spoil mood

14 comments
aku baru je balik dari kelas tempat member aku mengaja. Ala...member yang dahi dia bengkak tu. still tak dapat jawapan benda apa yang dok melekat kat dahi dia. aku tengok dia masuk kelas tadi murung semacam je. muka macam ayam berak kesat je..

aku pasan yang member aku ni menghadapi satu sindrom. iaitu sindrom malu nak mengadap muka depan anak murid dia dengan dahi berbenjol. kalo korang la..korang pom mesti macam tu jugak kan.? bukan benjol kecik. aku ukur tadi adalah sbesar penumbuk abang long dil...

aku intai time dia dok dalam kelas, tengok dia dok dalam kelas dengan muka tertunduk je. malu beb nak angkat muka pandang anak murid. macam la anak murid dia kat depan tu awek2 cun yang pakai shawl.haha.. macam biasala..tunduk bawah kena cover dengan main hp la kan?

dah tu.. anak murid dia plak macam memahami je. pandang guru dia tapi buat derk je..senyum2 kucing pom tak. mungkin dah tahu guru dia dalam keadaan badmood. haha.. nampak tu, naik jerawat sebiji pom blh spoil mood..haha

p/s : moga member aku tu cepat baik dari badmood dia..haha..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. tadi jerawat sebesar fishball... ni sebesar penumbuk abg long plak ^^

    ReplyDelete
  2. sapa bad mood tu?cm tau jah..hahha

    ngeh3

    ReplyDelete
  3. cepat2 la kawan awak tu sembuh dari badmood tu... hihi

    ReplyDelete
  4. nina.: evolusi la tu
    syazwan : mmg patut kesian pom
    ila : tahu ke sape??aha
    hani : minta2 esok dah tak badmood lg

    ReplyDelete
  5. harap cepat sembuh....semangat yg hilang kita cari pulang....

    ReplyDelete
  6. sadisnya cerita tersebut =,=!

    semoga kembali bersemangat! gyabo! :)

    ReplyDelete
  7. hahaha..gara2 jerawat sebijik spoil sudeh....

    ReplyDelete
  8. hahaha tampal la plaster kat benjolan tu..kaver habes,main2 fon konon

    ReplyDelete
  9. la...kata besar kelingking je jerawat tu?jd bengkak ke?sis tak suka jerawat kat situ...ampun!!! paling azab time nak sujud dik oii..huhu.


    murid memahami...hihi..bagus la.

    ReplyDelete
  10. muahaha kesian..balut dahi tu senang hik3x :p

    ReplyDelete
  11. haha.. wat2 la balut kepale tu mcm bru lepas eksiden... life must go on..

    ReplyDelete
  12. lorh. jerawat ke? kehkeh. >.<

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia