terima kasih BEN

25 comments
pepagi lagi aku dah bukak leptop...bukannya bukak...memang laptop aku tak tutup pom. so, aku pom try bukak blog aku sendiri...ni tak..asyik bukak dashboard je..

bukak tu...loading la jugak..maklum la..bb capacity 1.5 gb je..tu pom siap blh donlod muvi..aku scroll blog aku kebawah..tengok2 smntara hbs loading.. pastu sampai kat follower..aku tengok sorang-sorang follower aku.. ramai cikaro je..haha.. aku tekan utk lepak kat blog diorang..lepas tu...

aku tengok ada nama maskulin di tengah2 cikaro yang ramai...haha..ben ashaari.. apa lagi.. memang perasaan teruja habis..muka tak basuh lg, tp dah teruja...apa pasal aku blh tak perasan.. bg aku, ini sudah macam penghargaan bila blog otai follow blog amatur ni..hehe



tp, tak bermaksud aku berterima kasih kepada bro ben je...follower2 lain pom macam tu jugak. cakap macam aku dah otai kan??ada gak yg sudi memollowkan dirinya utk blog aku..

p/s : terima kasih bro ben.. aku minat ben walaupun aku lelaki...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

25 comments:

  1. ehehe tahniah2,eh g basuh muke dulu pegi (ayat perintah) :p

    ReplyDelete
  2. basuh muka dulu la..tak sempat2..haha~

    btw,tahniah..

    ReplyDelete
  3. muka x basuh, tehea lg... gg x gosok tu... hayooooo....

    ReplyDelete
  4. same2..
    =D

    bro ben x follow aku pon
    =.=''
    huhu

    ReplyDelete
  5. :) lama² jadi otai lah tu....hehehehe

    selamat berjaya ye

    ReplyDelete
  6. woww! ben ashaari tu...tahniah bro! haha...baju ben ashaari dah beli ke bro..

    ReplyDelete
  7. otai x otai .. amatur x amatur janji kita happy blogging kan :))

    ReplyDelete
  8. mantap demo lening..kawe tupe hepi...jenge seghik berbelog...

    ReplyDelete
  9. hee .untung la BEN follow :)

    ReplyDelete
  10. bukan semua ben follow tue.. tahniah2

    ReplyDelete
  11. slm...tahniah mcm tu lah yg mama rasa bila otai blogger Ben Ashaari jadi follower mama dulu suka giler rasanya...x sangkakn blogger mcm ben ashaari sanggup jadi follower blogger2 yg baru mcm kita ni...:)

    ReplyDelete
  12. best eh blog ben? tak penah try bce nanti nk try lah. :)

    ReplyDelete
  13. ahahaha...ingat pmpuan je minat ben ke...hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhhh..abe ketul2 follow dia..cayalahhh..

    ReplyDelete
  15. terbaek..
    tahniah.. :)
    bro ben pun foloow dang gak..
    memang teruja.. hahha


    peace

    ReplyDelete
  16. salam H.J
    he he, akak faham perasaan HJ camna. :).akak pun dulu tak terperasan Bro BEN sudi mem follow blog picisan akak.

    ReplyDelete
  17. waa bes lah blogger pemes datang follow

    ReplyDelete
  18. gembira jugak bile otai dtg ke blog kite kan

    ReplyDelete
  19. tak ucap kt saya?hihi

    nak jgkkkk! :P

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia