dia rindu

43 comments
fuh..rasa lega je dapat jumpa nga lappy kesayangan aku.rerasa aku..lappy aku ni pom tengah rindukan aku..maklum la..tinggal terbuka je.on sampai la aku balik..setia betul. aku plak yang buat macam gantung tak bertali..

tu baru lappy..benda bernyala..tapi ada satu lagi yang aku rasa2 dok rindukan aku jugak..benda ni tak leh nak dipanggil benda sangat sebab dia bernyawa..haha..siap ada otak dan akal fikiran lagi..

macam ni, aku on fb..tengok ada noti yang someone post kat wall aku semalam..so, aku reply la..tak sampai seminit pengepost tu reply balik..aha..nampak benor dio tunggu aku..siap tanya.. "apesal lme tak on9?"..haha.baru semalaman dah kata lama da..

cikgu iffah..jangan runsing sangat yer..saya ada je kat sini..tak yah nak bimbang2..haha..okeh..nak jejak kasih kejap..haha

ps : entry ni saje menguji cikgu iffah untuk tahap dia mengatakan yang aku perasan dan annoying..semuanya adalah gurauan..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

43 comments:

  1. wuu.. apakah itu~~ cinta cinta??

    ReplyDelete
  2. adeh jem2

    aku sakit perut gelak g0lek2

    da aku online..terus reply jela

    ReplyDelete
  3. wiwit.... kontroversi di bln ramadhan :P

    ReplyDelete
  4. cikgu iffah tu.. kerinduan kat korang.. korang sepi.. dia pun samalah sepi.. kata sehati sejiwa.. hahahaha..

    ReplyDelete
  5. cekgu iffah laju bebenor ha tekan keyboard tkot yg len smpat tekan dlu kot..heheee

    ReplyDelete
  6. hahaha, skandal of the year nih :P

    ReplyDelete
  7. aummmmm..ooo ade skandal ye?? hek9!~

    ReplyDelete
  8. setiap entry mesti tak pnah miss name cikgu iffah tue... ehem2

    ReplyDelete
  9. Siapakah sebenarnya cikgu iffah ni haha :D

    cer cek sini adakah awk adalah salah sorang yg bertuah kena tag?..

    http://elihjapahar.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

    ReplyDelete
  10. haa haa skandal..skandal..hahaha

    :P

    ReplyDelete
  11. ehem.ehem..aumm.aummm.hahaha

    ReplyDelete
  12. hahaha.. kawen jelah dueorang niehhh. sesuaii sangattt... hehhee

    ReplyDelete
  13. skandal ko erk cikgu iffah tuh?? haha

    ReplyDelete
  14. phewit... nampak ade taman lor kat sini...kikikiki

    ReplyDelete
  15. Amboi, kemain maun tarik2 tali dlm blog eh hihi

    ReplyDelete
  16. aha.beter cepat kawin nanti fitrah jadi fitnah.muehehe;;;P

    ReplyDelete
  17. siapa cikgu iffah itu?.
    hehehe..
    nikoh pasni ajok kawe tow..
    hehe

    ReplyDelete
  18. amboiii~ dah ade buah haty ek? :) cikgu afifah...cikgu afifah...

    ReplyDelete
  19. hehe kesian kt cikgu fiffah tu asyik kena buli oleh HJ

    ReplyDelete
  20. hahahaha...
    cikgu ipah rindu upenye. kikiki

    ReplyDelete
  21. ehem! skandal dgn cikgu iffah nampak :P

    ReplyDelete
  22. jiran, nnt kawin jgn lupa jemput tau hehe

    ReplyDelete
  23. ulat bulu dah naik daun..!!!

    ReplyDelete
  24. nak ehem2 tu sorok2 ler skit... hehehe...

    ReplyDelete
  25. skandal ke ape ni? kiut jer rasanya...hhee

    ReplyDelete
  26. gi la masok minang tros sane

    ReplyDelete
  27. untung la ade org rindu..weee

    ReplyDelete
  28. ckgu iffah tu rndu seme org la,..adess,..

    ReplyDelete
  29. ade je idea. haha. ngorat lah tu. :P

    ReplyDelete
  30. wahhh fewit2..bunge2 cinta layu di pusaraa..haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia