tak lama da

45 comments
sori sebab tak sempat nak berblog walking.laptop aku tinggal kat umah. ni pom pakai laptop abang jiji je.. dalam tengah taip entry ni aku tertengok dia dok jeling2... menyampah kot orang dok guna laptop dia..tapi still bersangka baik..dia ada sakit mata kot..aha

aku dok pikir sambil bermuhasabah yang aku masih ada masa lebih kurang 2 minggu lagi sebelum fly ke bumi Saudi Arabia. sungguh cepat masa ini berlalu..aha..korang tak de ke yang free nak hantor aku kat epot..? aku sorang2 je kat KLIA tu..

orang lain tak nak hantor aku tak pe sebab ada someone spesel in my deep heart yang nak hantor..dia sanggup habiskan masa terluangnya dengan mengisi masa kosong di epot..nampak?? dia sangat sayang kat aku.. tapi..aku tak sure dia datang tak..tak leh kira kan...biasanya mulut je manis.ahaha

so...akhir kalam, dapat laptop aku..aku nak BW seantero blogger malaysia..entah sempat ke tidak kat Saudi nanti..

ps : selamat malam..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

45 comments:

  1. hahaha...xpe2..jnji ade org hntr ke epot..ye dakk ??

    ReplyDelete
  2. sgt baik itu org tlg antar kamu ye... c.i kew?? ahahhaha

    ReplyDelete
  3. untung lah ade jugak org nak hantar. heee.. ^^

    slmt berBW lah ye. ^^

    ReplyDelete
  4. haha, ni mesti jiji yang nak hantor :P

    ingat tak lama nak kawen dengan cikgu ipah, keh3

    ReplyDelete
  5. haha xd org teman ke??
    ak hnya mmpu kta cian..
    hahaha

    ReplyDelete
  6. spe je y malang nak anto ko

    bkn ke ade membe lain ke

    ayat nk sedih je

    ReplyDelete
  7. Jue & Hanie anta smpi kl sentral je lah..nak?tp dlm mimpi hihi


    Cikgu iffah ek antakan hehehe

    ReplyDelete
  8. tunjuk la gambar ore hok anta demo.hehhe

    ReplyDelete
  9. alohh..ok la tu ada jugak intan payung nak hantar n teman kan..

    boleh wat ayat sedih..eheheh

    ReplyDelete
  10. wuuuuuu.. untunglah~ haha :D 45 minit boleh la kot sampai airport tu. eh, tak boleh. jauh. haha :p

    ReplyDelete
  11. ehem3...bestnye ada someone special hantar ke epot...

    ReplyDelete
  12. nok balik su'udi doh ko..cepatnyoo..
    selamat berangkat la nnt..eh lambat lg..
    nk kak wan ata ko?hehe

    ReplyDelete
  13. dalam hati ada taman la ko ni bro..hee~

    ReplyDelete
  14. phewitt sape yg nak anto 2...hi3..nampaknye tahun dpn ade kmgkinan da berteman terbang ke saudi...ki3

    ReplyDelete
  15. tak de yg hantar pon tak pe,ramai org kat epot tu~~

    ^^

    ReplyDelete
  16. slamat maju jaya di saudi nanti..:)


    peace

    ReplyDelete
  17. jahat jgk jiji . haha

    btw selamat pergi bro . jaga diri ;p

    ReplyDelete
  18. ala..bkn bdk2 1st time masuk asrama pun, nak berhantar bagai..

    Ayat blm cukup sedih la..

    ReplyDelete
  19. salam...alahai cian nyer H.J nak terbang ke Arab la tinggalkn kekasih hati kat sini yer...

    sape lah yg bertuah tu yg hantar H.J kat airport...

    jom kita skodeng yer sape buah hati H.J....hehehe...:)

    ReplyDelete
  20. iffah ke yg nak hanto ke epot?

    ehem!

    ReplyDelete
  21. owh sudah mau terbang ka..jaga diri ya kat sana nanti, nak balik infom, nak kirim..haha;)

    ReplyDelete
  22. ade jugek yg hanto kan! eiiiii,,, nak kene teman! takot kene culik ke

    hahaha

    ReplyDelete
  23. smoge slamat di sana.. ingat2 la org msia kat sini

    ReplyDelete
  24. Faaein Talip Roy25 August 2011 at 02:16

    xperlah.. aku pass kat abg jiji ko ntuk anto sampai epot yer.. hahaha..


    balik Madinah.. Jadilah tsiqah balik weh adik H.J oi.. hahaha..

    ReplyDelete
  25. suruh pakcik eksi je antar tau klu xde yg sudi..:)

    ReplyDelete
  26. aku leh teman je kt epot tu..hehe

    ReplyDelete
  27. aku teman kan kau dalam hati, nanti aku bagi upah.
    set..

    ReplyDelete
  28. alahai... sedeynya ayat hj..
    takpe2.. t ada yg antokan..

    wink2..^^,

    ReplyDelete
  29. amboi cepatnya balik SA..

    haaaa..ko bw la sampai lebam pasni...

    ReplyDelete
  30. hamboi2..someone special deep in my heart tue~~ nway, slmat berjuang di sana nanti :)

    ReplyDelete
  31. lappy dh jd keperluan wajib kan utk blogger tegar.. haha..

    meh la MK anta..anta dlm ati je.. mau??

    ReplyDelete
  32. ala tak boleh nak hantar sebab aku pon takde kat msia kan? ape kata, aku sambung ko kat epot SA je eh?



    nak bunga sekali tak?

    ReplyDelete
  33. xmo anta kat epot tapi nak g ikut smpai ke arab hahaks..

    jgn maree cikgu iffah

    ReplyDelete
  34. insyaAllah sempat, blogging kejap2 hehe..

    ReplyDelete
  35. huhuhu..mcm sedih pulak..selamat pergi yer ;)
    Allah sentiasa menemani kita :D

    ReplyDelete
  36. alaaaa...dah ada someone nak p hantor kat epot so dkna tak jadi la teman..:p

    ReplyDelete
  37. si spesel tu dah teman cukup lah....

    ReplyDelete
  38. kim salam kat bumi saudi arabia ye

    ReplyDelete
  39. Aku syak Cikgu Iffah yang nak hantar...ngeh3

    ReplyDelete
  40. hahaha. sakit mata eh. aduhai.

    ayat konon nak sedih je tu. haha. bnyk yg dah tnye cikgu iffah ke hantar?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia