iffah tak puas hati

52 comments
post ni relate dengan entry aku yang sebelom ni..tengok dari komen tu nampak macam ada orang tak puas hati je bila aku cakap yang muka aku ni adalah muka babyface...orang yang tak puas hati tu minta belajar terima hakikat yer..

aku tuju soalan ni untuk kaum hawa la..kaum yang akan bergelar ibu suatu hari nanti...? korang rasa korang nak muka yang jenis macam mana untuk bakal suami dan bakal bapa kepada anak anak anda? tapi aku sure sangat yang mesti ramai nak muka meced..tak nak yang babyface macam aku...

korang tak rasa ke kalo dapat suami yang mukanya kiut ala ala babyface dan iras iras justin bibir tu boleh membuatkan anak korang yang bakal lahir nanti jadi kiut miut dan cantik molek??kena plak pasangan wanita tu sejak azali lagi peminat KPOP? tak gitu eh?korang jugak yang untung dapat baby macam Kim Tae Hee...

tapi seriyes aku cakap..sekali tengok boleh la muka babyface...kalo 2 kali tengok konferm aku tersenyum sambil menahan gelak..jambu dan pinky tu..

ps : muka aku bukan babyface yer.siap janggut misai lagi
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

52 comments:

  1. ini bukan fakta. ini adalah tahyul semata2!

    ReplyDelete
  2. muka janggut misai tapi hati comel gitewwww

    ReplyDelete
  3. nak ngaku muka babyface gak lah..hehe

    babyface+babyface=2babyface=cam alien lak..ahakz

    ReplyDelete
  4. Hahhahahaa, ade betui gak 2, so HJ kene cari wife cam muka Sazzy Falak la, bawu keturunan btl2 baby face...hahahahahhaa

    ReplyDelete
  5. Muka hubby tak babyfaca, muka anak msred kiut jer....hheee

    ReplyDelete
  6. aduhh..tahan ketawa ni ..hahahaha

    ReplyDelete
  7. rekaan semata mata... kahkahkah

    ReplyDelete
  8. gila ahhh... entry berani mati... hahha

    ReplyDelete
  9. takkan iffah tak suka yang babyface? aiseh..hahaha..kesian ko.

    ReplyDelete
  10. kalau ade janggut...xde babyface dah~~
    ^^

    ReplyDelete
  11. oit...dah ada ke penghuni hati tuuuu...

    ReplyDelete
  12. bro, ada tutor nak tumbuhkan janggut tak?.hehe
    janggut aku 2-3 orat jah..

    ReplyDelete
  13. meh sini gua usha sket .. babyface ke tokwanface .. hahaha

    ehh.. gua culik lu ke lu culik gua ?? konpius2.. haha =)

    ReplyDelete
  14. hahahaha, siap nak mention nama kat sini

    ReplyDelete
  15. Hafal surah surah yang sepatutnya dah dapat baby yang comel dan cantik serta bijak :)walaupun muka husband macam perompak :D

    kbye .

    ReplyDelete
  16. Kim Tae Hee ke Kim Tahi? hahaha..

    apa2 lah.. yang penting ko bahagia.. hmm...


    p/s: memang jam aku pon.. apsal? jeles arr tu.. jam tu dah tercicir dah kat ganu.. sedey aku..

    aku tak minat jam ala2 gugurl ni.. jiwa ganaz tak main lah dengan jiwa lembut2 ni.. hahaha.. apsal aku terang berjela2 kat ko ni.. ish..

    ReplyDelete
  17. adeh! sape pulak kata muka dia babyface? huhuh....lucu betol..

    ReplyDelete
  18. hahaha..tak boleh blah..hehe..
    lelaki babyface and ala-ala korea ni mmg ramai minat tapi nnt nak buat suami sure la pilih yg meced and janggut sejempott..haha..kalau kawen dgn yg muke cam babyface ni nnt org ingt tu anak bkn suami..hahahhaha

    ReplyDelete
  19. ko buat aku nak gelak je weh

    taula ske aku

    tak payah la mention2 kat sini


    lari sume awek ko nanti wakaka

    ReplyDelete
  20. babyface comey seyh..
    haha
    nsb bek ko ngaku mka ko bkn babyface..

    ReplyDelete
  21. tahu plak tu actress name kim tae hee.. T_T

    ReplyDelete
  22. bopren babyface, org igt kapel ngan budak lak. xnak ah...



    psstt...asyik gadoh ngan iffah je. ehem!

    ReplyDelete
  23. bersyukur dgn pe yg kite ade :)

    ReplyDelete
  24. salam H.J....iffah nape x puas hati ngan H.J?

    die sakat iffah lagi ker...

    ReplyDelete
  25. hehe..berjanggut misai pn comel pe... asal nmpk kemas je..

    ReplyDelete
  26. haha... justin bibiaq is not my taste. mesti la nak muka lelaki melayu sejati terakhir... hehe...

    ReplyDelete
  27. hahahaa.. lawak lahh mike berdua nihh

    ReplyDelete
  28. babyface katenyer hihihi
    sj latew berjanggut takut kena cop muka babyface kan hihihihi

    ReplyDelete
  29. qaseh nak muka pasangan matang .. takmo baby face hehek ..

    ReplyDelete
  30. muka kau babyface? perasan.
    justin bibir? eeuww.

    okbai.

    ReplyDelete
  31. nak yg camne ek..
    tak terpikir pulak..
    asal ati berdetik ya.
    ya lah tu..
    haahhha

    ReplyDelete
  32. sape kim tae hee? justin bibir tu tak comel langsung pun.. haha.. :p

    ReplyDelete
  33. hJ..time kenyataan walaupum memedihkan...muka hJ memang baby face..kahkah..olo..olo....kankan....dah pink wana muka...;p

    ReplyDelete
  34. haha...tak habis lagi ke isu muka babyface ni bro..hee~

    ReplyDelete
  35. meh la kita sama2 menculik.. culik gigi.. hahaha :D

    ReplyDelete
  36. baby face la sgttt! haahaaa

    ReplyDelete
  37. true confession of a blogger neyh... hahahaha

    ReplyDelete
  38. susah nak cakap pasal ini..hati dan perasaan kan tuhan saja yang tahu

    ReplyDelete
  39. fyqa nak muka laki matang mcm sarjen misai agaga

    ReplyDelete
  40. walamak..
    baby face ye,,jangan nanti anak bukan baby face sude hahaha

    ReplyDelete
  41. janggut dan misai..tetibe aku terbayang muke ko cam a galak.

    ReplyDelete
  42. tang mana nya muka nkoo ni baby face dik oi?

    ReplyDelete
  43. kahkahkah babyface lah sangattttt ;p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia