Wanita Gersang

17 comments
kepada wanita kat luar sana yang gersang gila nak kawin, tetapi dia tunggu lamaran daripada si balak dia yang penakut tahap cipang nak jupa bakal bapak mertua, apa kata kalo korang tinggal je pak we macam tu. takkan la nak jumpa pak mertua pom takut. dia ingat mertua yang misai macam sarjan hassan tu semuanya garang?

jadi wanita yang tinggalkan pakwe dia ni, mesti dia single n availabe kan? so, dalam tempoh menjadi single ni..cuba usha mamat kat shoping complex tu.. kot-kot ada yang berkenan. kalo ada yang berkenan. terus je pegi tegur tanpa segan silu.

sah dan conferm yang lelaki tu akan layan. kena pulak yang korang cari tu adalah lelaki yang suka sangat dok usha awek pakai shawl. wakaka.so, time tu korang tanya la, dia berani tak nak jumpa ayah korang. terus terang je cakap korang suka dengan dia. kalo dia setuju..greenlight la tu..pastu dia akan talk jantan sama jantan dengan ayah korang.

mesti ayah korang kaw-kaw selidik dia kan.. ye la..nak cari menantu yang soleh..bukan nak cari hantu yang toleh. so, aku cadangkan ni sebab wanita zaman sekarang makin ramai dan lelaki pulak makin sikit. tak seimbang la kan. jadi, cepat2 la cari kalo tak nak jadi andartu. jantan ni, tak dapat anak dara..janda pom jadi..

p/s : sebab tu tuan belog still single. tunggu orang datang masuk je.haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. ewah! bukan main lagi tuan belog ye. tunggu para gadis datang masuk minang rupanya...kih3

    bak alamat nak buat rombongan cik kiah =D

    ReplyDelete
  2. motif wat entri ni???? vavavahhh sesedap nye perisa ayat dia niii...rasa mcm nk cili2 jerkkkk kemain lagi...kalo jumpa ni harus kena bako nih!

    ReplyDelete
  3. tudiaa...tuan belog nuggu puteri mane ntah pinang ha...

    ReplyDelete
  4. Bhahaha.... ayat power punya nak jumpa bakal mertua

    ReplyDelete
  5. huhu.. panas entry ni.. insyaAllah jodoh ada..

    ReplyDelete
  6. tuan blog ni da parah da ni...hahaa~

    ReplyDelete
  7. adehh tuan blog tgu pinangan rupanya?keh3...moga dpt wanita solehah ye.tp wanita solehah pemalu biasanya.kena ada perantara..hik3

    ReplyDelete
  8. hahaha perenggan ketiga memang macam cari nahas je dengan budak shawl. hahaahha. sempoi mat!

    ReplyDelete
  9. wanita gersang ke lelaki gersang nih..

    ReplyDelete
  10. hhaha..lawak ah n3 nih..tajuk jer panas tapi n3 lawak ah..=D..
    p/s : dok kat umah p masak tggu pmpn dtg minang eh??=p

    ReplyDelete
  11. pki shawl je ke...adehhh hahaha tak tercalon la gamaknye diriku muahaha :p

    ReplyDelete
  12. macam tuan belog ubi ni jek yang gersang..ahahahahahaha~ :p

    ReplyDelete
  13. haha melampau nk tunggu org masuk. sekeh kang haha,,

    ReplyDelete
  14. nak sentap gak r cenggini..hahaha..

    wohoo.. bgus r tu..
    tunggu la org masuk minang..
    kalah pompuan ni.. hahahaha.. :D

    ReplyDelete
  15. athoiii..tuan belog nunggu org msk minang ker?? jgn duk tunggu jer..kang jdi bujang lapok..hehehe

    ReplyDelete
  16. borang kosong ade? nak bagi miss ran, haha XD

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia