Man City V Man U

44 comments
entry ni adalah entry bola game semalam..sesape yang tak minat bola boleh skip and tekan butang pangkah tu. biasanya pompuan punyai hati kuntum je yang tak minat bola ni.

tahniah untuk fan Man U kerana diorang pada awal musim dah dapat piala komuniti. game Man U semalam boleh tahan la dan semalam aku nak pilih anderson sebagai man of the match.baru best tengok dia main. yang aku bengang adalah city la..aku bukak tivi nak tengok arguero yang main, tp...hampeh, nampak muka dia kekejap je.

aku pom heran apa pasal wanita tak minat bola.? mungkin diorang ada hormon alien kot? horman dia p mengalir kat dalam otak and bagitau yang bola ni entah pape pom..membazirkan masa dan tenaga. betul gak tu..mmg membazir..hehe..wanita mesti ada pikir ikut cara dia. aku pernah dapat satu mesej..

"bang, saya tak suka la abang minat bola sesangat.."

p/s : calon isteri kena cari yang minat bola ni
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

44 comments:

  1. hati kuntum pun nengok bola what..tp xminat MU... Chelsea...hihiihi...

    ReplyDelete
  2. aku minat bola time world cup je..

    ReplyDelete
  3. minat bola ikot mood..heheheeee :D

    ReplyDelete
  4. man utd comeback.. glory2 man utd.. :)

    ReplyDelete
  5. saya lak kecewa tak dapat tengok Tevez beraksi.. entah napa dia tak d senaraikan langsung.. huhu..

    pempuan suka tengok rancangan masak2 je.. tak pun nonton rancangan yang nyanyi2 saja.. ehehe

    ReplyDelete
  6. hehe..tnggu kebangkitan arsenal je..dari dulu lagi

    ReplyDelete
  7. uih..ieka football madness & ieka berhenti main bola sepak since sem 1 universiti tp still footbal madness!
    ape hormon2 alien?!! ni yang nak tacing ni! hahah

    ReplyDelete
  8. weyh ko x baek tau.. aku nie kekadang hati kuntum gak tp minat jer bola

    tp aku x minat piala dunia... klu yg melibatkn mesia jer aku tgk... hihihi

    ReplyDelete
  9. Orang laki minat bola sampai boleh bawak begadoh ho ho

    ReplyDelete
  10. kalau tevez dengan aguero main kan bagus.

    balotelli hampeh. serius hampeh. name jek wonderkid, tapi macam tak jek.

    HAHA

    tensen man utd menang :P

    ReplyDelete
  11. takpelah kalau cari isteri yang tak minat bola . tapi carilah yang menghormati minat dan pendapat orang lain ..

    Tia pun tak minat bola . tapi still baca jugak entri ni sebab Tia hormat minat orang lain . nak buat macamana , Tia pun tak tau kenapa tak minat bola . heheh ..

    ReplyDelete
  12. oh dannnn .. Tia pun tak hipokrit macam sesetengah perempuan lain .. kata je minat bola , gila bola .. dalam hati , tuhan je tau .. hipokrit sebab nak dikata COOL AH AWEK NI MINAT BOLA!

    ReplyDelete
  13. minat tgk bola kekadang je. ikut mood. haha...

    ReplyDelete
  14. jom bfikir di bulan ramdhan..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

    ReplyDelete
  15. x minat tu ada sebab2 dia dik .. mgkin dah semula jadi .. mcm ada sesetangah lelaki x minat memasak ! :))

    ReplyDelete
  16. bola best hape bile tengok reramai !! kita tak pandai main bola,, kurang paham prmainan nye. bile kite paham, baru syiok !

    ya g kite tahu, gol. foul, kad merah, out. hahah

    ReplyDelete
  17. nana xminat dan minat...cmner tue..hihi

    ReplyDelete
  18. ustad tak suke bola grrr

    aah br online..jgn la panggil aku ckgu..geli bace hahaha

    ReplyDelete
  19. dlu sy xminat bola, kemungkinan besar masa tu mengandungi hormon alien kot hehehe

    ReplyDelete
  20. dlu sy xminat bola, kemungkinan besar masa tu mengandungi hormon alien kot hehehe

    ReplyDelete
  21. hormon alien??

    Yang penting saya tak pernah tengok perlawanan Bola lebih dari 2 min...! hehe

    ReplyDelete
  22. sorry tak minat jugak tapi takdelahh benci :P

    ReplyDelete
  23. tak minat bola.. bosan la.. ngee.. :p

    ReplyDelete
  24. sapa cakap perempuan tak minat bola , amy minat gila x pernah miss tau hehe... game semalam best adik beradik berlawan , amy suka tengok dorang passing bola nampak smart gila , pape pun tahniah pada MU , Hidup MU!!! hehehe...MU dulu kini dan selamanya hehe...

    ReplyDelete
  25. omg..
    ak nih hati daun.. xtgk bola hehehehe

    ReplyDelete
  26. DAH ! DAH TUKO DAHHH.. HEHE OK TAK BACKGROUND ?

    ReplyDelete
  27. haha.. glory MU.. smlm x ada tengok.. huhu.

    ReplyDelete
  28. perempuan yg suka tgk bola comel lg2 bila pakai jersi bola hehe

    ReplyDelete
  29. bola sepak tak berapa minat. bola jaring layan lah. lalala




    ^^

    ReplyDelete
  30. Man U forever..
    glory glory Man United..
    hahaha..
    memang best game semalam..
    layan sampai habis..hehehe..

    ReplyDelete
  31. hahaha..

    saya hati kuntum...xminat r bola..

    kalau laki minat bola..jom ikot kami pompuan y suka shopping neh...ahhah

    ReplyDelete
  32. "bang, saya tak suka la abang minat bola sesangat"


    HAHAHA

    ReplyDelete
  33. Okay jap! tetiba minat bola plak. ehhehe. boleh la jadi calon. hehhee

    ReplyDelete
  34. aku pilih nani utk man of the match mlm....sian city..hahahah..glory2 man united

    ReplyDelete
  35. erk akoo tak minat bola..huhu

    normal lah pmpuan tak minat bola.

    kalo msia lawan, aku tgk lah.hee

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia