awak ketat ketat

26 comments
salam sabtu. semalaman laptop aku tak tersentuh. sibuk berqiamullail katakan..haha. okeh..sabtu yang memeningkan..nampak ramai benor rakyat malaysia skang ni yang dok kat bandar..buat apa? cari baju raya la kan?

korang dah cari ke belom? aku raya tahun ni tak de baju nak beraya pom. pakai yang mana ada pom.. tapi.. ada someone spesel belanja aku baju raya. haha.untung wei jadi student oversea ni.. dia cakap pakai baju ni buat beraya. tapi, aku tak raya lagi dah pakai.

tak yah nak beraya sangat la kalo setakat dok dalam umah time hari rayakan..? tu pasal aku dah pakai tu.. dalam entry ni aku nak ucap thanks sangat sangat.. "thanks yer awak..." awak mmg blogger otai gak.. tak sangka sanggup belanja saya..nanti saya dapat duit nuffnang saya belanja awak plak.

jadi, awok2 sekalian..pegi la beli baju raya tu kalo siapa rasa nak beraya dengan awek2.. kalo yang bujang single tu, tak yah dok p cari la..buat semak kedai je..padehal beraya dalam umah je..wakaka

saya rela dipaksa oleh awak untuk amek gmbar dalam bilik persalinan

p/s : baju raya sunat pakai yang baru..tak kisah mahal ke murah
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 comments:

  1. erk itu die wajah hj sebenar

    erk jiji bile nk blanje aku lak..

    mcm kaye jek skng wakaka

    ReplyDelete
  2. awal btul pakai baju raya...haha
    aku baju raya pun belum beli..skrg terpanggil untuk pergi carik!

    ReplyDelete
  3. phewwitt..untungla...hehe :)

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya dpt baju raya free, semangat nak raya, belum raya dah pakai, bila raya dah busuk...kikikiki

    ReplyDelete
  5. join jom http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

    ReplyDelete
  6. dapat duit nuff jangan lupa belanja dkna mkn mcd :D heheeeeeeeeee

    ReplyDelete
  7. waaa...dia dah ada baju raya..lew...huhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  8. wa xde awek tapi baju raya tetap baru..kih3

    ReplyDelete
  9. untung nya . hehe

    wei dah boleh blanja aku baju raya dah aku belum beli apende pun lagi utk raya ni . mari bersedih

    ReplyDelete
  10. nanti blanja la nana duit nuff skali, huhuhu

    ReplyDelete
  11. salam...wah wajah sebenar H.J dah nampak la...

    dpt baju raya lg...

    handsome la H.J....jgn bersedih dok di perantauan tu yer mama ada temankan....hahaha...:)

    ReplyDelete
  12. salam

    aku pakai baju raya tahun lepas je. malas nak beli. huhu

    ReplyDelete
  13. da beli dh..bersesak ngan orang Key El..huhu

    ReplyDelete
  14. kirim salam kt 'awak' tu k..baik hati sgguh dia..hehe

    baju raya tak siap2 lg..hampehh btl tkg jahit tu..3bulan lepas kot sy hntr

    ReplyDelete
  15. luls..tajuk wt aku suspen**hohoho** XD

    ReplyDelete
  16. best seyh ad org blnje..
    hahahaha..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia