member aku bujang

12 comments
malam raya ari tu aku kuar nga member aku..kuar lepak lepak minum air..biasala..orang bujang..orang tak bujang tak leh..komitmen kat isteri harus diutamakan..

dalam beborak tu..member aku citer la macam mana aktiviti raya di pagi esok..dia bagitahu..esok conferm adik beradik dia akan beratur dengan sopannya untuk beraya dengan umi dan babanya..tapi, dia cool je..dia tak nak beratur cepat2..dia tahu yang adik beradiknya tu hanya nak angpau raya je..

rupa rupanya..member aku tu sengaja beratur belakang skali..bukan apa..dia malu..dia cakap..kalo time raya mesti kena salam dengan mak ayah..pastu kena peluk la..cium pipi la..ahaha.. " eeii...aku tak leh la macam tu..geli.., kalo takat cium tangan ok je.." walaupun geli..dia terpaksa buat..haha

aku pom macam tu jugak..rasa janggal je nak buat macam tu..peluk and cium pipi..sbb tu aku takat cium tangan je..nampak benor aku anak yang tak seberapa sayang..tapi,sayang aku tak tunjuk kat situ la..aku rasa tak salah aku nga member aku buat macam tu kan?? hek2..

ps : member aku cakap..kalo buat macam tu nampak macam perempuan..ye ke??
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. wakakakak... sama lah macam saya... setakat cium tangannya je laa... xpenah2 nya sampai peluk cium pipi sebelum tu, tiba2 time raya plak nak buat.... mesti lain rasanya... malu owh.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. hurm, terpulang dekat family tu la kot. aku pernah tengok mamat ni umur sebaya aku, mak bapak dia, peluk-peluk cium dia semua masa nak naik bas. huhu

    ReplyDelete
  3. biasa la tu bila pagi raya masa nak sesi bermaaf-maafan..nak malu apa..dengan famili sendiri kot..hee~

    ReplyDelete
  4. erm..lelaki berlaga pipi? hahaha..klu dgn family takpe kot..klu ade girl nmpak mesti dia ckp.."oh..penyayang nyer lelaki nie" hehe..tapi klu lelaki berlaga pipi dgn kwn lelakinya..tu lain macam dah tu..huhu

    ReplyDelete
  5. haiyaaa...knp kalu blage ppi aje dikaitkan nan pmpuan.... tp pmpuan standard la mcm tu...llki pun ade jugak...lg pun sme2 fmily..

    ReplyDelete
  6. bila lagi nak buat cam tu kat mak ayah..kalau tak biasa mmg malu sikit. tapi lepas2 tu biasala.

    ReplyDelete
  7. cium lah ibu bapa kita selagi hayat mereka masa ada.. :)

    ReplyDelete
  8. sifu im lettewwwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  9. biasala perasaan cmtu..tp selagi berkesempatan, ciumlah mereka :)

    ReplyDelete
  10. Haha itu biasa. Time depa msh di dpn kita, kita hargai. Kang depa xde, rugi =)

    Psst; adik wa slalu kna peluk cium ngan my mom hihi

    ReplyDelete
  11. Abg sye cium and peluk2.. Kitorg ikut thn lahir.. Spe lahir dlu kat dpan skali.. Lpas tu ktorg akan slm adik beradik sekali..

    =D

    ReplyDelete
  12. sementara dapat pelok n cium pipi diorg.. buatlah... =)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia