tirulah biawak!!

30 comments
aku ada terbaca dalam salah satu belog tempatan yang entry dia citer pasal biawak. dia bgtau dalam tu, kita ni janganlah jadi macam biawak.

bg aku memang betul la..buat apa kita nak jadi biawak kan?kita ni dah sempurna n lengkap sebagai manusia..nk jadi menatang biawak buat apa kan??haha..so, kat entry aku ni nak suh korang tiru perangai biawak lak..korang mesti kata aku ni giler ke hape nk suh tiru perangai biawak..

lantakla...kat sini aku nak suh korang amek apa yg postitif pd diri biawak..korang kalo prasan, biawak ni ada kulit yang tebal. ada sekali aku langgar biawak..nasib baik slow..kalo tak, aku yang nahas..bila aku toleh belakang..biawak tu rilek je..mcm takde pape..dia ingat angin kot bertiup sepoi2 atas body dia..

so, jadilah macam biawak..tak kira sebesar mana halangan yang datang...kita tetap buat cool je..ye tak??buat macam tak de pape..hidup kena hepi kan??

p/s : internet macam siput sarawak..nk BW pom kena buat macam biawak...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. yeke biawak yg di langgar?

    entah2 tenggiling. tu yg ta mati.

    haha :p

    ReplyDelete
  2. fuyyo! kuat wooo biawak kena langgar buat cool.hehehe.

    ReplyDelete
  3. Kira laju la kalau macam biawak.. kalau macam siput, baru slow

    ReplyDelete
  4. siput sarawak kan jahat..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahah biawak2~

    ko ringan sgt kott..
    tu yg biawak tu xpasan ko langgar die.
    =p

    ReplyDelete
  6. hahaa.biawak ade, siput sarawak pun adoi. memang pencinta binatang nampak. haha

    ReplyDelete
  7. nasib biawak tue x buat cool smbil smooking... hihihihi ;p

    ReplyDelete
  8. bru tau kulit biawak tebal ehehehehe

    ReplyDelete
  9. haha terbaik dri belog ubi badok..=)
    yup2..apsal ek klo langgar biawak..biawak tu rilek je...ajaib sungguh kuasa Allah..(^_^)

    ReplyDelete
  10. HAHHAHA oke2 keno taboh macam fizikal biawok.

    ReplyDelete
  11. errrrrrrrrrr , biawak ?
    ak geli T.T

    ReplyDelete
  12. tetibe teringat kuih siput yg slalu ade time2 raye tu.. haha..

    ReplyDelete
  13. klo BIAWAK HIDUP baek langar mati jer bro! HAHAHA

    ReplyDelete
  14. sape nk biawak boleh kontek aku...aku blh uruskan..haha

    ReplyDelete
  15. jadi mcm tokek ok x encik?

    ReplyDelete
  16. biawak bru nk bersalin kulit kot hehe

    ReplyDelete
  17. betol tue.kena kuat hadapai apa cbaran.sebab lg diuji lg Allah syg.be strong.pesanan utk dri sdri jgk.btw, thnx 4 sharing dis.:D

    ReplyDelete
  18. langgar biawak memang nak mati awal la. boleh terbalik motor hahaha =,=

    ReplyDelete
  19. ahaha kellas weh entri ni...

    ReplyDelete
  20. ubi..
    petang semalam kak nyaris2 nak brlanggar dgn biawak..

    beso ko......
    takut

    ReplyDelete
  21. kebal macam biawak okeh.. jangan hidup macam kena pikul biawak udah lerrr ...hehehe

    klako pulak biawak tuuu

    ReplyDelete
  22. hahahaha..
    memang keras sbb tebal nak mati..
    hohoho
    bila dihentam, memang mantain..

    peace

    ReplyDelete
  23. mcm mana ye gayanya bw mcm biawak ?? hahaha >.<

    ReplyDelete
  24. di tempat aku biawak merupakan daging panggang yang lazat..enak.

    ReplyDelete
  25. errr langgar biawak..cian kt biawak tu :p

    ReplyDelete
  26. rumah cik pulau bnyak biawak..
    hahaa

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia