dia marah

40 comments
sungguh penat malam ni..tak sempat nak berBW lagi..segmen yang aku join pom tak sempat lagi nak jejak balik.ehe. ni penangan tengok Arsenal semalam la..nasib baik menang.

korang tahu tak, aku paling respect orang yang berdarah panas bila dia dapat menahan marahnya. kalo korang jumpa orang macam ni. korang pom respect la..kalo nak salute pom boleh lagi. sebab apa? sebab Nabi saw ada mengatakan yang orang yang paling kuat adalah orang yang dapat menahan kemarahannya.

nampak tu... so, kalo kita ada jumpa 2 orang sedang berbantahan ataupun sedang berbalah dengan emosi yang agak kurang stabil, apa korang yang akan buat? nak tengok? nak rekod dengan camera nset? alaa..kamon la..jangan jadi macam budak sekolah menengah. korang pergi kat dia cakap " Auzibillahi mina syaitoni rrajim..".

p/s : aku hanya sempat berBW dan tinggalkan komen je..
korang yang ucapkan lafaz tu..jangan korang p suruh orang yang emosi tu plak p ucap.silap2 sekali nga korang kena bantai..haha..insya Allah ada hikmahnya...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

40 comments:

  1. ermm.... rse cm tergigit cili pulak... :)

    ReplyDelete
  2. okey..nanti nak try:))
    terima kasih sudi share :)

    ReplyDelete
  3. semalam pun aku dah terlepas marah kat seseowg

    ReplyDelete
  4. record sambil cakap Auzibillahi mina syaitoni rrajim.

    ReplyDelete
  5. ucapkan lafaz tu pastu tiup ke arah diorang. hee :D

    ReplyDelete
  6. xnak.....silap2 kne lempang ..better tunggu dorang sejuk dlu n find another solution..org tgh marah biasenye pemikiran die xrasional n boleh jadi punca tindakan xrasional..so awak kne tunggu dorg stop dlu.. **ok aku dah stat bebel XD

    ReplyDelete
  7. suka org yang cool..hehehe

    eka suka marah jugak tapi kalo marah tahan2 sampai nak menangis pon ada..baik nangis kan dari maki..
    hahahaha

    eh patotlah harini tak komen eka..hehehe

    ReplyDelete
  8. hee. boleh eh..nnti nk try..:)

    ReplyDelete
  9. tarik nafas hembuss..
    sabar sabar.hehe

    ReplyDelete
  10. huu jgn marah..nnt cepat tua.
    =p

    ReplyDelete
  11. yes setuju. paling respect dgn org yg mampu menahan marahnya =)

    ReplyDelete
  12. kalu aku.aku nk rakam lepas tu masuk utube hahhahahhaha

    ReplyDelete
  13. kita tak makan lagilah awak..baru tgok2..hehehe

    ReplyDelete
  14. rakam pastu sebarkan seluruh dunia XD

    ReplyDelete
  15. klu marah mesti parkinson...xpun membebel.hahah .lalalala~~

    ReplyDelete
  16. ase nk marah terus amik wudhuk ..

    ReplyDelete
  17. kdg2 memg susah nk tahan marah.. tpi kan bila pikir balik ape yg kite buat mase marah rase mcm haisyh, malunye..

    ReplyDelete
  18. ohhh..
    nnt nk try ckp cm tuh..
    tp kalo dpt pnmpr cm ne?? sob3..

    ReplyDelete
  19. agak2 xtahan nak marah tu sembur je bagi puas haha

    ReplyDelete
  20. mrh tu normal la..semua blh marah tp yg blh tahan mrh la yg paling power...sbb ssh nk cri..

    ReplyDelete
  21. p/s: akak lak tak sempat nak jejak balik... =.=

    ReplyDelete
  22. org yg paling kuat dan hebat didunia adalah org yg mampu menahan marahnya..

    ReplyDelete
  23. rasanya aku lah yang manusia berdarah panas tu..

    ehmm..bawak2 la mengucap cik pulau oii..huhuhu

    ReplyDelete
  24. tak berani nak ckp...kang kene tumbuk...kah..

    ReplyDelete
  25. isk..bukan saye nak...tpi pernah jadi cmni..kwn saye gado n saye x reti nk wtpe.. @@

    ReplyDelete
  26. pujuk hati supaya ingat Allah. banyakkan beristighfar. hehe

    ReplyDelete
  27. agak2nya sy tergolong x dalam kalangan itu.. :)

    ReplyDelete
  28. uppsss..mampu kah ans menahan marah..huuuu..tah le..

    ReplyDelete
  29. Puasa kot... perut lapar, emosi tak stabil

    ReplyDelete
  30. yes,.btol tu,.kite cube jom,.ehe,.

    ReplyDelete
  31. kadang2 boleh sabar , tapi kalau libatkan maruah n mak bapak ..mmg xleh sabar .. tu petua dia ok insyaAllah ..

    ReplyDelete
  32. tea memang susah nak kontrol marah.. tapi memang salute habis laa dekat orang yang boleh kawal marah dia.. penah jumpa.. :)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia