terhangat!!!

21 comments
ini adalah entry yang suka suki..saja di post untuk tambah bilangan entry..nampak benor tak de orang nak update hari ni..jadi tulis la apa apa pom..tak de orang marah kan??

kalo aku post entry ni..mesti naik kat bloglist yang aku baru hapdet..tak de la jadi sampai 24 jam tak update..sekadar tu je..jadi entry ni tak bermakna..kalo buat segmen macam ni ada orang join ke?aha

tapi..untuk melengkapkan kemerapuan aku ni..aku kena buat 4 perenggan jugak..dah macam wajib dah bagi aku kena buat 4 perenggan..biar satu ayat pom untuk satu perenggan..

jadi..untuk penutupnya..sila abaikan entry ni...selamat hari raya maaf zahir dan batin..ehe..peace.

ps : tak de PS untuk kali ni..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. terhangat nye entry,...ahahahha

    ReplyDelete
  2. huh... hangat betol laaa... kipas3x...!!! :)

    ReplyDelete
  3. rara ada update.selamat hari raya,

    ReplyDelete
  4. hangat la sangatkan..hik3 =D


    slmt ari raya!

    ReplyDelete
  5. sengal.. apa la.. aku ingat apa dah tadi.. kot kot cite awek seksi ke..
    awek tlanjang ke..
    ni nak ucap hari raya je..?
    haha.. kalau mcam tu.. aku pun nk ucap slamat hari raya jugak r..maaf zahir sahaja.. batin x de kot..
    haha..

    ReplyDelete
  6. terhangat, hangat di hati kan? hehe :P

    ReplyDelete
  7. ade jugak ni kang kene telan kek lapis...

    ReplyDelete
  8. motif nak ckp selmt ary raya kot
    hahaa :D

    ReplyDelete
  9. selamat haru raya. :) maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  10. entri merapu ada ramai komen.. hangat ni

    ReplyDelete
  11. ek eleh...!!!
    boleh gitu ya??

    ReplyDelete
  12. ceit..org dah bace baru nak soh abaikan..huhu

    ReplyDelete
  13. Hahaha..memang kena 4 perenggan ek?? ;P

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia