TAMAMA TASK

41 comments
nak join klik gambar kaki bertangkup ni

nampak gambar anak buah keroro kat atas tu... sebelom ni aku dah buat yang keroro task. petang ni rasa nak buat yang kedua plak..pasanagan pilihan..tak pe kan keroro buat sikit2?haha..

pasangan pilihan aku simple je. aku anggapkan maksud pasangan di sini adalah pasangan untuk berkahwin la yer..pertama, ada basic agama..sikit pom jadi la..tahu solat tahu pose, kedua, ada cun sikit. kena ada gak cun ni sebab hari hari dok ngadap muka dia kan? kalo yang cun tu..bila tengok dia pom rasa macam satu masalah dah pergi kan?? aku rasa suami yang kuat dok penampar bini tu mesti dia serabut tengok muka pasangan dia. kalo tak cun pom, nak yang pandai berhias untuk suami dia..ehe

2 je ke? ada lagi..ketiga, dia boleh terima aku seadanya..aku ni kan banyak kekurangan..harap si dia boleh terima dan memahami aku seadanya. last sekali, aku nak pasangan aku tu yang tak kedekut. ye la..kita suami, tak de hak untuk harta isteri kita melainkan dengan keredaanya. mana tahu kot2 aku sengket tak de duit nak sara dia...

4 semuanya. tu je..sori la kalo ciri tu demand sangat. betul tak miss ran?.haha.. nama lagi ciri2..takkan aku nak letak satu je kan? kalo tak leh yang 4 tu..aku terima dengan redanya jodoh aku..ceewaaahh..

p/s : dia pom nak kawen jugak...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

41 comments:

  1. leh dak nak join sekali? ehhehe

    ReplyDelete
  2. yke??? agk2 kito ado dlm ciri2 hok demo nk dok?? hahahahahah

    ReplyDelete
  3. erk yela

    demand gile ko..

    cmne nk kwen awal ni hahaha

    ReplyDelete
  4. haha
    ader je byk ciri2 nie kat lua sne
    kalo nk lagi sng
    kat arab byk ciri2 cmnie
    hehe :D

    ReplyDelete
  5. haha boleh la tu xdemand sgt, fyqa pernah jumpa lelaki tetapkan 20 syarat2 nak jadi gf die

    ReplyDelete
  6. Hahahaha, tapi zaman skang memang tak boleh nak harap kan laki sepenuhnya, bukan tak boleh diharap, cuma kos hidup skrg mahal, jadi isteri perlu la membantu gak... lagi pun da jarang skang dgr prmpuan jadi suri rumah sepenuh masa kan...

    ReplyDelete
  7. high taste sgt nih......

    camne?

    ReplyDelete
  8. dah tak boleh join...dah 'SAH' hehe..Nway..kita mamapu mengharap dan berdoa..dikurniakan pasangan yang serasi utk kita

    ReplyDelete
  9. Dah jumpa belum empunya diri untk ciri-ciri di atas tu?

    ReplyDelete
  10. wa.....cari pasangan kan...;d...cute pasangan kiroro tu,,,;d

    ReplyDelete
  11. apesal semua mood kepak2 gebung2 nie..aisehh~

    ReplyDelete
  12. semua ciri tu dkna dah ada ...hahaaa..boleh go on kot..lalalalaaaaaa :0

    ReplyDelete
  13. haha amboi kemain tau berangan calon2 bini
    tp mmg betul..pegangan agama itu hrs ada..dlm agama wa sendiri, kalau boleh ada yg membimbing ke arah kebaikan =)

    ReplyDelete
  14. xdemand dh tu..betol dh tu..ikut syarat islam tetapkan..he

    ReplyDelete
  15. cun mane pon,mase tua nnt bkedut jugakkk

    ReplyDelete
  16. ciri2 yg baik tu..hehe

    harap HJ bertemu cinta cepat2 :P

    ReplyDelete
  17. ekekekke aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn !!!

    ReplyDelete
  18. ciri-ciri yg ke- :ada cun sikit... (sikit je?) hehe

    ReplyDelete
  19. i'allah nanti ader la tu bidadari dtg minang..hehehh

    ReplyDelete
  20. ko tiru aku punye yerrrrrrrrrrrr!!!! kihkihkih... :p

    apa la dorg ni kn kite ckp je apa yg kite nk . dah kata kite demand kan kan badok kan kan kan...

    tau apa yg kite nak x 100% bleh dpt. tp kalo dpt mcm yg kite nk kire rejeki tuh Alhamdulillah!!!!

    kihkihkihkih....

    ReplyDelete
  21. ya...

    memang itu pun ciri2 perempuan idaman yg laki cari kan..ehheh

    dulu masa xtau sgt..tertya gak napa laki suka y cun xpun sedap mata memandg la..sebabnya org tu la kita nak tgk hari2..heheh

    ReplyDelete
  22. chewahhhh! tu ciri ciri semua orang nak kan..heee;))^^ goodluck!

    ReplyDelete
  23. peh, aku pun nk jenis2 cmni gak..hehe

    ReplyDelete
  24. rasa macam dah ad dah semua ciri yg disebut.hehe

    ReplyDelete
  25. Salam kenal...macam-macam..hehehhee

    ReplyDelete
  26. selamat bertemu jodoh seperti yg ko idam2 kan..(^^,)

    ReplyDelete
  27. weee moga mendapat seperti yg dihajati hee

    ReplyDelete
  28. aku kalau nak kawen..
    asal dapat restu family..
    jalan~~~

    hahaha..

    ReplyDelete
  29. aku msti tak tersenarai kan ? haha

    ReplyDelete
  30. ehem2 .. macam tersenarai je hahaks.. tapi xleh masuk pulak dah .. wah3x

    ReplyDelete
  31. wahwah..bgs bgs..sape lh yg bertuah toh kan..weee

    ReplyDelete
  32. wah.simplle saja ciri2nya.;)alhamdulillah.

    ReplyDelete
  33. 4 sumenye? takleh blah.. haha..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia