stamina pompuan

42 comments
hari jumaat yang wordless..aku skang dah tak dok nga member aku lagi.. awek dia marah sebab aku asyik je nga member aku sampai awek dia terasa disisihkan..apakan daya..jeles seorang pompuan..betul tak orang pompuan??aha

tapi..dalam jeles seorang pompuan tu..satu je yang aku tabik..diorang ni kalo berjalan..memang tak tahu erti letih.. start je berjalan...stamina diorang akan mencanak naik mengalahkan seorang atlit..betul tak wanita sekalian??

pasai apa? cuba suh suami atau boifren atau sesape saja yang bernama laki laki ni lepas perempuan dalam mall atau pun supermarket..pergh..konferm..korang je tahu result stamina diorang..nak nak kat raya ni..stamina memang habis tinggi..kalo aku jadi si laki tadi..aku cari je kusi..terus duduk..stamina kurang nak buat macam mana diorang..

so.apa kata lelaki..?setuju tak kalo aku bagitahu yang stamina kita tak cukup kuat lagi..?

ps : tenet siput di hujung bulan..susah nak merangkak2 BW..aha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

42 comments:

  1. haha aku reti penat je

    walaupun aku ske shopping

    ps: ko kene carik bini tak ske shopping..lau tak bosanla nk duk kat kerusi je

    ReplyDelete
  2. eh2..mana da..xbetul..bukn sume pempuan cmtu..ker aku jer pempuan yang xcmtu??

    smalah..tenet ngan sipu baby kt depan umah lgi lju mereka.hehe

    ReplyDelete
  3. stamina akan kuat selagi apa yang dicari belum jumpa...tapi bila dah jumpa, baru perasan...

    "eh, dah 3 jam berjalan?"

    masa tu baru cari kerusi..

    ReplyDelete
  4. hahhahaa, memangla, sbb tu kalau shopping baek pi dgn kwn2 dari boypren&tunang@suami...baru puas berjalan...kikikikikiki, tapi bab jeles idak, sbb tunang sy suka berbasikal@bdminton@futsal sampai kul 3 pg pon sy ok, janji ROCK...hi3

    ReplyDelete
  5. setuju sangat. perempuan memang lebih strong. hehe nanti kena la cari gf or bini yang on9 shopping je eh. mesti xlenguh kaki

    ReplyDelete
  6. rasanya sama je lelaki @ prmpn..
    Sbb saya selalu tpksa cari dinding nak sandar, kepenatan ikut suami shopping! Cari kerusi tak dpt..

    ReplyDelete
  7. ye betolll...walau ahkak sarat mengandung, tp kalau diajak 'ukur jalan', mmg gigih!

    ReplyDelete
  8. kalo aku teman kawan, aku akan cepat
    penat
    tp kalo shopping utk diri

    stamina mencanak naek

    keh3

    ReplyDelete
  9. hahhaha, aku taksuke teman mama berjalan
    penat

    ReplyDelete
  10. part bershopping mane boleh lawan org perempuan. huhu...

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. sebab tu kalo nak shopping ajak mak.. takyah ajak ayah.. ngee..

    ReplyDelete
  12. rasanye stamina ika hnya bertahan dlm 30 minit atau 40 minit je..sbb ika cpt penat >_<

    ReplyDelete
  13. klu mu 2 minit, aku yakin sepyo belom puas..haha

    ReplyDelete
  14. haha., betul! ;) mgkn sbb laki ni x minat shopping kut. ;p

    ReplyDelete
  15. lelaki stamina tinggi kat tempat lain kot haha

    ReplyDelete
  16. kaannnn..betul tu..stamina pompouan mmg kuat compare ngn laki kalo shopping hek9!~

    ReplyDelete
  17. poso poso pon kuat stamina..
    g shopping macam lari 4x400.
    hok laki la nayo keno pikul.
    hehhe.

    ReplyDelete
  18. Poso2 ni pent kak loh weyh nok jale byk

    ReplyDelete
  19. ak pmpuan.. tp stamina ak sikit.. huk3...
    xsume pmpuan stamina tggi la wei..

    ReplyDelete
  20. lelaki pn ade jugak yang stamina kuat kala pompuan!!

    ReplyDelete
  21. shopping tu terapi jiwa lahh..hahaha...:)

    ReplyDelete
  22. pompuan kuat cam ibu2 kita , mak2 kita, ume2 kita.yg melahirkan kita..kuat stamina mereka..

    xsuke shopping bila dah ramai org..baik duduk je kt sofa depan lappy..ahhaa..

    ReplyDelete
  23. sy x suka shOpping..suka window shOpping je... hehe~

    ReplyDelete
  24. ni kompem ostad cepat semput ni kalo nkuar nan pmpuan..hahahhaa

    ReplyDelete
  25. aku baru pah teman my awek beli bj raya dia td

    nasib baik jmpa

    hampir tercabut kaki den

    ReplyDelete
  26. salam...perempuan kan suka shopping nak wat cam ne...

    betul stamina perempuan pun lebih bila berjalan dlm shopping mall...:)

    ReplyDelete
  27. wooo aku x minat shoping.. lau lps kn aku kt mall... 1 je tmpt aku g .. food court :)

    ReplyDelete
  28. bukan orang lagi dah ...tukar jadi hantu...haha

    ReplyDelete
  29. anis pon reti penat gak..weeee..tp 4 da 1st time la tau erti penat bershoping..tahun nie pny shoping yg penat nye..huuuu

    ReplyDelete
  30. kalau g pagi2 kuat lah lagi, kalau dah kepetang, penat lah jugak hj oi. ;)

    ReplyDelete
  31. hehehhe.. bnda yg minat, mstilah penat pun tak terasa.. :)

    ReplyDelete
  32. kah3.. nanti dah berbini nanti bawak siap2 kerusi roda.. takpun masuk troli suh bini sorong.. haha :D

    ReplyDelete
  33. err,sejam due tige jam je stamina kuat tu,.lps tu rest setengah jam,.smbung plak 2 3 jam lagik,.haha,.

    ReplyDelete
  34. kalu g shopim sokmo cari kusi nk duduk..

    err..stamina x kuat.. hahaha

    ReplyDelete
  35. Hahaha somehow aku mmg agree part ni

    Haruslah smangat kan bila tgh wat xtiviti yg disukai hihi

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia