mukabuku

41 comments
rasa nak menggedik je pepagi ni.. ni mungkin pasal perut terlalu kenyang.. almaklum..sahur dengan kari kepala ikan toman dan ayam kampung rebus.

facebook ada prob ke? sebab pagi ni aku nak bukak mukabuku aku tu..dia cakap account temporary unavailable. rasa cuak gak sebab dalam banyak gegurl muka macam kpop..

tu pasal akaun..kalo kat blog, aku tengok butang share dan butang like untuk facebook tu macam ada prob gitu.. dia jadi besar je dengan tulisan facebook yang tak habis.rerasa la, ni problem aku ataupun problem global eh?

p/s : kalo sesapa ada prob sama nga aku.share la.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

41 comments:

  1. erk?.. lme x bukak fb..so xtahu..hahhaa~

    ReplyDelete
  2. ika xtau pun..kena check ni cenggini hehe

    ReplyDelete
  3. ok jer...tatau la kalo td dia buat hal kn

    ReplyDelete
  4. ok je bukak facebook..kita yer akaun xde apa2 masalah..

    cube tanya kawan yang lain..huhu

    ReplyDelete
  5. nk y kpop je

    erk okeh je muka buku ai..dedua lagi

    jiji nye oke je kan?

    ps: sje nk jeleskan..

    ReplyDelete
  6. eka pernah kena..jgn risau..sekejap jer awak....tak tau kenapa..

    ReplyDelete
  7. ni eka punya entry pasal fb ngeng ni..hehe

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/facebook-kenapakah.html

    ReplyDelete
  8. slm...fb mama okay jer x ada apa2 pun...:)

    ReplyDelete
  9. ehe..dah ok dah..saje kot dia nak kasi neves..

    ReplyDelete
  10. hehe. . fb ryn ok jewp. .
    ta de msalah. . :)
    so, ta thu laa. .

    ReplyDelete
  11. ok je bukak

    ko nyer kena hack kot

    *tetiber

    ReplyDelete
  12. fb sy pun ok jer :)
    hensem sgt kot tu yg kena hack hahaha...

    ReplyDelete
  13. keh3,, ingat nk ckap psal 'cinta mukabuku' najwalatif tuh :D

    ReplyDelete
  14. masalah ko je kut..aku tak jadi gtu pon..heehe
    tu maknenye die soh kurangkan fb la tu..
    =p

    ReplyDelete
  15. die nk main cu cak ngn ko la tue... hahaha

    ReplyDelete
  16. amboi taleh blah der. stok k pop yang takut hilang haha! ala chillax der. dia main sembunyi-sembunyi ja tuh. hehe =')

    ReplyDelete
  17. akak punya ok..
    oo ada time2 fb pening la tu kot.eehe
    wa masalah global giteww

    ReplyDelete
  18. assalam..

    huhu fb mmg ska wat hal..

    sejak2 fb dok rajen tkaq style..

    mcm2 hal jd..

    dh x best fb skrg...huhu

    ReplyDelete
  19. boleh x tya... mukabuku tu hape? ha ha ha... lame dh xde akaun fb

    ReplyDelete
  20. hahaha..tenet slow kot..
    tu yg jadi lagu tu..^^,

    ReplyDelete
  21. dkna tak buka lagi mukabuku hari nie...huhuuuuuu

    ReplyDelete
  22. weee....tu dugaan tu...dah ok ke belom?

    ReplyDelete
  23. Wasehh, kemain lg lauk sahur dia ;D

    *FB kte ok je ;)*

    ReplyDelete
  24. kdg2 fb memang cm bengom sikit
    dh boleh bukak lagi ke x?

    ReplyDelete
  25. biase jew.. aku main fb ok jew...

    ReplyDelete
  26. besa la facebook kam..kehkehkeh...menguji kesabaran...=P

    ReplyDelete
  27. fb ikut tuan gak .. kalau tuan ye dop bape ngat sbb tu jadi gtu

    ReplyDelete
  28. masalah global..dulu pon aku penah kena tapi ok balik..


    rilek bro..hahaha

    ReplyDelete
  29. ya eh?

    awalnya buka mukabuku..hehe..

    xtau lak..ok ja buka fb skrg la..ehheheh

    ReplyDelete
  30. xperasan pulak isu ni. hmm

    ReplyDelete
  31. ok jerk..

    ingtakn lagu muka buku tadi..hehehe

    ReplyDelete
  32. eyfa tak tahu sebab lepas sahur aje terus tido. ngantuk. ehehee

    ReplyDelete
  33. kena hack kot? hahahahaa. padan muka ! :P

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia