dia benci

25 comments
aku tertarik je dengar kesah member aku. member aku ni pengalaman hidup dia memang terbaik la..full of story.. dengar dia bercerita pom best gak walaupun dah tahu cerita tu cerita tipu..haha

satu hari, member aku ni luah sesuatu. aku dengan rela menjadi tempat luahan apa yang terpendam dalam kalbu dia tu.nasib baik saiz kalbu dia kecik..kejap je dia guna aku sebagai alat luahan..kali ni dia luah pasal lelaki..ape kena nga dia ni?buang tabiat ke?

dia cakap dia tak suka dengan lelaki yang rambut macam.....macam ni.. rambut laki ni dia turunkan sampai tutup dahi..lepas tu dia pom sapu minyak johnson baby ataupun gel yang buat rambut jadi keras..then, dia biarkan rambut tu tertepek kat dahi dan membiarkan separuh dahinya ditutupi oleh rambut..korang boleh imagine tak ni..panjang aku explain ni..kalo rambut kat jatuh depan tapi tak terlekat nga dahi..dia minat je..haha

dalam hati aku..fuhh..nasib baik aku tak buat fesyen rambut macam tu..rupanya ada jugak orang yang menyampah...jadi..tiap2 ari aku pakai kopiah je la..tak de nak berfesyen fesyen..ahaha..

p/s : iffah cakap dia suka nga lelaki rambut tepek ni..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

25 comments:

  1. rmbut cm dr rozmey dua alam tu k??eeeuuuwww...

    ReplyDelete
  2. hitam itu menawan..

    oitt! ada skandal dgn iffah ker? hahha

    ReplyDelete
  3. hahaha..puase2 ni better berkopiah laa..bru nmpk bersih jee muke kn :)

    ReplyDelete
  4. emm ..lebih kurang gaya mat korea ek..rambut tutup dahi..ahahaa..maaf jika kita silap;.xlah tengok sangat cite korea..buzykan diri sndiri..

    ReplyDelete
  5. ehem baru balik deting ngn cik ran ye jeng jeng jeng kihkihkih

    ReplyDelete
  6. Hahaha . Suka cara explaination kamuuuuu. Lucus .

    ReplyDelete
  7. aku dulu jatuhkan rambut smpai kat atas dahi je..haha..

    ReplyDelete
  8. ni rambut yg ala2 korea tu ke? kalo melayu buat tak sesuai la.. lain kalo muke die muke korea.. kekeke..

    ReplyDelete
  9. lorh..biar je la jatuh kat depan..
    main tepek2 plak..^^

    ReplyDelete
  10. aku bace dah terbayangkan rozmey

    last2 bieber

    mne satu ni

    kalau cam kpop tu aku minatla hahaha

    ps: Ko nye rambut tak skt tu psl pakai kopiah kan?

    ReplyDelete
  11. rambut tepek? ko nye pesyen? hahaha..

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHAHAHA...
    lawak la...

    ReplyDelete
  13. org rmbut terpacak jugak y encem..
    tp bukn spesis rmbung cm penyapu.. hehehehe

    ReplyDelete
  14. hahaha...pakai kopiah sebab malas nak jimat beli minyak rambut la tu

    ReplyDelete
  15. Budok2 judo suko bena la peseng rambut tempets ni hehe

    ReplyDelete
  16. hahaha rambut tempurung jela senang ;p

    ReplyDelete
  17. rambut tepek lagu mn weh? cm dr rodzmey tu eh...

    ReplyDelete
  18. huhu huduhnye rambut tepek kat dahi gtu..
    wat la cacak2..kakakaka

    ReplyDelete
  19. huhu mcm2 minat org ni dok..ambo minat hok rambut pendek kemas jah..hhehe

    ReplyDelete
  20. mcm complicated je

    malas aku,nak tepek2 kat dahi

    ReplyDelete
  21. hahah...rambut keras cmtu buat stok geli je

    ReplyDelete
  22. rambut tempek pulak ? macam2 betul la ..tapi rambut pendek jugak yang terbaik !! baru nampak macho dan kemas.. =)

    ReplyDelete
  23. kopiah takpa..kalo songkok,gua kurang berkenan sket nengok laki tu..pada aku songkok tu cam kotoq sket laaa..ok abaikan ape aku merepek ni..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia