jangan fanatik

39 comments
entry ni ditaip dikala dalam kebengangan bercampur dengan kefrustan..tapi..yang membaca jangan risau sebab tak de efek apa pom kalo baca entry ni..kebengangan tu takkan berjangkit macam penyakit malas cikgu iffah

apa tidak bengangnya..aku dapat tahu yang Arsenal kalah 0-2 dengan liverpool. jiran aku yang baca ni mesti gelak terkekek kekek..ko jangan gelak kuat kuat bobo..ehe.. atomatik peluang aku nak menang segmen teka bola laman ayah su jugak tiada..tak de rezeki la tu..

kekorang yang pompuan tu..jangan nak menyampah dengan entry aku pasal bola ni..korang kalo dapat laki yang minat bola, baru tahu macam mana..kena yang fanatik kaw kaw tu lagi la susah.. nak2 tegor laki time lepas team dia kalah.. "bang, macam mana bola?menang tak??" kalo yang panas mesti jawab.."bising je ko ni...aku tengah panas ni.." yang ni nasib la kalo pompuan dapat..stok macam ni tak banyak sangat kat luar tu..

kalo dapat yang senyap je time team diorang kalah..ok sikit kan? nak yang ok lagi..macam aku la..kalah atau menang tetap je happy kan..stok macam ni pom tak banyak jugak kat luar tu..

ps : nak minat sesuatu benda/orang jangan terlampau lampau kan?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

39 comments:

  1. hehehe... payah2...xmo kawin dgn org yang finatik bola..

    ReplyDelete
  2. haha XD btol tu.. bf sye kaki die saket : otot ligamen cedere aritu.. fanatik nyer pasal g gak stadium bukit jalil tgk mesia lwn singapore even da dilarang~~haihh xleh wat apa la lau dah minat bola.. n futsal..bola bola bola .lulz

    ReplyDelete
  3. sebut pasal bola ni, teringat ke sorang kawan sekelas kak wan masa KPLI..ustz ni minat sgt bola..loni pun dia wakil guru2 kt daerah dia ngaja..

    tp bab jd imam mmg kak wan tabik spring ko dio...mace HJ nga jiji gak la..=)

    ReplyDelete
  4. ehem...suami akk pun sokong arsenal..

    ReplyDelete
  5. nak cr laki yang bila kalah dia nangis... "sobs..sobs,,,,team kesayangan abang kalah teruk ler....sedih sangat2, rase tanak makan 5 hari,"

    baru lah beruntung, xpayah masak,,wakakaaka

    ReplyDelete
  6. kaki bola tak pe...jgn kaki pukul..^^

    ReplyDelete
  7. hehe.. aku pun teka tak tepat tp btol lebihan 2 gol hehe..

    ReplyDelete
  8. ohhh tidaaaaaaakkkkkkkk...Arsenal kalah ke???? T___T

    (tanda support minat H.J)

    ReplyDelete
  9. tak menyampah baca entry bola... jom jadi bf nana jom?? haha

    ReplyDelete
  10. sbb tu aku tak ske org minat bola

    dah la aku tak minat

    kang aku y kene sepak cm bola

    adeh

    ps: Ada org ngurat kat atas ni..peewwwwiiittt

    ReplyDelete
  11. hahaha.. padan muka ko.. =P

    teringat dulu.. ada gak kawan macam ko ni.. bila team yang dia minat tu kalah.. aku kenakan dia kaw..kaw punya.. buat hati dia bengang giler la masa tu..

    ReplyDelete
  12. relax bro ada lagi 36 perlawanan lagi..hehe..

    aku takminat tengok bola tapi minat main bola..haha

    ReplyDelete
  13. tak jadi nak minat kat HJ terlampau.lampau.hahaha ;p

    ReplyDelete
  14. nak suko aci dop??hahaha..
    lagi suko liverpool dari arsenal..hehehhe..

    tapi.. chelsea paling top.. lalala~

    larikkk~

    ReplyDelete
  15. Hi3...sabo, bola itu bulat...

    ReplyDelete
  16. tau xpe..geram gk arsenal kalah td huhuhu..

    ReplyDelete
  17. lg best klau llki dgn pompuan tu fanatik bola..pergh mmg masuk...hoho

    ReplyDelete
  18. oh! tak suka bola
    tapi suka bola ikan
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  19. Wahhh! ni pernah buat dgn GF ni...sapa suruh marah org tengok bola hahaha! tak lah fanatik tp minat...

    ReplyDelete
  20. salam H.J....patutlah anak mama yg kedua tu bising...

    ingatkn apa tadi rupa2nya sama mcm H.J pasukan faveret die kalah....

    penyokong tegar arsenal....

    ReplyDelete
  21. hahaha.. betul2.. tak salah minat satu benda.. tapi jgn over sgt.. ;)

    ReplyDelete
  22. lelaki minat bola tu normal la tp pmpuan klu minat perghh awesome beb :)

    ReplyDelete
  23. akak minat bola sikit2 aje...so, kalo dapat laki suka bola, then tak sokong team yang sama, abisla dapur tak berasap..ahahahahah

    ReplyDelete
  24. tak kisah pun kau buat entry pasal bola. kalau kau buat entry yg mekap² pelik la sikit.

    ReplyDelete
  25. ok je bace entri bola. coz tak anti bola pon. heee.. ^^

    ReplyDelete
  26. ALHAMDULILLAH...........liv menang..hehe.jangan marah noh.;)

    ReplyDelete
  27. haha.. geram seyh..dulu selalu dpt pwe gila bola nie..huhu. hpflly dpt la suami yg x gila bola. haha.

    ReplyDelete
  28. apa2 pun perlukan kesederhanaan =)

    ReplyDelete
  29. haha kalau dia sound 'bising ah ko ni' sound balik 'abg makan and tido lua malam ni *smbil tersenyum' haha

    ReplyDelete
  30. yesss! Liverpool menang jugak dgn Emirates! YNWA! hehehee

    ReplyDelete
  31. nak menyampah jugak .. haha tapi minat jugaklah bola ni sikit2 ..

    ReplyDelete
  32. "hJ, macam mana bola?menang tak??"...kahkahkah....

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia