GIRORO TASK - kelebihan dan kekurangan

28 comments
sori bro..tak siap2 lagi segmen ni
nampaknya aku dah terlupa nak siapkan alien task dari sergeant keroro.. semuanya ada 5. aku baru sudahkan 2 task dan ada 3 lagi..kalo aku siapkan yang ni.maknanya ada 2 lagi..paham? aku tak nak keroro cakap, "nak join segmen...tasks tak nak buat.."

kelebihan dan kekurangan. kelebihan aku la tu? seriyes aku bagitau yang aku ni tak de kelebihan kecuali satu iaitu kelebihan menjadi lelaki. lelaki tu satu kelebihan wooo.. sebab apa..? bila aku pegi supermarket, aku tak perlu nak pakai heel. bila nak kuar date, tak perlu pakai mekap..bila nak kuar rumah..tak perlu pakai shawl...nampak tu..satu kelebihan, tetapi berkembang menjadi banyak.haha..banyak lelaki yang tak menyedarinya

kekurangan ek?kekurangan mana boleh bagitau sangat nanti tak banyak peluang nak tekel doktor.cikgu iffah bagitau yang kekurangan aku satu jer..muka aku ni muka babyface..tak leh guna untuk pancing orang yang ada tittle syarifah..rugi benor la tu...ehe

ps : terima diri kita ada seadanya.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

28 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. babyface ke?? susah jdik bapak org nie klu babyface..kang tukar dgn anak..daddyface.hahaha

    ReplyDelete
  3. baby face?
    heeeeeeee...
    adoiii...
    hanggukan jelah

    ReplyDelete
  4. BABY FACE?huhu

    HJ, awak blaja madinah kan?nak takel doktor ya?kalau da dapat,tlh jangan mainkan dan tinggalkan doktor tu ya

    best fren akak which is a doktor blaja kt mesir dl.lpas tu kwn dia dr skola rendah blaja kt madinah as an ustaz.dorg stat berkawan rapat lpas kwn akk blaja kt mesir.skrg msg2 da jd dktor n ustaz kt malaysia dan siap plan nak khwn.tp x jdi.tb2 ustaz madinah tu tinggalkan kwn akk cm tu je

    hope HJ tak macam ustaz madinah tu ya T__T

    p/s: sedih sbb baru je berlaku benda ni

    ReplyDelete
  5. ish3 cam sipot!!! org len dah lama abis dia masih terkedek2..babyface kewwww???? kihkihkihkih

    ReplyDelete
  6. semoga berbahagia bersama doktor pilihan H.J..

    all the best dn selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  7. baby face ? umm umm speechless, haha

    ReplyDelete
  8. cis

    nak doktor je

    demand wey

    haha asal aku lak kata

    tu mcm bukan kekurangan je..perasan=P

    dapat nasihat free dr kak elly=P

    ReplyDelete
  9. loolololo @@ gee gee gee bby bby~ (lgu snsd-gee)
    luls bbyfce?ok lulos sirim : anda disahkn bby fce..lolololo XD

    ReplyDelete
  10. bahaya dedahkan kelemahan hehe..

    ReplyDelete
  11. babyface?? ko buat aq gelak la pagi2 ni..haha~

    ReplyDelete
  12. salam H.J jadilah diri kita yang sebenarnya..

    muka baby face tu satu kelebihan yg orang lain x ada...:)

    bersyukurlah akan kurniaan yang Allah
    berikan...:)

    ReplyDelete
  13. haha..nak doktor je,tak apa 2, tak salah pasang impian..y tang abyface tu tak bleh bla,,;)cikgu iffah syarifah ka? kturunan AL apa?aiseh, entah2 sedara pc??.tlun tanyakan..hehe.

    ReplyDelete
  14. hehehehe.. kak terpaksa akui.. ubi mmg babyface.. hehhehe

    ReplyDelete
  15. hahaha.. dah ko budak2 lagi.. sbab tu muka babyface.. terima lah kenyataan.. hakhakhak..

    ReplyDelete
  16. huh..babyface?dah layak jadi bapak budak dah tu.

    H.J x baek perasan bln2 pose ni..haha.makruh..

    ReplyDelete
  17. alar melepas, saya bkn doktor, hahaha :)

    ReplyDelete
  18. Hahahahaa, habes ar doktor sume dtg blog ni pasni.. Babyface?? bila lagi nk angkat bakul sndiri yo dok...hhahaahhaaaaa

    ReplyDelete
  19. babyface?? oklah tu...walaupon umor tuaaaaa muka tetap mudaaaa...heeeee

    ReplyDelete
  20. kadang2 kita kena yakin dgn diri sendiri hahaha! :D

    ReplyDelete
  21. babyface?????























    bapak kepada baby bolehla :P

    ReplyDelete
  22. hahaha.. lawak seyhh isu babyface ni..

    err. baby face ke???
    larikk~~

    ReplyDelete
  23. lebeh baby face kalau hJ ...pakai shawl...percayalah ok...;d

    ReplyDelete
  24. erkk..babyface..?

    *muntah skejap.
    =p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia