dia dan ketiak

53 comments
first sekali saya nak mintak maaf banyak banyak kat member saya. mungkin dia ada kecik hati dengan saya. kalo awak terbaca entry ni..maafkan saya ek..

saya bukan apa..saya tak tersengaja tengok henpon sekaligus tertengok inbox awak. saya tak sengaja tau. time tu sedang sedang je inbox dari someone spesel. mungkin awak malu kot saya terbaca sms awak dan dia. sekali lagi saya mintak maaf.

saya sempat tengok satu sms je. terus saya tekan butang punat open. then..terpapar satu ayat.."awak tahu tak..saya suka lelaki yang tak de bulu ketiak.." haish..saya terbaca sms awak..tapi saya hanya mampu tersenyum gembira.. nak tergelak pom ada gak..tapi saya tahan je takut awak terasa hati.

lepas tu awak muncul depan saya..saya tengok awak senyum je... saya anggap macam biasa sebab saya selalu je buka sms awak..awak pom selalu gak buat macam tu kan??

p/s : saya seriyes ni..tak main main...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

53 comments:

  1. erk macam tau je sape..

    aku tolong simpankan rasie ni

    ReplyDelete
  2. heheh..
    nanti dye marahhh !
    tataw..dye xnak kawan dah..hahah..

    ade jugak org send msj camtuu - -"

    ReplyDelete
  3. ok lagi..

    kalau bau ketiak!

    tak ke bala

    ReplyDelete
  4. member awak tu da bulu ketiak tk??hik3

    ReplyDelete
  5. haha...hanya mampu senyum je :)

    ReplyDelete
  6. erkkkk...ade ke laki takdek bulu ktiak ? haha :D

    ReplyDelete
  7. hik3 ;D duk senyum je ni lepas baca entry nie =.-

    ReplyDelete
  8. hahahahah...
    awak tau x..sy pembersih wuu

    ReplyDelete
  9. hahahahaha..tergelak kau dibuatnya..

    kn sunnah klu buang bulu ketiak..bulu ketiak klu smpan lme2, busuk kot..

    ReplyDelete
  10. hahahahaha..(nk gelak sampai guling2..bole) hahaha..

    ReplyDelete
  11. Nasib baek bukan 18SX sms tu...kalau tak hahaha!..tak baek tabiat baca sms org ni tau :P

    p/s:sy tak ada bulu ketiak, baru cukur smalam ahaha!

    ReplyDelete
  12. adoiiiilaaa..ade jugak smpai bulu ketiak tuhh uishhh

    ReplyDelete
  13. hahahahaha .. adoii . topik ni pun ada ka . haha

    ReplyDelete
  14. hahahahhahahah! lucu2! bleh pulak bg mesej yg mcm tu...tak pnah dibuat org...

    ReplyDelete
  15. cek ketiak ko..
    ad bulu x?? hahahaha

    ReplyDelete
  16. eeee..ketiak bau mashamm!! hahaha!

    ReplyDelete
  17. sape la gerangan pemilik hp tu ye...hehehehe

    ReplyDelete
  18. gtau kawan awak tu...
    saya xda bulu ketiak

    ReplyDelete
  19. b4 nak kapel terpaksa check dulu....ganjil nya...

    ReplyDelete
  20. hahaha,,, ish3, tebacer ker??

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  21. ayo tak tau. mesti dia ngamuk sat g. haha :p

    ReplyDelete
  22. hahaha...x ley blahh la...biarlah mereka bahgia...hahaha

    ReplyDelete
  23. kah2,,, abis le rahsia dia terbongkar,,mesti pas ni kau pastikan kau pon clean kan,,

    ReplyDelete
  24. kah..kan seksi ada buli tiak...;d

    ReplyDelete
  25. haha ..lelaki xde bulu ketiak mcm pondan je ..ek ,,, tapi tak suka gak hahahaks .. eh tak baik lah !

    ReplyDelete
  26. hahaha jahat jahat **cam gedik je? haha**

    mmg la macho ade bulu ketiak..tp kalau smpi tkuar..nak tmuntah gak hahaahahaha

    ReplyDelete
  27. hahahahahaha.. kelakar kot hanar msg camtu.. ngee.. adoi.. pasal bulu ketiak pun jd..

    ReplyDelete
  28. hahaha..ape lah org yg msg toh..weee..malu kwn awk toh kn gitu..

    ReplyDelete
  29. ahhahaha. kantoi pulak cerita pasal ketiak.

    ReplyDelete
  30. hahhahaa,itu satu permintaan...

    ReplyDelete
  31. saya nak gelak tp saya takut member awak marah.huhu

    ReplyDelete
  32. kejenye baca mesej orang ea? adoii.. saya pun tak suka lah lelaki ada bulu ketiak.. lalalalala..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia