dia sangat menyampah

16 comments
dalam mood tengah dengar lagu raya M. Nasir, datang satu sms dari no 25333. no misteri betul..aku tak tahu dah nak save nama apa..last2 tinggal macam tu je..

mesej tu aku rasa dari kolony kot.. benda yang celcom selalu dok war warkan.. aku tak tahu nak cakap menyampah macam mana..aku tak pernah pom fren nga dia..balas ding dia pom tak pernah.. tapi tiap2 hari gak dia dok hantar mesej...

kalo dia hantar mms tak pe la jugak kan? ni hantar mesej nak koin..plezz..koin dah low sangat..menyampah betul. aku nak guna benda tu pom tak pandai sangat..funtion pom tak tahu hape.. selalu dapat mesej yang koin aku slalu bertambah je..

nama fren yang slalu guna 25333 tuk hantar sms tu RIVIERA..kalo korang ada kenal dia...bagitahu dia aku nak jumpa face 2 face nga dia..haha

p /s : sape nak koin nga aku request la..berlambak ni..hak3
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. HHAHAHA.siyes.bell penah jOin..pastu stop sebab ada org psiko tahap mental tbe2 jtuh cinta..nak bnuh diri la..oo mak aii..seriau..haha.tobat2~

    pssst : nak koin 200.HAHAH

    ReplyDelete
  2. haha part 'bukan fren ' tu kelakar =P

    ReplyDelete
  3. apekah??xpahm actually
    apekah koin??hehe

    ReplyDelete
  4. HikHikHik:D ada jugak dapat msg dari nom tu..pelik toi kan..tak pernah plak nom tu request nak friend kan..hik3

    ReplyDelete
  5. emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...sedang berfikir apakah itu koin...sambung fikir......................

    ReplyDelete
  6. aku fade up ngn call

    promo insuran kredit card

    dan apa2 promotion

    huh!

    *buat2 tak memahami mereka

    ReplyDelete
  7. oke mg agak menyampah jugak la

    ReplyDelete
  8. pernah kena gak dulu.

    tapi dah ok dah sekarang.

    lepas campak fon sampai berkecai, tak pernah dapat lagi msg2 camtu.


    entahlah kenapa...

    ReplyDelete
  9. HEE..same r..member yang watkan kolony..tapi ta geti gune..koin sampai beribu-ribu..HAHA

    ReplyDelete
  10. koin tu apa?aku tak phm hehe

    ReplyDelete
  11. dulu bosan2,join gak kolony uh..tapi tataw dah nk buat cmne..asek2 dapt msj,anda telah membuat 5 panggilan semalam..and anda telah mendapat blabla koin..hakhak..

    ReplyDelete
  12. hahaha. eh awak. RIVIERA pun selalu hantar message kat kite taw. rase nak lempang die kuat-kuat sebab selalu menyemak dekat inbox kite.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia