selamat hari raya

22 comments
rerasanya esok dah raya kan?mesti tak ramai je yang online ni..sibuk nak buat ketupat la..nak masak untuk pagi raya la.kalo hantu online..sah..memang sah yang diorang ni beraya depan lappy dengan internet je..haha

so..kesempatan ni aku nak ucapkan selamat hari raya dan ingin memohon berjuta kemaafan atas kesalahan yang aku sedari ataupun tak sedari..sama ada melalui komen d entry korang ataupun melalui entry2 aku yang di publishkan..yang mana terasa hati aku amat2 meminta maaf..

aku rasa aku dah nak terminate da broadbang maxis aku..tak leh nak makan jasa..line je 3G tapi tak leh nak bukak site yang berat2 sikit..insyaAllah..di Saudi nanti aku sambung internet...haha

tak lupa jugak kepada yang hantar kad raya untuk aku..Cik Bell, Cikgu Fad dan juga sorang lagi..aku lupa lah sape..haha

ps : sape nak kontek aku msj la 013..kot2 ada yang terasa hati nga aku ke..ada hutang nak minta ke..sbb skang ni susah je aku nak online..kalo nak wish hari raya pom blh gak..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 comments:

  1. Selamat Hari Raya Pak Cik! =P
    jangan lupa poskan duit raya k... hehe

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya ostad..hamboi..siap bg no telepon...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya, maaf banyok kalu kawe ado wak silap deyh...

    ReplyDelete
  4. selamat ari raya.. nak duit raya, cpt bg..haha

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya.. mintak ampun mintak maap gak.. hamboi siap bagi no tipom.. juai satgi laku..hoho

    ReplyDelete
  6. bertimbun lah sms ucap slmat ary raya dari peminat-2 lepas ne...hehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya bro!
    maaf if ada salah silap!

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari raya buat sahabatku UBI.. Semoga berbahagia di hari kemenangan bersama famili tercinta.

    Ikhlas ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  9. ostad jiji..busuknye bahasa..hahaha..
    cpt awek2 sekalian amik no. HJ ni..heee..

    selamat hari raya..
    maaf kalo ade terkasar bahasa yer..
    ikhlas dr dla n bakal suami..haha

    ReplyDelete
  10. Salam Aidilfitri.. Mohon maaf zahir & batin!

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya h.j! haha :D

    p/s: duit raya ada tak? huehue

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya. takziah jugak, hehe :P

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya...0-0 ye..

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri bro H.J. (^^,)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya..
    maaf jgop klu ado saloh silap..

    meh jale dumoh raya ni.. hahaha..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia