keroro task

18 comments
nak join klik si hijau ni

ni cara aku support keroro dengan join segmen dia.tanda menghargai yang dia ni rakan blogger kita..ehehe..kalo join satu pom dah ok da kan keroro..?

siapa diri anda?aku adalah seorang insan sama seperti manusia yang lain. punyai fizikal macam David Beckham, tapi part rambut tu dia taruk dengan kopiah..aha

seorang yang masih lagi dalam alam pembelajaran dan insyaAllah selamanya akan berada dalam alam ini kerana kita tak akan berhenti menimba ilmu sehinggalah ke liang lahad. buat masa skang ni aku belajar di sebuah universiti di Saudi Arabia. ada pihak di Malaysia dah cop orang yang belajar kat sana adalah terorist. suka aku maklumkan..aku bukanlah terorist..begitu jugak dengan rakan2 disana, melainkan sorang dua..

aku adalah orang yang tak suka dengan kontroversi..so cikgu iffah jangan dok kuat kontroversi sangat..aku tak suka..ahaha..satu lagi, aku ni masih single..mana2 yang baca ni bertaraf mama..ingat, bertaraf ibu je dan ada calon nak suggest, cakap la yer..ahaha..

p/s : entry skema ni keroro..tak pe ke??ahaha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. mantap la bro.. terbaek.. belajar kat arab ni balik Malaysia nanti jadi ustaz ye..

    ReplyDelete
  2. untungla belaja kat madinah..hehe

    mak2, kakak2, adik2 jgn bg calon istri kat die..die nk makan nsi arab je..air tgn org arab

    ps: Kontrobersi ape lak ni..aku paling suci dan baik lagi penyayang...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    owh baru kenal.bagusnya...H.J study uni ap kt sna ea.pc knlla jgk..hehe.single?okeh.pc org arab jugak.hehe.poyos je.mmg asal sna pun.

    ReplyDelete
  4. Macam david apa? haha

    Siap nak cari calon lagi... =D

    H.J , rajin la sikit... habiskan 5 task !

    ReplyDelete
  5. salam...kihkihkih kelako mama baca n3 ni...
    mama pun nak bagi calon gak la kat H.J hehehehe...

    mama pun nak join la...:)

    ReplyDelete
  6. siap tanye calon pulak tu. hehe.

    p/s : ambil course ape di uni madinah? if x kbrtan. XD

    ReplyDelete
  7. bukan saudi arabia je, egypt ni pon haaa. sabar jeee laa.


    eh eh mana kopiah? *refer pada gambar profile blogger*

    ReplyDelete
  8. ni mak cik ade anak...
    mak cik tgk kamu ni mcm ok jer..
    meh mak cik bg suggestion..ahaha

    ReplyDelete
  9. ehem. kami kat sini pn single gak. kebetulan lah sama. *kenyit2 mata!

    HAHAHAHAHAHHAA

    ReplyDelete
  10. waah ! dulu kan maya ade dapat tawaran ke alexandria ~

    tapi ayah tabagi pigi... ^^

    btw, MORNENG !!

    ReplyDelete
  11. tak menahan rambut beckham tapi bekopiah. hehehe

    ReplyDelete
  12. bukan sume task la wei..mane bole satu je..huhu
    =p

    ReplyDelete
  13. oh utk para ibu sj tu
    hahaha
    single *tick*
    macho *TBC*
    cool *TBC*
    Pndi msk * TBC*
    ala byk lak list TBC..xdapek la para ibu menolong hihihi

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia